Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jakbym teraz miala jeszcze jakiegos malego niuborna:-) i musialabym wstawac co 3 godz. do karmienia + wstawac do zabkujacej Ady, to bym sie... sama nie wiem, co... ale na pewno nic dobrego

Az sie go ostatnimi czasy zaczelam bac, zeby mi kiedys pewnej pieknej i romantycznej nocy nie oswiadczyl, ze zrobil mi niespodzianke

,obiadek mam dziś szybki więc laba
.Byłam w Polsce w lipcu i nie kupowałam kapci bo myślałam,że tamte sobie tu kupię,a tu kicha
.No i teraz to już żadnych nie mogę dostać (tak jak wapna w syropie dla dzieci),co za kraj!

.Może to jaj jemu niespodziankę trzasnę

Żartuję,nie umiałabym tak
...Bo w tym cały jest ambaras,żeby dwoje chciało naraz ...kochana próbuj wszystkiego bo cesarka to nic przyjemnegomadbebe- dzieki za link, ale ja juz probowalam wielu rzeczy, m.in cwieczen i nic, nasza mala chyba jest za leniwa i czeka mnie cesarka, ale juz sie nastawilam nawet na nia psychicznie. Ostatnio lekarz kazal mi spac na prawym boku wtedy wieksza szansa ze sie obroci bo glowke ma jaby z prawej mojej strony, a jak sie tylko tak uloze to kopie jak szalona i koniec spania.zobaczymy co to z tego bedzie;-), uciekam na sniadanie
![]()
ja długo nie mogłam dojść do siebie
mam nadzieje ze dzidzi sie jedna nie spieszy jeszcze
bo teraz jak zabrał jej jakąś część do sprawdzenia to ona nie gotuje i dzisiaj mam luz, bo nie śmierdzi więc to musi być od niej

nie wiedziałam ze z 2 dzieci limit wynosi 360euro

dostałam decyzje z FIS odmowną oczywiścienie wiedziałam ze z 2 dzieci limit wynosi 360euro
![]()

My też nie dostaliśmy FIS,ale sami się sfrajerowaliśmy bo dołączyliśmy trzy payslipy ostatnie,a to był okres,że nadgodzin było dużo więc mieliśmy za duży dochód.Ale napisali nam,że na jedno dziecko 500 nie można przekroczyć.Będziemy próbować jeszcze raz