reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!!!!
Ale Wy duzo piszecie.
Zagladalam tu pare razy wczesniej ale pisac juz nie mialam czasu jak chcialam tyo maly marudzil a jak wezme go na kolana i usiade tylko przy kompie to mi wali w klawiature!!!!

Co do snow w ciazy to tez bod koniec mialam dziwne czasami smieszne a czasami straszne,bywalo ze budzilam sie z placzem albo krzykiem:-p

Andzulina powodzenia na wizycie!!!
Mam nadzieje ze to naprawde nic powaznego!!!

reklama
Witam
Moniak82 jest basen na salthil Leisure Land tam płacisz kilka euro na godztylko jak dla mnie troche chłodno.
Ja chodze na Nrg na clybuan hotel Knocknacarai jestem zadowolona tylko trzbe miec karnet.
słyszałam ze jest tez w Radisson hotel.

Ja po pracy przyszłam zjadłam i poleciałam do kosmetyczki bo mnie juz moja twarz denerwowała tak nie mialam nigdy czasu pojsc ale dzis zadzwonilam i miala wolne:)Odrazu mi lepiej czuje jak mi fajnie oczysciła cere:)
Teraz ide sie kapac i mam zamiar leniuchowac pod kołderka moze jakis film:)

Mam ochote do kina sie wybrac na jakis film np teraz wychodzi nowy "Fame"może jest jakas chetna?:)

Miłego wieczorku

hej babki ja tylko na chwilke wpadam ... U nas okeyo :) maraton w chodzeniu dzis mialam z kolezankami na zakupy :)) Malej kupila sweterki i szaliczek :) grzechote i taki palak zzabawkami do wozka :)Nadinna zaddowolona :) Zupka zur zrobiona domek wysprzatany :))

Mlego dnia mamki :))

kochane gdyby którąś to interesowało to jutro i w niedziele są wyprzedaże w Next :-):-):-)

(przepraszam jak powtórzyłam temat - jeśli któraś już pisała o tym wcześniej ;-) - ale dopiero wróciłam do domku i nie czytałam jeszcze waszych postów... swoją drogą to taka śliczna pogoda że aż żal w domku siedzieć:-D)

Witam mamunie.
Anineczka Tobiasz ma sie dobrze-dziekuje.Choc ostatnio troche marudny.Bylismy zalatwic chrzest.I tu mam pytanie-chcialabym zamowic dobry tort na chrzciny,czy macie jakies namiary na GAlway.Jesli dobrze pamietam Kamcia kiedys wspominala o dobrych tortach,ale nie jestem pewna...
Misia jesli moge tez prosic o przeslanie fotek ze spotkania,to moj adres wilwia@wp.pl Z gory dziekuje.Kamcia jesli mozesz to tez prosze przeslij zdjatka.Pozdrowionka

Witam
kochane na naszym spotkaniu ja tylko robiłam zdjecia ale to byl misi aparat wiec nawet ja ich nie mam misia plis kama0019@poczta.fm
Ja włąsnie sprawdzałam w necie od której sa w Galway te przeceny w Next i nie moge otworzyc strony moze wy wiecie?
ide na film papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry