Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dobre masz skojarzenia,dobre,mnie też o zmywarkę bynajmniej nie chodziło
![]()

wszystkiego najlepszego Justysiulubiczanka przyjemnego malowanka!!!
Sylcia juz nigdy nie bedziesz miala nascie lat!!!!
a ja tez mam swoj dzien dzisiajimieninki!!!! szkoda tylko ze 2 dni po urodinkach hihihi tylko jeden prezent zawsze dostaje!!!!
Ależ Martusiu ja wiem czy współczuc jego żonie?agusik,anineczka no ja też sie uśmiałam,i też tak skojarzyłamwspółczuje jego żonie
![]()

Fachowiec wczoraj był i nic nie naprawił.To znaczy jemu się wydaje,że jest ok.Ale jak kuźwa jeśli zmywarka staje w środku mycia![]()
U mnie do zmywarki fachowiec przychodził pięć razy i też twierdził, że działa. Moja też staje w środku mycia i pipczeć zaczyna. No i co, wczoraj kupiłam sobie sexowne różowe rękawice do zmywania 
Hmmm różowe powiadasz.Sexi faktycznie.A są dostępne inne kolory?No patrz anineczka jakich świetnych fachowców mamy tu w Irlandii.U mnie do zmywarki fachowiec przychodził pięć razy i też twierdził, że działa. Moja też staje w środku mycia i pipczeć zaczyna. No i co, wczoraj kupiłam sobie sexowne różowe rękawice do zmywania
![]()

Na Nrg mozna wejsc ale tylko z członkiem i wtedy sie płaci 12 euro a tak sama to nie mózesz wejsc.
Miłego wieczorku