reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej mamusie:-)
Dlugo nie pisalam ale jakos tak weny nie mialam, a to nie nadazalam z tematami, a to nic ciekaweo sie nie dzialo:tak: Maly dawal ostatnio popalic i w dzien i w nocy i wlasnie dopiero dzis misia uswiadomila mi, ze to skok rozwojowy:szok:i powinnam sie byla tego spodziewac, ale na szczescie to ostatni tydzien, wiec juz niedlugo powinno byc ok. Wogole ostatnio jakiegos dola mialam wiec postanowilam zamowic sobie bileciki do pl i lecimy na tydzien :-)strasznie sie ciesze:-) Prawie codzien chodze na silownie i basen wiec jestem troche zmeczona ;-)
Moniak co do basenu to ja z malym bylam dopiero dwa razy w NRG w Clybaun Hotel tam gdzie chodzi Kamcia :-)woda najcieplejsza w G choc i tak zazimna dla mojego zmarzlucha:-Dja akurat mam karnet ale wiem ze wpuszczaja tez jednorazowo na basen - 12 e to chyba kosztuje;-)
Wilwia to kiedy te chrzciny?:-)
Lubiczanka pokoiki super:-)
MartaF a Ty moze zamiast szukac nowej chaty to pospieszysz tych w City Council o ten dom socjalny,nie myslalas o tym????
Anineczka widze ze mialas kilka niemilych niespodziewajek w nowym domku...zycze aby udalo sie wszystkie naprawy szybko i pomysllnie zalatwic:-)
Mama ady widze ze Adulinka na dobre sie zadomowila w creche, fajnie, ze ma kontakt z dziecmi no i jezykiem ang. A kotka Twoja super jest - jak TY sie rozstaniesz z tymi maluchami? Ona Cie chyba chce odwiesc od tego pomyslu hehe

No i oczywiscie mialam tyle napisac i zapomnialam co:eek:
Wszystkim dziewczynkom zblizajacym sie do rozpakowania zycze szybkiego i bezkomplikacyjnego przebiegu akcji;-)
Chorym zycze zdrowka;-)
A mamusiom z dzieciaczkami, ktore chodza do szkoly zycze wyspania sie jurto rano;-)
No i wszystkim solenizantom i jubilatom - malym i wiekszym spelnienia marzen;-)
No a ja jutro z miska i moniadan jestesmy wlasnie umowione na ten shopping :-)wkoncu nasze rewiry:-D
Toby bylo tak w skrocie....postaram sie teraz na biezaco:-):tak:
spokojnej nocki

Ostatnia edycja:
Kamcia, Agusiek dzięki za odp, pewnie wybiore się tam gdzie wy chodzicie, ale nie bede od razu kupowała karnetu, zobaczymy czy Emilce się spodoba:-)
Ja też wybieram sie jutro do Nexta, planuje wypad wsześnie ale znając moje zamiłowanie do długiego spania...:zawstydzona/y: Więc apel Misia,Agusiek, Moniadan i kto tam jeszcze wybiera się na zakupki Zostawcie cosik dla mnie!Nie wykupcie wszystkiego:-D

witam:-)

dzieciaki dały pospac nawet do 8.20,całkiem nieźle:-p

agusiek wielkie dzięki,nawet niepomyślałam o tym:sorry:w poniedziałek sie tam przejde:-)

co do wyprzedaży to ja jak na złość bez samochodu dzisiaj znowu i nie mam jak jechać a przydałoby sie kilka nowości w garderobie dziecięcej:-(

miłych zakupów:tak:

Ostatnia edycja:
Witam się!!!
Mój J jeszcze w łóżeczku,więc wykorzystałam okazję i juz przy komputerku siedzę:-D.Zawsze to mniej do nadrabiania w poniedziałek będzie;-).
MartaF-a gdzie tu u nas jakiś Next jest,wiesz może?Clonmel?
Nie wiem co z malowaniem,skoro"stary niedzwiedz mocno śpi";-):-D.I jeszcze śniadanka nie było:eek:...Dzieci grzeczniutko wywędrowały na dół,ażeby starszyzna mogła się wyleniuchować w sobotę z rana:shocked2:.Nie poznaję normalnie...
Agusia78-co się dzieje,że wczoraj ani widu ani słychu?No chyba,że z mężowskim zajęci jesteście;-)
Dziewczyny z G-a może jakaś fotka na forum z Waszego spotkania?Tak,żebyśmy my pozostałe mogły troszkę pozazdrościć Wam bliskich kontaktów:tak:.
Anineczka-no jak tam?Sprzęty ponaprawiane już,czy fachowiec nie dotarł?

Witam i ja:-)
Dzisiaj zdrowo sobie pospałam, ale co tam. M mówi, że mam spać ile wlezie.:-) Wiadomo i tak nie nadrobię, bo nie da się spać na zapas. Brzuch jak zwykle boli, no ale to już końcówka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry