justysia21
Elfikowa mama :D
ja tez sie do nexta wybieram jak zawsze z reszta tylko ja to juz o 7( tak u nas otwieraja) tam bede bo jak kiedys pozniej poszlam to juz same resztki byly
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maly dawal ostatnio popalic i w dzien i w nocy i wlasnie dopiero dzis misia uswiadomila mi, ze to skok rozwojowy
i powinnam sie byla tego spodziewac, ale na szczescie to ostatni tydzien, wiec juz niedlugo powinno byc ok. Wogole ostatnio jakiegos dola mialam wiec postanowilam zamowic sobie bileciki do pl i lecimy na tydzien :-)strasznie sie ciesze:-) Prawie codzien chodze na silownie i basen wiec jestem troche zmeczona ;-)
ja akurat mam karnet ale wiem ze wpuszczaja tez jednorazowo na basen - 12 e to chyba kosztuje;-)

Więc apel Misia,Agusiek, Moniadan i kto tam jeszcze wybiera się na zakupki Zostawcie cosik dla mnie!Nie wykupcie wszystkiego

w poniedziałek sie tam przejde:-)
.Zawsze to mniej do nadrabiania w poniedziałek będzie;-).
.I jeszcze śniadanka nie było
...Dzieci grzeczniutko wywędrowały na dół,ażeby starszyzna mogła się wyleniuchować w sobotę z rana
.Nie poznaję normalnie...
.a ty nie możesz poważnie pogadać ze swoim maleństwem??zeby cie juz tak nie męczył i wylazłWitam i ja:-)
Dzisiaj zdrowo sobie pospałam, ale co tam. M mówi, że mam spać ile wlezie.:-) Wiadomo i tak nie nadrobię, bo nie da się spać na zapas. Brzuch jak zwykle boli, no ale to już końcówka.