reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzieki Misia. Wyslij na em.pe1@wp.pl
Waga Ala sie nie przejmuj, bo kazde dziecko inaczej przybiera. A te "cycowe" szybciej pozniej gubia:-) Dodatkowo Al chyba nie ma po kim byc grubaskiem wiec mysle, ze za chwilunie zacznie sie wyciagac!!!
Moja Ada miala w odwrotna strone. Urodzila sie calkiem spora, bo wazyla 3800g. A jak miala 7 mies, to wazyla 7300g. Przybierala wolniutko ale nadgonila i dzisiaj wazy kolo 10kg ale jest raczej drobnej budowy ciala.

reklama
hejka mamuski
jak bedzie jakies spotkanko to ja sie pisze tylko dajcie znac co i jak , kiedy i gdzie

Kamcia jak bedziesz miala chwilke moglabys mi wyslac na maila fotki mojej Ewuni ktore w dzien rozpoczacia roku szkolnego w Pl szkole rbil Twój Łukasz:tak:

oto mail:
didi232@wp.pl

No bosko! Al spi juz sobie, a ja moge sobie zobaczyc Na Wspolnej zamiast ogladac jutro powtorke:-)

Ach wlasnie! Widze chetnych na spotkanko! Super!! No to moze spotkamy sie w nast. tygodniu? Co Wy na to?? A gdzie? No nie wiem...Ja tam sluze swoim domem oczywiscie i kawa:-)

Kasia- tylko cycus:-)

A wogole to to paszportowe zdjecie wcale ie jest takie super. Alis troche inaczej wyglada...o tak :

Załączniki

• alis.jpg
    alis.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Witam
Jestem przyszłą mamuską z Clondalkin /Dublin22/
Poród wyznaczony na 05/Maj/2010
Wybrałam Coombe Women’s Hospital
Pozdrawiam serdecznie Wszystkie Mamy

Milo mi Cie poznac kochana :))

A tak w ogole to dzien minal superancko :) Mala w miare spokojna :) Kawunia udana :)) Misiak wyprzytulany i teraz siedzimy sobie razem :) Obiadek wyszedl pysznie i tak mysle co jutro ugotowac Na szybko ale zeby bylo syte bardzo Nie musii byc zupka Moze mamy macie jakies pomysly ??

Milego wieczorka zycze :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry