reklama

Mamy z Irlandii!!

asieńka to po schodkach sobie pochodź:tak::-D

sylcia sto lat!! no stara dupa jesteś a ja w porównaniu do ciebie to juz babcia:baffled::-D

agusik,anineczka no ja też sie uśmiałam,i też tak skojarzyłam:-Dwspółczuje jego żonie:szok::-D:-D

justysia ponownie sto lat!!!:-D

reklama
justysia:No to najlepszego:tak:

Załączniki

• x_tulipan_x.gif
    x_tulipan_x.gif
    284 bajtów · Wyświetleń: 85
Marta chodzę chodzę, ale jak na razie efektów nie widać:-). Już nawet szef M pytał, kiedy urodzę, bo on już nie wie.:-D:-D:-D

Dobre masz skojarzenia,dobre:-D,mnie też o zmywarkę bynajmniej nie chodziło:tak::-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

lubiczanka przyjemnego malowanka!!!
Sylcia juz nigdy nie bedziesz miala nascie lat!!!!
a ja tez mam swoj dzien dzisiaj :) imieninki!!!! szkoda tylko ze 2 dni po urodinkach hihihi tylko jeden prezent zawsze dostaje!!!!
wszystkiego najlepszego Justysiu

agusik,anineczka no ja też sie uśmiałam,i też tak skojarzyłam:-Dwspółczuje jego żonie:szok::-D:-D
Ależ Martusiu ja wiem czy współczuc jego żonie?
Jak staje w myciu to później pewnie opada jak jest brudny :eek::sorry:

A tak serio.To coś jest z programatorem tej zmywarki bo na innych niż program 2 działą dobrze.A co za pech,że mi najbardziej potrzebny jest ten program :crazy:

Mężulo pojechał do klienta do Dublina i taka sobota rodzinna :sorry:
Pojechalibyśmy z nim ale Matt właśnie drzemie :eek:

Ej pogoda nawet nie zła,co?
Choc sie teraz troszkę zachmurzyło,ale cieplutko :tak::tak:

justynko naj naj najlepszego :-D

Justysia wszystkiego najjj!!
Ja po pracy pojechałam do Next ale jak zwykle mało ciuchow na oliviera wiek jedynie kupilam mu 2 pary butow na przyszly rok:)
Ale dla mamy kupiłam fajne spodnie cudem ze znalazlam takie jakie chciala i dobry rozmiar:)
Ale poszlam do new look i kupilam sobie krótka mini hihi bo jutro chyba wychodzimy z pracy do clubu:)
No ide sie kapac i jedziemy do znajomych:)
Na Nrg mozna wejsc ale tylko z członkiem i wtedy sie płaci 12 euro a tak sama to nie mózesz wejsc.
Miłego wieczorku

Fachowiec wczoraj był i nic nie naprawił.To znaczy jemu się wydaje,że jest ok.Ale jak kuźwa jeśli zmywarka staje w środku mycia :eek::eek:

No patrz anineczka jakich świetnych fachowców mamy tu w Irlandii.:sorry: U mnie do zmywarki fachowiec przychodził pięć razy i też twierdził, że działa. Moja też staje w środku mycia i pipczeć zaczyna. No i co, wczoraj kupiłam sobie sexowne różowe rękawice do zmywania :eek:

No patrz anineczka jakich świetnych fachowców mamy tu w Irlandii.:sorry: U mnie do zmywarki fachowiec przychodził pięć razy i też twierdził, że działa. Moja też staje w środku mycia i pipczeć zaczyna. No i co, wczoraj kupiłam sobie sexowne różowe rękawice do zmywania :eek:
Hmmm różowe powiadasz.Sexi faktycznie.A są dostępne inne kolory? :cool2:
U nas identyczna sytuacja.Staje w połowie i pipka.Pipka jedna :confused2:
W poniedziałek przychodzi znowu.Chyba zacznie się u mnie niedługo stołowac :eek:
A i na pocieszenie.Pralka cieknie :cool2::cool2:
Mówił,że zadzwoni na godzinę przed przyjazdem i mam włączyc pranie bo ostatnio nie wierzył,że cieknie.Hieh no nie no,ściemniam go o popsutych ustrojstwach :eek:
Gdyby był jeszcze przystojny i młody to pewnie miałabym pretekst,a to stary grzyb :zawstydzona/y::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry