reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam dziewczynki.
Misia slicznie dziekuje za zaproszenie,ale dzisiaj nie dam rady.Tak wiec milego spotkania dziewuszki.
Tobiasz zlapal katar i do tego kaszelek.To znaczy mysle,ze ten kaszel spowodowany jest tym,ze moze katar mu splywa do gardelka.Jak narazie aplikuje mu wode morska do noska i odciagam katarek.Wizyte u lekarza mamy dopiero w czwartek,wiec jeszcze troszke trza poczekac.Czy moge do tego czasu cos "podac"maluszkowi,czy lepiej zostawic tak jak jest??Pozdrawiam:-)

reklama
Witam
To widze laseczki miałyscie niezłe palenie haha bo teksty super, ja napisałam bez rzadnych podtesktów hihi członek-member hihi no wiec jak ktos chce isc na basen to moge byc waszym członkiem i posłuzyc pomocy w wejsciu na basen:))))
No to by było na tyle:))))
Spotkanie jak najbardziej bede :) Mama ady to przesun malej troche drzemke albo do auta ja przenies nic sie nie stanie ihihih my bedziemy czekac anyway:)
Larcia gdzie ty mieszkasz to podjade pod ciebie?
Jak ktos jesce chce isc na spotkanie a nie ma transportu to ja pomoge:)

Ja wczoraj po pracy pojechałam z Łukaszem do hotelu byl wedding day i Łukasz robił foty:)
buzaki

No dziewczynki, chyba wiec wyglada na to, ze ja dzisiaj sie do Was nie przylacze:-( :-(:-(
Ada dopiero teraz poszla spac (i tak o godzine szybciej niz zazwyczaj). Wstanie pewnie cos kolo 14 (+/-). Pozniej obiados jakis szybki i tak to kolo 15. bylybysmy gotowe. A droga do Galway, na osiedle Misi, to dodatkowa godzina jazdy od nas. No i 16. jak nic!!! Tak wiec chyba sobie odpuszcze, bo tak na chwilke, to raczej sensu nie ma...
Ale nic straconego, bo ja juz dzisiaj sie wpisuje na liste obecnosci, na konto nastepnego "zlotu". Szkoda tylko, ze nie poznam reszty dziewczynek i ich maluchow:-( Ale co sie odwlecze... ;-);-);-)
Milego spotkanka i smacznego ciasta Misi:-D

Hej

Pogoda jakaś nie taka.Właśnie się mocno zachmurzyło :sorry:

Dziewuszki miłego spotkania.

Lubiczanka a kiedy ty na macierzyński przechodzisz?
A pokoik pomysłowy.Troszkę wyobrażałam go sobie innaczej,bez tych pasów.Takie łagodne przejście z koloru do koloru.Ale to też ciekawe :tak:

Czekam na fachowca.Dziś ma przyjechac.Zobaczymy co wymyśli z tą zmywarką.No chyba,że rękawice będę sobie musiała kupic.Eh nawet znalazłam jedne w domku,ale żółte :-D

MartaF powodzenie w County Council.
No ileż można czekac na chatę?

Asieńka powodzenia na badaniach.Będziesz miała jeszcze jedną wizytkę jak przenosisz :sorry:

Co to ja miałam jeszcze napisac....zapomniałam.

Lecę coś porobic w chacie.
Wczoraj udało nam się odgracic dom.Jupi.Już nie mam wszystkiego w kartonach.
Czekam jeszcze co z tą chatą.Czy będą nam ją naprawiac czy nie,bo nie wiem czy kupowac regał na książki.

Dzieciaki trochę zakatarzone.Mam nadzieję,że wyzdrowieją do soboty bo jedziemy na roczek mojej przyszłej chrześnicy do Tuam :-)

ja melduje ze bede...Moniadan wyslala mi smska ..z adresem akurat bylam na zakupkach wiec moj chlopek mnie zawiezie i odbierza ..hehe.a juz chwile pozniej chcial sie wykrecic i pytal mnie czy autobusy tam kursuja ..hehe...ale nie ma wyjscia i musi byc szoferem.. wiec ja tez podpisuje liste obecnosci :)

Misia, nie smuc sie:-) Postaram sie Ciebie rozweselic, nich no tylko jakas foremke za jezyk zlapie...hehehe:-D:-D:-DJeszcze sie spotkamy, mam nadzieje nie raz:tak:
Kamcia, wiem, ze to mogloby sie proste z tym przesunieciem drzemki wydawac;-) Wole jednak tak nie robic, bo niewyspana Ada, to zla Ada- po mamusi zreszta:-D I, na Boga, uspokoj sie juz z tymi czlonkami...:-D:-D:-D

Dziewczyny tylko mała prośba tym razem ograniczmy sie ze słodyczami pliss bo Olivier ma dzis jazde z kupka i boli go chyba mu dam czopek a jak on zobaczy te wszystkie czekoladowe słodkosci to go nie oderwe od stołu.
buzaki

reklama
Moniak82 tylko, żebyśmy sie nie zderzyły pod drzwiami Misi, wpatrzone w nasze gpsy:-D:-D:-D

Moja śpi teraz, Eryś je obiadek, takze powinniśmy się wyrobic na 14, w razie czego nie zjedzcie wszystkiego ciasta :-D:-D:-D

Larcia a co z Toba, moze przyjedziesz z Kamcią,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry