reklama

Mamy z Irlandii!!

witam:-)
anineczka zazdroszcze bo moje od 7 na nogach,nawet w niedziele i od razu krzyczą JEŚĆ!!!

u mnie dzisiaj dzien bez samochodu:-(oby tylko nie padało:cool2:

miłego dnia:cool2:

reklama
Dzień dobry Mamy!!!
Witam Fasolkę-fajniutkie te grono Mamuś ,prawda?I gratuluję spodziewanego Maluszka:-)
Justysia-wczoraj mnie już nie było,więc dziś składam najlepsze życzenia urodzinowe:tak:
MartaF-jak do szkoły?Z bucika?Jak chcesz,to chętnie podrzucimy(jakoś się pomieścimy):tak:
Anineczka-no Tobie kochana to faktycznie żyć nie umierać:-D.Choć dziś akurat moje Dzieciąteczka jeszcze w łóżeczkach(:shocked2:-muszę zapytać J o której szanowne dzieci spać poszły;-)).Ale w nocy Dadzia dawała-ona chce krzesło i nie chce spać:szok::-D-ale o co chodzi z krzesłem nie wiem:sorry:.
Misia-zdecydowanie druga focia korzystniejsza,ale Maluch przeuroczy:-DGratuluję potomka:tak:
A my tak w ogóle zaspaliśmy troszkę-zamiast o7-ej stoczyliśmy się z wyreczka 26po:zawstydzona/y:...
Mnie tam wszystko jedno,ale J się uwijał:-D:-D:-D.
No Dawid wstał-idę zaserwować śniadanko i ubranko:laugh2:

witam mamuski

ja niewyspana:sorry: bo corcia jak zwykle niedalal mamusi spac tylko pol nocy przesapala..hehe...i obudzila sie przed 8 a teraz na mnie krzyczy bo lezy na brzuszku ( sama sie przewrocila na niego ) a na mnie wyzywa ze juz jej niewygodnie

co do spotkanka to ja mam wolne codziennie i pasuje mi kazda godzinka tylko z do9jazdem ciezko zalezy gdzie spotkanko bedzie ..hehe...bo ja jeszcze nie mobilna a egzamnin mam za miesiac wiec moze w koncu bede mogla jezdzic

no i zastanawiam sie nad testami czy duzo zmian bedzie bo nie mam tych nowych po polsku

Witam:-)
jak widzicie nadal jestem.:-D Faktycznie wczoraj leżałam już, bo mi się skurcze zaczęły i czekaliśmy z M jak coś się zacznie dziać. Ale przeszło;-), więc na razie jestem z Wami. Dzisiaj tylko brzuch mnie pobolewa.

Asienka-r-no lada dzień i będzie na świecie to ukochane i tak wyczekiwane Maleństwo:tak::-D,ale spokojnie i bez pośpiechu Mamusiu:happy:
MartaF-a jak tam sąsiadka zza ściany?Nie puszcza Ci gazOw;-):confused2:
No ja po zakupkach i stwierdziłam,że jak dalej tak pójdzie,to J mi kartę zabierze:-D-no cóż ja poradzę,że gdzie się nie pokarzę tam już czychają jakieś promocje na mnie:sorry::zawstydzona/y::-)
Dziś na obiadzio pizza-jak mi się uda drożdże dorwać w pl.sklepie:eek:I lecę za wczasu wszystkie składniki pokroić i przygotować.

reklama
sąsiadka nie ma jak nas zatruwać bo jej jeszcze kuchenki nie oddali:tak:
w pl sklepie są drożdze a jakby nie było to ja gdzieś mam:-)

w domku bałagan a ja dzisiaj nie mam siły sprzątać:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry