reklama

Mamy z Irlandii!!

u mnie obiadek robi małż..wiec mam nadziejejze do 14 albo kilka minut po .zjawimy sie..:)

Ewa wscieka sie na Alberta po smoczka jej zabiera..hehe...

Misia chowaj koty..hehe Al uwielbia ...:tak: meczyc :)

a teraz ma jazdy z piesiem..chodzi z takim pluszakiem na smyczy wyprowadza go na ogrodek aby zrobil siusi itd..no szok ...opiekunczy na maxa

reklama
anineczka dziękuje,nie wiem czy dzisiaj dojde tam bo jeżdze od samego rana i szukam części na szrotach no i nie moge znaleźć, nawet nie mam czasu zjeść,
mam pecha od rana i zeby nie lubiczanka to nie wiem co bym zrobiła bo złapałam kapcia w aucie(pożyczonym) i okazało sie ze tam nic oprócz koła nie ma:szok::-(

lubiczanka jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc:tak:

Kamcia dzieki za propozycje,ale mi 14 nawet nie pasuje,bo corcia drzemie o tej godzinie. Poza tym nie moglabym Cie ciagac az do Headford,a to ladne 15-20 min jazdy od Galway. Niestety tak wyszlo,ze moj maz dzis auta potrzebowal, wiec jestem uziemiona. Ale bardzo milo z Twojej strony!
Zycze Wam udanego spotkania dziewczyny! Ja pisze sie na nastepne, dzis byla wyjatkowa sytuacja, ze zostalam bez samochodu. Wiec dzis na spotkanku zaplanujcie juz kolejne na przyszly tydzien :-)

hej Dziewczynki:-) mam pytanie w sprawie irlandzkiego paszportu dla dziecka, a dokładnie tej form A - kto może ją podpisać? z tego co wiem, to ma być to osoba zaufania publicznego, czyli adwokat, a co z lekarzem? u kogo Wy byłyście??? z góry dziękuję za szybką odp;-) i Wilwia też - bo ma ten sam problem;-)

hej Dziewczynki:-) mam pytanie w sprawie irlandzkiego paszportu dla dziecka, a dokładnie tej form A - kto może ją podpisać? z tego co wiem, to ma być to osoba zaufania publicznego, czyli adwokat, a co z lekarzem? u kogo Wy byłyście??? z góry dziękuję za szybką odp;-) i Wilwia też - bo ma ten sam problem;-)

nam podpisala ja Cudo

Melduje ze sie troche spóżnie bo musze jeszcze szybki prysznic wziasc, i zjemy barszcz czerwony może to pociagnie Oliviera do kupki bo nie chce zeby mial akcje placzy i bóli u misi.
Do zobaczenia

Andzulina- mi odpisal Gardzista.
no właśnie Misia - Wilwia też podpisała na Gardzie tą Form A i odesłali jej, że niby nie może być gardzista tylko np adwokat:confused2: stąd nasze pytanie;-)
Didi - a nie było problemu, że to polski lekarz??? bo tak własnie myślę podjechać do dr Cudo - w końcu to nasz GP, chociaż myślałam żeby podpisał może jakiś irlandzki lekarz...:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry