reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie

Emili...widzialam Cie na rozpoczeciu roku w Pl szkole..hehe ..szkoda ze nierozpoznalam odrazu...pamietasz mamuske z malenstwem w czerwonym wozeczku ( fotelik samochodowy na stelazu ) .obok Twojego ..to bylam ja..hihi...obserwowalam sobie Twoja niunie i myslalam jaki slodki maluszek i tak grzecznie spi :)

no i wlasnie o ktorej spotkanko ..moze mnie chlopina podwiezie.. chociaz jeszcze nic mu nie mowilam ..a on jakis smarkaty dzisiaj i w ogole bllleee..cos go lapie i znowu zarzka bede miala w domu...

ja na 10 ide do pielegniarki na kontrol bo jak byly u mnie to ja bylam w tym czasie w PL wiec jakby byly jakies wiesci co i jak to na kom prosze

reklama
Dzień dobry w ten ponury poranek:-)
dzisiaj jadę do Dublina, więc znowu taka pogoda. Mam nadzieję, że to moja ostatnia wizyta przed porodem. Katar jakiś złapałam i gardło mnie boli, ale jakoś przeżyję. Wczoraj mało czytania było i jakie dziewczynki grzeczne były:-):-D;-)

Lubiczanko szalejesz z kolorami, ale ten zielony jest piękny:-). Fajną rodzinkę tworzycie:-)

Dzień dobry w ten ponury poranek:-)
dzisiaj jadę do Dublina, więc znowu taka pogoda. Mam nadzieję, że to moja ostatnia wizyta przed porodem. Katar jakiś złapałam i gardło mnie boli, ale jakoś przeżyję. Wczoraj mało czytania było i jakie dziewczynki grzeczne były:-):-D;-)

Lubiczanko szalejesz z kolorami, ale ten zielony jest piękny:-). Fajną rodzinkę tworzycie:-)
Jak to zwykły mawiać moje dzieci przed moim wyjściem do pracy-UWAŻAJ SIĘ NA SIEBIE!!!:-)Ostrożnie i bez pośpiechu po tym Dublinie:tak:.
Dzięki za "fajną rodzinkę"-staramy się jak możemy;-)
A teraz lecę dokończyć pracę w łazience-niestety w sobotę nie zdążyliśmy-J pospał za długo:wściekła/y:.Leniuch jeden;-)

Hej Dziewczynki, witam sie z rana:-)

Lubiczanko, well done;-) Fajnie to wyglada. To, to znaczy wszystko. Ja mam w pokoju Ady podobne naklejki jak Ty u Dadzi, tyle ze strasznie haotycznie je ponaklejalam. A teraz troche zaluje ale i tak nie jest zle. Zauwazylam tez, ze chyba mamy takie same (albo bardzo podobne) lozka. Te moje sa bardzo ladne, ale maja straszliwie ostre kanty na ramie i niejednokorotnie chodzilismy z A z ogromnymi siniakami na udach. Teraz juz sie przyzwyczailismy i uwazamy:-)

Dziewczynki z Galway... Znacie juz wiecej szczegolow odnosnie spotkania??? Musze jakos dzien zaplanowac z uwzglednieniem popoludniowej drzemki Ady;-)

ciao!!!

No wiec ja zaproponowalam kolo 14 ale nie wiem czy pasi...mi w sumie wszystko jedno.

Moniak
- super ze tez mozesz wpasc!!!

Moj adres to 32 Riasc Na Ri, Knocnaccara.

Jakby byly problemy z trafieniem to dzwon! moj nr. 0870638451:-)

Hej Dziewczynki, witam sie z rana:-)

Lubiczanko, well done;-) Fajnie to wyglada. To, to znaczy wszystko. Ja mam w pokoju Ady podobne naklejki jak Ty u Dadzi, tyle ze strasznie haotycznie je ponaklejalam. A teraz troche zaluje ale i tak nie jest zle. Zauwazylam tez, ze chyba mamy takie same (albo bardzo podobne) lozka. Te moje sa bardzo ladne, ale maja straszliwie ostre kanty na ramie i niejednokorotnie chodzilismy z A z ogromnymi siniakami na udach. Teraz juz sie przyzwyczailismy i uwazamy:-)

Dziewczynki z Galway... Znacie juz wiecej szczegolow odnosnie spotkania??? Musze jakos dzien zaplanowac z uwzglednieniem popoludniowej drzemki Ady;-)
Oj znam ten ból:-(Pierwsze tygodnie to po kilka razy dziennie się obijaliśmy-także wstyd się w sukience pokazać z takimi siniolcami...Teraz już instynktownie jakoś chodzimy,choć i też czasem mi się zahaczy:zawstydzona/y:.Naklejki są o tyle fajne,że układ haotyczny nie zabiera im uroku,tak więc z pewnością pokoik Ady wygląda ślicznie:tak:
No dziewczynki z G-udanej posiadówki:-Di smacznego ciacha:happy:

Witam:-)
Następny tydzień czas zacząć!
Jakoś tak buro na dworze:eek:
Byłam wczoraj w Heatonsie,ale nie było tych chodaczków,niestety.Kupiłam za to takie zwykłe paputki,na rzepy.Zawsze to coś.:tak:W Nexcie (oczywiście) na mojego Radka nic nie było.Ja nie wiem,w jakim wieku by on nie był,jak są jakieś promocje,nigdy nie mogę na niego nic znaleźć:eek::eek:
Lubiczanka:widzę,ze Tobie to ciężko dogodzić:-D,ale skoro trzecie dzieciątko w drodze,to widać mężowi się udaje:laugh2::laugh2:.Takie piękne pokoje sobie wyszykowaliście,a Ty twierdzisz,że nie tak miało być!Naprawdę baaaardzo mi się podobają:tak:.Aaaa i zapas pieluszek imponujący,imponujący:-D:-D
Galwayowe mamuśki:miłego,smacznego spotkanka:-D

Misia i dziewczynki... nie daloby rady troszke pozniej?!:tak: Ja moge byc kolo 16, tak jak ostatnio. Jesli pasuje Wam troszke przesunac, to super a jesli nie, to bede. Tyle ze spozniona... No chyba, ze sie okaze, ze o tej porze nie mam juz po co przyjezdzac, bo spotkanko sie skonczylo...?

reklama
Mamo Ady- kamcia, Agusiek i Monia powiedzialy, ze pasuje im 14 wiec fajnie by bylo jakbys dala rade mniejwiecej o tej godzinie:-) Do 16 sie jeszcze moze nie skonczy ale pewnie bedzie sie chylic ku koncowi;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry