reklama

Mamy z Irlandii!!

witam sie z wami dopiero z wieczorka bo mam chwilke,bo za nie długo Kuba Wojewódzki :-)a tak po za tym to u nas chore dzieciaki a mnie głowa boli od soboty tego to już za dużo jak na raz:wściekła/y:a tak wogole to mam do was pytanie otóż zaczelam chodzić na basen i siłownie i w tym problem kiedys bylam u lekarza i stwierdził ze mam 7 kręgów szyjnych przestawionych czy coś z tym związane więc zastanawiam się co ja mogę ćwiczyć by sobie nie zaszkodzić:-(

Julia28, w sumie, to nie jestem pewna na 100% ale wydaje mi sie, ze basen przy problemach z kregoslupem jak najbardziej wskazany jest:tak:

Nie podejmuje tematu tesknoty za rodzina, znajomymi w Polsce; rodakow-Polakow tu w Irlandii; zatrzymania sie w dalszej edukacji j.angielskiego; braku rozrywek... Wy juz wszystko powiedzialyscie, co ja rowniez bym mogla, wiec nie ma sensu sie powtarzac;-) Ale nie jest zle, daje rade. Mialam kryzys ale minal- mam nadzieje, ze nie tylko tymczasowo....

Agusik78, no szkoda mi Ciebie bidulko, ze Ty taka samotna tam gdzies siedzisz:-( i nie masz z kim na kawe, ploty, plac zabaw wyskoczyc...
Jak Cie kiedys przywieje w okolice Galway, to zapraszam serdecznie do siebie na kawke...

A teraz spadam, bo "39 i pol" leci i ja znowu nie bede wiedziala o co chodzi...

reklama
No,kurczę wspaniale byłoby się kiedyś spotkać,ale te odległosci:szok::unsure:Bo na zabieganie raczej nie mogę narzekać,czasu mam aż za dużo.To przez to siedzenie w domu chyba człowieka takie ciężkie myśli nachodzą:wściekła/y:.Niedługo zupełnie zdziczeję i zkapcanieję :eek::hmm::-(
MartaF:super,że fryzurka wyszła ładna,wreszcie jakiś optymistyczny wpis od popołudnia,bo tak nasmędziłyśmy,ze hej!Ale mea culpa bo to ja zdaje się zaczęłam:szok:
mamo_ady:nawet mi tak nie pisz,bo będę ryczeć i dopiero się użalać nad sobą;-):sorry::happy:

Ostatnia edycja:
No to ja nadchodzę :-D:-D
Piję sobie grzane piwko i w ramach przypomienia inglish podczytuję sobie mamuśki irlandzkie na irlandzkich forach :cool2:
Marta koniecznie wklej fotkę.Jestem ciekawa Twojej grzywki :tak:

reklama
Witam z wieczora:)
MY dzis stwierdzilismy ze nie bedziemy sie nudzic w domu i przyjechalismy do znajomych do dublina. Wiec teraz pijemy grzanca i film ogl.
Jutro odwiedze Ikea:))))))) Może jakis plac zabaw zamkniety anieczka reflektujesz jakbym sie zdecydowala na plac moze dolaczysz? niemam twojego nr wyslij mi na priv ok :)
Ja popieram impreza czasem potrzebna jak to mowie czasem trzeba sie odchamic hihih na drugi dzien kac ale wyszalec sie czaem trzeba a co:))
Mi tez teskno za rodzinka i jedzeniem i pogoda ale coz jakbym byla w pol to by nie bylo tak pieknie wiec cos za cos...dlatego pozytywne myslenie:)
Na świetach w pol nie bylam juz 4 lata i w tym roku nie wiem moze bedziemy tu w dublinie ze znajomymi no chyba ze moja mama przyjedzie zobaczymy...
milej nocy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry