didi
Fanka BB :)
w koncu mam chwilke
dzieki za mile spotkanko...i za mile spedzony czas..mam nadzieje ze w koncu bedziemy czesciej sie spotykac i bedzie rownie fajnie
moje dzieciaki ledwo co w samochodzie sie znalazly to spaly ..pierwsza odleciala Ewka...a po kilku minitach Al.hehe... teraz duzy odlecial ..maly oglada ledwo ledwo jeszcze bajki a mloda juz spi..ale jakos niebardzo chciala zasnac bo przemeczona i musialam z nia chwilke powalczyc ale w koncu spi..a mamcia ma czas dla siebie
;-)
dzieki za mile spotkanko...i za mile spedzony czas..mam nadzieje ze w koncu bedziemy czesciej sie spotykac i bedzie rownie fajnie
moje dzieciaki ledwo co w samochodzie sie znalazly to spaly ..pierwsza odleciala Ewka...a po kilku minitach Al.hehe... teraz duzy odlecial ..maly oglada ledwo ledwo jeszcze bajki a mloda juz spi..ale jakos niebardzo chciala zasnac bo przemeczona i musialam z nia chwilke powalczyc ale w koncu spi..a mamcia ma czas dla siebie

no ale to chyba te ząbki;-) starsze dzieciaczki tez zadowolone dzieki tej przestrzeni u misi w domku 2 pietra + ogrod:-)a mlodsze zadowolone dzieki dobremu zaopatrzeniu w bobasowe sprzety typu bujawka, lezaczek, mata
Normalnie misia domowe przedszkole jak nic
o nie wlasnie m przypomnial, ze butelki czekaja do umycia
:-(ehhhhh
Boje sie, ze zima nas zaskoczy (jak co roku polskich drogowcow)... Ale nie poddajemy sie i szukamy dalej. W ostatecznosci poprosze kogos o kupienie w Polsce i przyslanie paczka.
;-)