reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejo mamki :)) Ciesze sie jak male dziecko ale to tak jak co rok :)) Dzis jest moj dzien ! Stara dupa ze mnie 20 na karku :)) Niechce sie chwalic ale jestem happy :) To moje pierwsze urodzinki z mala .. Tzn Nadinka wczesniej w brzusiuu czekala :))

Milego dnia mamki Mam nadzieje ze moj bedzie udany Chociaz ptys i Nadina juz oto dbaja :))

reklama
a ty nie możesz poważnie pogadać ze swoim maleństwem??zeby cie juz tak nie męczył i wylazł:-D:-D

A żebym ja mu tego nie mówiła:-D:-D:-D, chyba mu dobrze w brzuszku, chociaż ciasno. Mówiłam mu, że my tu z tatusiem tak bardzo na niego czekamy:-), że babcia i ciocia niedługo do niego przylecą, żeby spędzić z nim trochę czasu. Tatuś też mu tak mówi, al ena razie bezskutecznie, chyba trzeba go troszkę wspomóc;-)

Sylcia 007:Wszystkiego najpiękniejszego pod słońcem(ale przecież już masz swoją Nadinkę:tak::-D) i spełnienia najskrytszych marzeń.
I Ty mnie tu nie załamuj,żeś stara dupa:wściekła/y:To co ja mam powiedzieć?Może na emeryturę już czas iść?:-D
Zaraz lecimy na zakupki,a wczoraj popołudniu nie pisałam bo jeździliśmy po przedszkolach,miejsca szukać dla Radka:tak:,a wieczorkiem jakoś już mi się nic nie chciało:-p.
Pisałyście,że kaputki dla Radka (typu chodaczki)w Heatonsie dostanę,ale nie ma w mojej okolicy niestety tego sklepu:no:.No,nic może gdzieś jakiekolwiek znajdę:sorry:
Lecę,papatki...

Sylcia007:jeszcze raz wszystkiego naj,naj...

Hejo mamki :)) Ciesze sie jak male dziecko ale to tak jak co rok :)) Dzis jest moj dzien ! Stara dupa ze mnie 20 na karku :)) Niechce sie chwalic ale jestem happy :) To moje pierwsze urodzinki z mala .. Tzn Nadinka wczesniej w brzusiuu czekala :))

Milego dnia mamki Mam nadzieje ze moj bedzie udany Chociaz ptys i Nadina juz oto dbaja :))

Tak, stara faktycznie:-D;-), ciekawe, co maja mówić te starsze dwudziestki:-):-D;-). Wszystkiego najlepszego Sylciu:-):-):-)

Sylciu Sto Latek :tak::tak::tak::tak:
Stara dupa....ludzie,kiedy ja miałam 20 lat....bez dzieci,szalało się szalało :sorry::rofl2:

Ja tak na szybcika bo zaraz będzie śniadanie :zawstydzona/y:
Fachowiec wczoraj był i nic nie naprawił.To znaczy jemu się wydaje,że jest ok.Ale jak kuźwa jeśli zmywarka staje w środku mycia :eek::eek:

nie no Agusik78 przeczytałam to co odpisałas na posta annineczki i rze do tej pory :-D:-D:-D:-D:-D ale ja od rana to mam dziwne skojarzenia:sorry::zawstydzona/y: i tak mi sie cos smiesznego wydało:sorry::-D:-D:-D

Duzo slonka na weekend dla kazdej z Was.

sylcia007 nalepszego ;-) 20-lat no to rzeczywiscie staras okrutnie:-D boszzz to byly czasy :sorry::cool2:

Sylcia-najlepszego.Oby faktycznie dzień był wspanialszy niż zwykle:-):tak:
Ja lecę malować łazienkę,a J naszą sypialnię.Jak będzie jakoś tak nie brzydko to wkleję zdjątka(do brzydkich nie będę się przyznawać)-a pomysł,przyznać muszę odważny:eek:.Co mi tam zdanie landlorda?lecę,bo J nadchodzi

reklama
lubiczanka przyjemnego malowanka!!!
Sylcia juz nigdy nie bedziesz miala nascie lat!!!!
a ja tez mam swoj dzien dzisiaj :) imieninki!!!! szkoda tylko ze 2 dni po urodinkach hihihi tylko jeden prezent zawsze dostaje!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry