reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:happy:
Mój P mi wczoraj obiecał,że jak dziś będzie ładna pogoda to mnie zabierze w piękne miejsce:tak:.Więc jak na zawołanie pogoda jest(zawsze jakaś jest)byle jaka:no:Zachmurzone niebo,ciemnawo:confused2:.Raczej może mnie zabrać na zakupy,też piękne miejsce:-D:-D.Ale tu jest Irlandia,tu wszystko jest możliwe,jeszcze się może wszystko o 360st.zmienić:-p
asienka_r:to ja mówiłam,że w mijającym tygodniu zapewne już nas opuścisz,a tu już niedziela Cię zastała a Ty nadal z nami:eek::shocked2::-D
Idę do mamy dzwonić-niedzielny rytuał.Życzę miłej niedzieli wszystkim mamusiom,tymi -z i tymi -bez członków:-D:-D

reklama
Sylcian wszystkiego naj z okazji urodzin!!!
Co Ty wygadujesz jaka stara dupa jestes!!!mloda mamuska z Ciebie.

Justysia Tobie tez zycze wszystkiego naj z okazji imieninek i doczytalam ze ostatnio tez mialas urodzi ki wiec 100lat zycze;-)

Dziewczyny ale sie z Was usmialam nawet laptopa oplulam:-D:-D:-D,widze ze humorki Wam wczoraj dopisywaly!!!

Mnie tez sie marza jakies zakupy tylko ze ja na wiosce mieszkam a tu tylko 2stacje benzynowe,londis Fast Food ze 4paby ,2 miesne i poczta i to 3km ode mnie:-(
Dzis m wybyl na fuche a ja siedze przed kompem zmeczona bo nie wyspana !!!
Maly budzil mi sie Xrazy!!!

mam pytanie czy jesli zarejstrowalam sie w socjalu jako bezrobotna i poszukujaca pracy to musze \zarejstrowac sie w FAS???

Hello z rana (z poludnia) :-)
Agusik, jak chcesz ladnej pogody, to zapraszam w moje okolice. Tu odziwo slonce i ladna pogoda (oby sie pogoda nie zmienila, zanim napisze tego posta).;-)
Anineczko, zbereznice???:eek: Czy to nie Ty cos o stawaniu w srodku nocy pisalas???:-D:-D:-D
A Kamcia nawet pewnie sobie sprawy nie zdaje, co jednym malym poscikiem narobila, ilu dziewczynkom humorki poprawila i ilu z nas miesnie brzucha pocwiczyla:-D:-D:-D
Ewelcia, tak na pocieszenie, ja mieszkam na podobnej wiosce:sorry: 3 stacje beznynowe, z czego 2 takie na chodniku:-), 1 duzy sklep Spar + 2 miesne, 2 banki, kosciol, 2 cmentarze i 1 zaklad pogrzebowy, nawet "mechanik samochodowy" (musialybyscie same zobaczyc w jakich warunkach pracuje!!!) no i z 10 pubow do tego;-) Zapomnialam o 2 fastfoodach- Chinka i Wloch.
Na poczatku bylam zalamana ale teraz juz jest ok i nawet bardzo smiesznie czasem:-) Jestesmy baaaardzo znani. Przede wszystkim z imienia- bo typowo polskie nazwisko, moze im przysporzyc trudnosci. I nie trzeba np. podawac do nas adresu na kopercie czy pocztowce a i tak do nas trafi...:-D
Tak wiec Ewelcia, glowa do gory.

Ciao Dziewczynki!!!

Matko Boska. Jak ja sie usmialam! mamo Ady- Twoje teksty mnie normalnie powalily! :-D:-D Kamcia narozrabiala i sie zmyla:-D

U nas nic nowego....Ali przysypia w wozku- Tatus go husia:-)
Tak sie dzis za przeproszeniem obsral, ze az kapac go musialam (mam na mysli Ala of course- nie Tatusia:-D).

W Next kupilam spodenki, bluze i skarpety dla Ala. Spodenki sa na 12-18 mies ale na nim leza jak ulal i juz wczoraj byl w nich na zakupach:-) Sobie kupilam sweterek ale w New Looku:-)

Moniadan- koniecznie Emcia musi sie zapoznac z Alem:-) Nie mam nic przeciwko takiej slicznej, wlochatej synowej:-D

Dalej podtrzymuje chec spotkania w nast tygodniu! Pasuje mi poniedzialek, czwartek i piatek:-) Zapraszam do siebie, a jak nie no to gdziekolwiek:-)

Dziewczynki z Limerick spotykaja sie co tydzien, a my z G to co??? Gorsze jakies czy co???;-)

No! To czekam na odzew!:-)

Ps. Edytuje, gdyz wlasnie sie natknelam na dyzkusje Mamy Adi i K..M apropo kastracji kotow. Coz..temat dlugi i oczywisty ze wszytskich wzgledow od humanitarnego do zdrowotnego. KOTY NALEZY KASTROWAC! Wszystkie. Dla zainteresowanych ciekawy i madry plakacik odnosnie kastracji kotow...do przemyslenia.
www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1efc69984d49...

Ostatnia edycja:
hehe tak was czytam i aż mi się wesoło zrobiło...
widać wczoraj was na humorek wzięło...
ja już wypoczęta po imprezce... to wracam :-D
choć nie mówię bo omal nie pękłam ze śmiechu na tych urodziknach:-p

Misia, bardzo sie ciesze, ze moglam Cie tak rozbawic...:-) Ja mialam niemniejszy ubaw przy czytaniu i pisaniu tego wszystkiego:-D

Ale jaja!!!! Niespelna 4-miesieczny Al i dresik na 12-18 mies!!!!!
Ja ostatnio Adzie kupilam 3 pary dresowych spodni w Dunsie, takich najzwyklejszych, welurkowych do przedszkola i sa za dlugie o kilka cm:szok: A Ada do niskich nie nalezy. A mamusia nie nalezy z kolei do tych, ktore potrafia "jezdzic" na maszynie:-)

Co do kastracji kotow, to zgadzam sie z Toba Misia!!! Tyle, ze mi sie ta strona nie chce wyswietlic, co linka podalas...:eek:
My mielismy Tekle juz dawno wysterylizowac- a bylo kilka powodow. Tyle, ze zawsze sie jakas przeszkoda pojawiala... A to brak kasy, a to brak czasu (sama bym z nia nie pojechala a A w pracy od 9. do 18.- a jak juz mial wolne, to zawsze cos wazniejszego wypadlo) a to kolejna ruja Tekli (a w trakcie nie sterylizuja). No i tak nam zeszlo do czerwca. Mielismy jechac po weekendzie a w piatek wieczorem nam Tekla zrywke z domu zrobila. I to w ostatni dzien ruji!!!:eek:
Ale czekamy jak tylko skonczy karmic kociaki i do weterynarza! Byc moze nawet hurtowo ja wyslemy, razem z jej corka- jesli nie uda nam sie znalezc domu dla drugiej kici!;-)

Misia, a moze te spodenki, co Alowi kupilas wisialy na wieszaku 12-18 mies a na metce maja rozmiar 3-6 mies????? ;-)

Ostatnia edycja:
mama ady wiec nie jestem sama;-)no u nas tez jest kosciol a nawet dwa bo ten drugi jest prawoslawny i cmentarz-zapomnialam wymienic:-D..

Misia to Al juz ma 80czy tam 86cm wzrostu?
Bo ubranka 12-18m sa wlasnie na taki wzrost:cool:
Moj Szym nosi 74 a 6-12m bluzeczki sa na niego przyduze,a przeciez moj Szym jest starszy od Twojego z tym ze moj to miniaturka:-D:-D:-Dwiec wszystko mozliwe!!!!

A ja siedze w chalupie i nie dlugo kota dostane albo jajo zniose cobym miala sie czym pobawic:-Da tak serio to m nie ma,a maly mi marudzi caly dzien no i w nocy sie budzil czesto.
O co kaman nie wiem?:confused2:

Faktycznie wczoraj ubawiłyśmy się nieźle:-):-D. ja rano was tylko poczytałam, ale nie miałam kiedy napisać, bo niedziela to dzień spania:-D:-D:-D. w dodatku mieliśmy dziś gości, więc urwanie głowy. A teraz siedzę sama, bo M musiał gości do Dublina odwieźć i nie wiem kiedy wróci. No ale się śmieliśmy, że jakby coś się zaczęło dziać to się w Dublinie spotkamy:-D:-D:-D. Dzidziuś dzisiaj zadowolony, bo po wakacyjnej przerwie wróciły dzieci do śpiewania na Mszy, a że co tydzień śpiewają to samo... to on szaleje, bo lubi te piosenki:-D:-D:-D. Ale na razie nie wychodzi...

reklama
witam mamuski niedzielnie

co do spotkanka ja zglaszam gotowosc a nawet moze i nastepne spotkanko u mnie...;-)

co do kotow i kastracji..jeny moj Alf biednie wygladal po wycieciu tego i owego ale nastepnego dnia bylo wszystko cacy bo kocurka trzeba wykastrowac najpozniej do roku..bo wtedy zaczyna znaczyc teren...ja mojego kastrowalam jak mial chyba 7-8 mies a juz spore bydle z niego bylo.lepiej wykastrwac niz pozniej miec cudowne zapaszki w domu jak paskud zacznie pryskac ...
wiec ja jestem jak najbardziej za kastracja ..a kotki powinno sterylizowac sie gdy chociaz raz bedzie miala male( mozna uniknac nowotworow) i wtedy sterylizacja..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry