reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Jestem przyszłą mamuską z Clondalkin /Dublin22/
Poród wyznaczony na 05/Maj/2010
Wybrałam Coombe Women’s Hospital
Pozdrawiam serdecznie Wszystkie Mamy

Witam Cię oficjalnie,fajnie,że zdecydowałaś się skorzystać z zaproszenia:tak:.Widzę,że Ty nie tylko przyszła,ale i mamuśka z niezłym stażem:-D
misia:Ali jest słodziutki:laugh2:,tylko schrupać;-):happy2:
asienka_r jesteś jeszcze czy już na porodówce?;-):-D:-D

reklama
hej dziewczynki ja was czytałam i nie miałam czasu nic napisac:sorry:

ktoś pytał o Joannn a więc razem z lubiczanką odwiedziliśmy ją dzisiaj, jest cała i zdrowa, Patryczek prześliczny, a mamusia nie ma czasu do nas zajrzec:sorry:

fasolka wiatj:-)

justysia ma urodzinki?? to dołączam sie do życzeń:-)wszystkiego najlepszego:-)

aha asieńka może naprawde na porodówce albo zmęczona

Misia, na obydwu zdjeciach Al wyglada przeslicznie!!! Ale fakt... na tym drugim jest bardziej do siebie podobny... :cool2::cool2::cool2:

I dziekuje za foty. Usmialam sie troszke :-D

Ostatnia edycja:
Spotkanie jak najbardziej, trzeba sie tylko zgadac gdzie. No napewno jakos w nastepnym tygodniu, ale poniedzialek juz mam zajety.Od wtorku do czwartku, jesli chodzi o mnie.

Mama Ady ja to mysle o2.5 letniej przerwie miedzy bobasami ale sie zobaczy jak to bedzie w praktyce hihihi a tak w ogole to 3 chce miec!!!
Agusik78 takie kaputki to w heatonsie widzialam... a i powiem wam, ze ja mojej Julce tez takie kupilam w adamsie na 0-3miesiaca.... wiadomo ze nie chodzi ale cuuudnie wygladaja
Julia28 dobre ktos w koncu tym bencwalom po gatkach pojechal hihihiih
Misia obydwa zdjecia rewelka.... ja to na bierzaco jestem z Wami bo podgladam Was na nk regularnie hihiihih:-D.... ja usprawiedliwie Olivcie biedna nie ma czasu ale juz na dniach powinna wrocic do nas!!! na mamach z limerick tez sie nie czesto pojawia i tez za nia tesknimy.... a jej Majeczka cudowna !!! pewnie sie pochwali....
MartaF i Misia dziekuje za zyczonka!!!!!

moja mala cos dzisiaj markotna trochu byla!!! pojechalismy na zakupki i porozwozic avonki i taka nam zasrana niespodzianke zrobila, ze w calym aucie jechalo hihihih po sama szyje w takiej musztardce mniam!!!:-D:-D:-D dobrze, ze zostaly nam pozyczone ciuszki bo nie weim jakbysmy do domu dojechali wszystko zdazyloby jej przesaiknac ahhh te dzieicaki.... zawsze sie stram miec ciuszki na przebranie a;le to byl szybki wypad i nie pomyslalam hiihiih:zawstydzona/y::-D:-D:-D mam nauczke na przyszlosc :sorry::confused2:

Agusik78 - staż to mam niezły,ale problem w tym, że to było tak daaawnooo teeeemu,że już nie pamiętam co to znaczy mieć maleńkiego dzieciaka w domu. Mam nadzieję,że instynkt macieżyński znów zadziała,ale dodatkowo studiuje książki,hhhee

Dziękuję Wszystkim za przywitanie :-)
Tak sobie czytałam to forum,relaxik, córcia już spi,a tu telefon, bo małżonek
własnie wylądował na lotnisku. Zostawiłam telefon w drugim pokoju i zryw,żeby
mała się nie obudziła! Koniec laby, a tak cuudnie było....
Córa dopołudnia w szkole, cisza, spokój, zaległe serialiki oglądałam :tak:,bo mam własnie tydzień urlopu.
No cóż muszę uciekać w takim razie, bo może jakies jedzonko chcieć jak dojedzie. Jeszcze raz pozdrawiam serdecznie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Helo
U mnie wszyscy śpią,oprócz mnie he he

Justysiu Sto Lat :-):-):-):-):-)

Jutro ma przyjśc ktoś od zmywarki :cool2:
Ciekawe.
Może zacznie się klarowac sytuacja z chatą:eek:

fasolka dasz radę :cool2::cool2:
Tylko te wszystkie suwaczki wklej w Ustawienia?edytuj sygnaturę i będzie się pojawiało w każdym poście :tak::tak:
I pamiętaj,że jeśli piszesz posta pod postem to edytuj swój pierwszy wpis i dopisz do niego to co chcesz powiedziec.
Nie lubimy posta pod postem :sorry::sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
No dobrej dobrej Justysiu:tak::tak::tak:
Ja sobie jeszcze pobuszuję:cool2::cool2::cool2:
A rano pewnie dzieciaki będą chciały bajkę to im puszczę i pewnie do 12 w południe mnie nie będzie :cool2:
Uwielbiam macierzyństwo po 2 roku życia:cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D
He he he ale też kocham małe słodziaczki
I jak tutaj dogodzic:eek::eek::eek::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry