lady_Zgaga
Fanka BB :)
witam sie z wami dopiero z wieczorka bo mam chwilke,bo za nie długo Kuba Wojewódzki :-)a tak po za tym to u nas chore dzieciaki a mnie głowa boli od soboty tego to już za dużo jak na raza tak wogole to mam do was pytanie otóż zaczelam chodzić na basen i siłownie i w tym problem kiedys bylam u lekarza i stwierdził ze mam 7 kręgów szyjnych przestawionych czy coś z tym związane więc zastanawiam się co ja mogę ćwiczyć by sobie nie zaszkodzić:-(
Julia28, w sumie, to nie jestem pewna na 100% ale wydaje mi sie, ze basen przy problemach z kregoslupem jak najbardziej wskazany jest

Nie podejmuje tematu tesknoty za rodzina, znajomymi w Polsce; rodakow-Polakow tu w Irlandii; zatrzymania sie w dalszej edukacji j.angielskiego; braku rozrywek... Wy juz wszystko powiedzialyscie, co ja rowniez bym mogla, wiec nie ma sensu sie powtarzac;-) Ale nie jest zle, daje rade. Mialam kryzys ale minal- mam nadzieje, ze nie tylko tymczasowo....
Agusik78, no szkoda mi Ciebie bidulko, ze Ty taka samotna tam gdzies siedzisz:-( i nie masz z kim na kawe, ploty, plac zabaw wyskoczyc...
Jak Cie kiedys przywieje w okolice Galway, to zapraszam serdecznie do siebie na kawke...
A teraz spadam, bo "39 i pol" leci i ja znowu nie bede wiedziala o co chodzi...
a tak wogole to mam do was pytanie otóż zaczelam chodzić na basen i siłownie i w tym problem kiedys bylam u lekarza i stwierdził ze mam 7 kręgów szyjnych przestawionych czy coś z tym związane więc zastanawiam się co ja mogę ćwiczyć by sobie nie zaszkodzić:-(

Bo na zabieganie raczej nie mogę narzekać,czasu mam aż za dużo.To przez to siedzenie w domu chyba człowieka takie ciężkie myśli nachodzą
:-(