reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejo mamki :) Dzien superr Boszee chyba sie zakochalam :)) ! W Damianie ponownie !!!!
Nie zebym go przestala kochac ale od kilku dni uklada nam sie juz wszystko w jak najlepszym porzadku :)) Jestem prze szczesliwa ! Domek posprzatany Zaraz bede sie brala za obiadek Malenka sie bawii :))

Buziaczki moje drogie zycze milego dnia :))

reklama
Sylcia no to dobrze,że kochasz swojego M choc my nic nie wiemy o żadnych kłopotach sercowych :sorry::-D
Didi witaj.To wy już po przeprowadzce?

U nas jeśli nie zrobią podstawowych spraw w chacie do końca miesiąca rezygnujemy i szukamy coś innego.Oczywiście nie z tej samej agencji :no:
Nic się nie dzieje,nic nikt nie naprawia.
Dalej bez zmywarki,mikrofali a i wczoraj zaczęła pralka cieknąc.
Przeczyszczaliśmy filter a dziś puszczę próbne pranie.
Dom ładny,ale powoli okazuje się ,że rudera.
Płytki w kuchni albo są źle położone albo tak słabej jakości,że dziury się pod nogami robią.Zresztą 3 dziurki widzieliśmy jak oglądaliśmy chatę,nawet agentce pokazywaliśmy.Pozaklejaliśmy gipsem,ale nowe się tworzą :szok:
A w szpilkach tutaj nie chodzę a od płaskich butów chyba się robią :eek::eek:
Prychol nie naprawiony u góry,kran dalej cieknie na dole.
Jestem po woli wściekła na tą przeprowadzkę :confused2:

Anineczka bo ja raczej malo kiedy i malo co mowie o jakis problemach miedzy mna a Damianem ... Po prostu przez jakis czas mielismy ciezko w zwiazku i zaczyna on znow odzywac :))

anineczka nie jestes sama, u mnie znowu sąsiedzi stuknięci no i woda ze strasznym kamieniem,poprostu tragedia:szok:dlatego podgrzewacz siadł:-(

kurcze mam dużo roboty a sił brak:-(

Marta o kamieniu to już nie wspominam :szok::szok:
W Lubinie taki miałam,ale tam kopalnie i zanieczyszczenia.A tutaj pierwszy raz się z takim spotykam:szok::eek:
Mieszkałam w kilku miastach Irlandii i w życiu nie miałam do czynienia z taką twardą wodą :no:
W każdym domu powinien być zmiękczacz wody,a w tym nie ma.Lodówka pewnie też siądzie za niedługo bo pisze nawet na instrukcji,że do podawania lodu i wody powinna być miękka woda.A lodówka jest podłączona prosto do rury z wodą,bez zmiękczacza.Dlatego nie korzystam w ogóle z tej wody.
Kupiłam Britę by choc tak filtrowac wodę,a ręcę mam suche strasznie :wściekła/y:

ja filtra nie mam ale wode zgrzewkami kupuje,wody z tej lodówki tez nie używam ale tam podono jest filter z tyłu który sie wymienia, u nas tylko na naszym osiedlu jest taka twarda woda bo na innych to nie az tak

Witam
My rano wstalismy i pojechalismy na go kids plac zabaw nowo otwarty bardzo fajnie bylo:) Potem oczywiscie do Ikea bardzo fajnie sklep zrobiony kilka rzeczy kupilam i juz jestem happy:)
Zaraz obiadek i wracamy do Galway juz sie lepiej czuje wiec chyba juro do pracy choc sie nie chce:(
Hurtownia z rzeczami i kosmetykami fryzjerskimi na ballybrit industrial estate w galway wiec tam poszukaj mamo ady ja tam robilam ostatnio zakupki i spoko rzeczy sa:)
milego popoludnia.

reklama
Melduję,że wróciłam z zakupów:tak:oczywiście papci dziecku nie kupiłam,bo na prawdę nigdzie nie ma:wściekła/y:
A mówiłam lubiczance,że i tak dziś się nie dowie jakiej płci będzie dzieciątko:-D.Czarownica,hihi...:tak:
sylcia007 a ja też pierwsze słyszę,że coś u Was było nie tak,a troszkę czytałam forum,zanim się do niego przyłączyłam:tak:
No,kurczę anineczko to niedobrze z tą chatką,okazuje się,że nie wszystko złoto co się świeci,.Tylko sobie nie myśl,że którąś z nas taka zawiść wzięła,że taki tani i ładny domek,że Ci zauroczyła!:-D
A gdzie misia,o andzulinie już nie wspomnę?
Lecę do garów bo P głodny z pracy wrócił i papu woła,ale ja przecież najpierw musiałam tu zajrzeć:sorry::eek::-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry