reklama

Mamy z Irlandii!!

hehe anineczka to tak jak gazownik mojej sąsiadki,powiedział ze wszystko ok i szukał mi po szafkach butli gazowej,ze niby sama siebie zatruwam:eek:
od jutra pewnie smród powróci bo chyba sąsiadka kuchenke odzyskała:-(

a ja pogoniłam swojego zeby pomógł dla brata bo chce w spokoju obejrzeć "jak oni śpiewają":-D
dzieciaki sie kąpią i na dzisiaj luz:-)

aha laski:-)kupiłam sprzęgło do laguny 2.2TD 97r. ale okazało sie ze to koło zamachowe,także jakbyście słyszały ze ktoś potrzebuje sprzęgło to ja mam nowiutkie za pół ceny:-)

mama ady jak nie ma członka to juz straszna bieda:-D:-D:-D

reklama
Upss...jakaś taka sex-sobota się tu zrobiła:-D:-D.Ciekawe czy i gorączka sobotniej nocy nadejdzie:confused::eek::-D.Mój P placków ziemniaczanych się opchał i teraz na kanapie dogorywa,a synuś mu te placki ubija w brzuchu,skacząc po nim niemiłosiernie:-D,to nie wiem czy u mnie coś z tej gorączki dziś będzie:szok::sorry2::-D:-D.

Hejo mamuśki!!!

Moniak
i jak tam kupiłas coś w Next??
ja kupiłam kilka rzeczy i jeszcze okazalo sie, jak przyszłam do domu, że brakuje sweterka , a na paragonie jest :wściekła/y:
w każdym razie fajnie było z Agusiek i Misią tylko krótko
Alexik duzy przystojniak, Nikos też fajny, koniecznie musza sie poznac z Emką :-)

Kamcia to mówisz ze trza najpierw członka znaleść i z nim mozna na basen, hmm :cool2::-D

oki spadam na Mam talent
see ya

Hejo mamuśki!!!

Moniak i jak tam kupiłas coś w Next??
ja kupiłam kilka rzeczy i jeszcze okazalo sie, jak przyszłam do domu, że brakuje sweterka , a na paragonie jest :wściekła/y:

Kamcia to mówisz ze trza najpierw członka znaleść i z nim mozna na basen, hmm :cool2::-D

oki spadam na Mam talent
see ya
Ja kupiłam tylko kilka rzeczy dla Emilki, dla siebie nic nie znalazłam:-(

No to widze że nici z basenu, ja niestety/stety nie mam członka:-D To Ci się Kamcia udało rozbawić nas wszystkie:-D Dzięki za info bo tak bym pojechała i się zawiodła

Najlepsze życzonka dla dzisiejszych solenizantek!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry