lubiczanka
Fanka BB :)
Witam się ponownie!!!
Słonko,że aż pali;-)
.No kochane-kupa jak to pięknie określiły Anineczka i Agusik78-nic nie wiem.A no wiem-że anemię mam i to silną i kazali mi łykać dwa razy więcej żelaza
.Ale to Maluchostwo wewnątrz mnie tak sobie usłożyło ciałko,że ni hu hu widać.Jak powiedział pan dr.-no niefortunnie się ułożyło
.A ja w myślach tylko skwitowałam-z takim sprzętem,to ja i tak na słowo wierzę,kiedy mi pan pokazuje,że tu główka,a tu serduszko;-)
.Całe szczęście-główka na dole-J dobrze wymacał
.A za trzy tygodnie kolejna próba podglądania
-Agusik78-to wszystko przez te Twoje moce,musiałaś palce w tym maczać;-):-)
MartaF-nieumeblowana i co jeszcze-ogrzej taką chatę zimą!!!A przy Maluszku(i tych starszych też)nie może być nieogrzana
Idę coś na obiad wykombinować-a miały być ruskie...ech.Tylko nie mam teraz już czasu na babranie się
Słonko,że aż pali;-)
.No kochane-kupa jak to pięknie określiły Anineczka i Agusik78-nic nie wiem.A no wiem-że anemię mam i to silną i kazali mi łykać dwa razy więcej żelaza
.Ale to Maluchostwo wewnątrz mnie tak sobie usłożyło ciałko,że ni hu hu widać.Jak powiedział pan dr.-no niefortunnie się ułożyło
.A ja w myślach tylko skwitowałam-z takim sprzętem,to ja i tak na słowo wierzę,kiedy mi pan pokazuje,że tu główka,a tu serduszko;-)
.Całe szczęście-główka na dole-J dobrze wymacał
.A za trzy tygodnie kolejna próba podglądania
-Agusik78-to wszystko przez te Twoje moce,musiałaś palce w tym maczać;-):-)MartaF-nieumeblowana i co jeszcze-ogrzej taką chatę zimą!!!A przy Maluszku(i tych starszych też)nie może być nieogrzana

Idę coś na obiad wykombinować-a miały być ruskie...ech.Tylko nie mam teraz już czasu na babranie się

Takze wiekszosc zebow zostawala odkryta przy szerokim usmiechu, placzu czy ziewaniu:-) I to grubo, po fakcie;-) A pierwszy zab jej wyrosl jak miala 6 mies i 10 dni:-) Szybko ale to po tatusku- on mial 4 mies, jak mu pierwszego zeba wywalilo...

W domu czesto bardzo musimy sie nawysilac i nagimnastykowac, zeby cos zjadla. Jak zanioslam jej paczke polskiej kaszki Bobovita, zeby miala na sniadania, to mila pani, jak ja odbieralam pierwszego dnia, oswiadczyla wrecz z pretensja, ze Ada NIE LUBI tej kaszy i zjadla moze ze 3 lyzki!!! Poczulam sie troche dziwnie
bo wiem, ze moje dziecko jednego dnia sie zajada kasza a na nastepny dzien, jedzac ta sama kaszke ma odruch wymiotny