Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Witam
Mój P mi wczoraj obiecał,że jak dziś będzie ładna pogoda to mnie zabierze w piękne miejsce
.Więc jak na zawołanie pogoda jest(zawsze jakaś jest)byle jaka
Zachmurzone niebo,ciemnawo
.Raczej może mnie zabrać na zakupy,też piękne miejsce
.Ale tu jest Irlandia,tu wszystko jest możliwe,jeszcze się może wszystko o 360st.zmienić
asienka_r:to ja mówiłam,że w mijającym tygodniu zapewne już nas opuścisz,a tu już niedziela Cię zastała a Ty nadal z nami

Idę do mamy dzwonić-niedzielny rytuał.Życzę miłej niedzieli wszystkim mamusiom,tymi -z i tymi -bez członków

Mój P mi wczoraj obiecał,że jak dziś będzie ładna pogoda to mnie zabierze w piękne miejsce
.Więc jak na zawołanie pogoda jest(zawsze jakaś jest)byle jaka
Zachmurzone niebo,ciemnawo
.Raczej może mnie zabrać na zakupy,też piękne miejsce
.Ale tu jest Irlandia,tu wszystko jest możliwe,jeszcze się może wszystko o 360st.zmienić
asienka_r:to ja mówiłam,że w mijającym tygodniu zapewne już nas opuścisz,a tu już niedziela Cię zastała a Ty nadal z nami

Idę do mamy dzwonić-niedzielny rytuał.Życzę miłej niedzieli wszystkim mamusiom,tymi -z i tymi -bez członków

3 stacje beznynowe, z czego 2 takie na chodniku:-), 1 duzy sklep Spar + 2 miesne, 2 banki, kosciol, 2 cmentarze i 1 zaklad pogrzebowy, nawet "mechanik samochodowy" (musialybyscie same zobaczyc w jakich warunkach pracuje!!!) no i z 10 pubow do tego;-) Zapomnialam o 2 fastfoodach- Chinka i Wloch.
A Ada do niskich nie nalezy. A mamusia nie nalezy z kolei do tych, ktore potrafia "jezdzic" na maszynie:-)