lubiczanka
Fanka BB :)
No wtam w piękne popołudnie
Mój idealny model rodziny zawsze wynosił2+3
Nie wiem dlaczego,ale zawsze tak mi się podobało-no i mam(raczej będę miała):-).Choć różnica między moimi dziećmi jest sporawa-2.5 roku,i w dodatku chłopiec i dziewczynka,to widok tulących się ich do siebie jest najlepszym obrazkiem jaki mogłabym sobie wymarzyć
.Mam nadzieję,że kolejny muszkieter wkupi się w ich łaski;-)i będą tworzyć doskonały tercet
Agusik78-a sprawdzałaś w heatonsie czy nie ma tych pampków?Bo ja takie właśnie kupiłam Dadzi
.I faktycznie dobre są dla stópek maluszków-i ona je bardzo lubi...
.
MartaF-no robią Ci jakieś jaja
Może jedz do sociala i zapytaj o co im właściwie chodzi

Mój idealny model rodziny zawsze wynosił2+3
Nie wiem dlaczego,ale zawsze tak mi się podobało-no i mam(raczej będę miała):-).Choć różnica między moimi dziećmi jest sporawa-2.5 roku,i w dodatku chłopiec i dziewczynka,to widok tulących się ich do siebie jest najlepszym obrazkiem jaki mogłabym sobie wymarzyć
.Mam nadzieję,że kolejny muszkieter wkupi się w ich łaski;-)i będą tworzyć doskonały tercet
Agusik78-a sprawdzałaś w heatonsie czy nie ma tych pampków?Bo ja takie właśnie kupiłam Dadzi
.I faktycznie dobre są dla stópek maluszków-i ona je bardzo lubi...
.MartaF-no robią Ci jakieś jaja
Może jedz do sociala i zapytaj o co im właściwie chodzi
nawet jeszcze decyzji z macieżyńskiego nie dostałam a ty lubiczanka juz dawno dostałaś ale dla mnie papieru zabrakło
.No i teraz to już żadnych nie mogę dostać (tak jak wapna w syropie dla dzieci),co za kraj!

Przede wszystkim - jesteśmy wolnymi Europejczykami którzy sami zdecydowali o swoim losie, a nie pachołkami którym władza reguluje życiorysy. Nikomu nic do tego, jeśli profesor siedzi na zmywaku - jego wola i łapska precz!
i jeszcze lepszego wieczorku