Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie moge juz z tymi moimi snami.Jak ostatnio snilo mi sie tornado,tak teraz wieeelka powodz.Moj A mowi ze moze tyle wody to jakis znak;-),ale nie sadze.Fakt brzuch pobolewa i nogi od wewnatrz ale zadnych skurczy
Wiec pewnie sobie poczekamy na nasza ksiezniczke

Ze tak powiem, byly to sny z serii XXX

ale jakoś z tym czasem wolnym był problem... przepraszam
poprawię się
co do tego chudego mleka, to moja mama też tak twierdzi... no i zaczynam serwować małemu troszkę butli po karmieniu (daję mu w południe i na wieczór po kąpieli) zobaczymy jak pójdzie;-)
przynajmniej tyle
trzymam kciuki;-)agusik w moim przypadku nie da sie długo poleżeć:-(obiadek musi być na 13 codzienniea jeszcze czeka mnie przeprawa przez całe miasto do szkoły (naszczęście tylko w jedną strone bo bym chyba nie weszła pod góre którą trzeba tam pokonać)
![]()
Moje juz się uspokoiłowitam
asienka - Twoje malenstwo tez jest takie zywe calymi dniami? bo dla mnie wysiedziec na d... 10min to wielki wyczyn. Zaraz sie tam miota ze ja cisne czy co? Zostalo i lezenie na lewym boku,bo na prawym zaraz mam zgage
milego dzionka!
, wręcz leniwe się zrobiło, ale czuję jak się rusza. Na lewym boku to i ja leżę, bo dzidziuś się odzywa z prawej.Msdbabe, tornada, powodzie...??? Hehehe. No nie wiem o czym Ty myslisz przed zasnieciem:-)
Ja tez pamietam moje sny z okresu ciazy:-) Szczegolnie te z ostatniego miesiacaZe tak powiem, byly to sny z serii XXX
Pod koniec ciazy sex byl dla mnie nie lada wyczynem- no wiesz... bole, wieeeelki brzuch, zgaga, skorcze w lydkach i takie tam... Za to co noc (niemalze) snilo mi sie, ze sie uprawiam sex;-);-) Na szczescie w wiekszosci przypadkow z moim mezem:-):-):-)

wiec Ty rzeczywiscie juz chyba na dniach sie rozpakujeszMoje juz się uspokoiło, wręcz leniwe się zrobiło, ale czuję jak się rusza. Na lewym boku to i ja leżę, bo dzidziuś się odzywa z prawej.
Moj dzidzius z prawej ma plecki,a z lewej nozki wiec lewa jest aktywniejsza,stad czeste kopanie i odpychanie sie od materaca;-)
,naiwna ja
).A kolor chyba jednak ta stopniowana zieleń...Zdecydujemy w sklepie
.Andziulina wszystkie doskonale Cię rozumiemyno wiem, że mogłam się odezwać, że żyję i wszystko okale jakoś z tym czasem wolnym był problem... przepraszam
poprawię się
![]()
,każda mama wie jakie absorbujące są dzidzie
, a jak jeszcze jakiś problem to już o niczym innym się nie myśli