Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
troche?? bardzo sie zmieniłajest śliczna:-)

Śliczna ta Twoja AdziaNo, uwaga!!!
Z mala telefoniczna pomoca A udalo mi sie zeskanowac zdjecie do kompaa teraz sprobuje je zamiescic w poscie
Zalaczam 2 zdjecia paszportowe, stare i nowe: jedno zrobione wczoraj a drugie jak Ada miala 4,5 miesTroszke sie zmienila...:-)
Tak sobie pomyslalam, ze cos Wam jeszcze pokaze...
To moj maz, jak mial troszke ponad 12 miesCzyz Ada nie jest jego klonem?:-)
,wiesz co ja mam bardzo podobne zdjęcie Radka paszportowe(miał rok),spróbuję dołączyć to zobaczysz.Tylko,że to jest zdęjcie zrobione zdjęciu,więc słaba jakość
.Nic to dziecko do mnie nie podobne

.
.O fachowca nie zapytam-po pierwsze,nie chcę Cię z równowagi wyprowadzać
,a po drugie-znowu zaczną do głowy Foremkom przychodzić spaczne myśli(Gastone-mam nadzieję,że apetyt na męża został zaspokojony;-)
):-)
o ja głuptas jeden nie pomyślałam nawet,ażeby poszperać gdziekolwiek

Witam serdecznie nową foremkę:-),rozgość się.U nas jest baaaardzo fajnieCzesc mamusie z Irlandii,
Mam na imie Agnieszka i mam synka 13 miesiecznego Axelka, malego rozrabiake. Mieszkamy w Bettystown blisko Droghedy. Mam nadzieje, ze moge sie do was przylaczyc.
Jutro lece do Polski na tydzien na slub brata. :-)
Podobaja mi sie wasze stronki z informacjami o dzieciach itp. Jak sie takie robi?
Moj synek ma Irlandzki paszport, byl podpisany w Garda Station. Dorosli tez musza miec swoje podpisane i tez tak chodza.
Pozdrawiam