reklama

Mamy z Irlandii!!

dziewczynki!!

Chce upiec szarlotke i ciasto ze sliwkami. Ktora pomoze je jutro skonsumowac? mamo ady, kamcia, monia, agusiek,wilwia,didi,larcia? i kto jeszcze z G a pominelam to tez zapraszam!

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki!!

Chce upiec szarlotke i ciasto ze sliwkami. Ktora pomoze je jutro skonsumowac? mamo ady, kamcia, monia, agusiek,wilwia,didi,larcia? i kto jeszcze z G a pominelam to tez zapraszam!

mmmmmniam..moze sie skusze jutro..bo malz w domu wiec moze mi robic za szofera

ja mam kota ale nie będę go kastrować...
bo jak widziąłam wykatrowanego kota to mi się go szkoda zrobiło...:-(

dlaczego zal..mowisz o tym jak wygladal po zabiegu...prawda biedactwo takie bezradne i trzeba pilnowac jak dzidziusia ale na 2 dzien juz wszystko ok..

heh niegrzeczne z was kocice hhihihih tez sie usmialam z wczorajszych postow.... :-D
jeszcze raz dzieki za zyczonka jakos sie tak zlozylo, ze mam 24 urodzinki a 26 imieninki ale wcale sie z tego nie ciesze taka poszkodowana sie czuje bo tylko jeden prezent dostaje :-(:-Dtylko mezus mi dwa funduje hhihihihi:-) dostalam zlota rybke, zawsze chcialam miec duuuuze akwarium a mam mala kuleczke z malym zlotkiem :tak: nom ale przynajmniej jakies mam, od czegos trzeba zaczac :-D
zmykam na teraz albo nigdy bo sie zaraz zaczyna :tak:

ewelcia dziekuje za zyczonka :))

Kochane zmykam spac :)) Dzien minal milusko a teraz pora odpoczac troszke :))

Misia a ja dzis w TK-max'ie widzialam bardzo bardzo bardzo podobna laske do Ciebie :))) Stwierdzam po zdjeciu na avatarze :)) A ciasto Mmm jezeli mozna to po prosze kawalek Wyslij poczta :P:P:P :)))

Dobrej nocy :) !

jezu jezu ja chce sie spotkac!Pamietajcie o mnie!Mi pasuje kazdy dzien, byle nie jutro i nie piatek. Niech to bedzie wtorek,sroda lub czwartek ok? No i gdzie?Oczywiscie proponuje tez kawke u siebie,ale pewnie niewielu bedzie sie chcialo dojechac do headford,ale w kazdej chwili zapraszam,jesli ktoras z Was bedzie miala ochote :-)

reklama
No hej dziewczyny u mnie ok mała rośnie synuś zdrów ja też:-)nawet pogoda ładna :-D wiecie może czy u Błach można zrobić cytologie za darmo bo nie dawno było można :-D a co do spotkania to wam zazdroszczę chciała bym was poznać :tak:szkoda że ja nie z Galway zapraszam do Tuam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry