Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc mamusie z Irlandii,
Mam na imie Agnieszka i mam synka 13 miesiecznego Axelka, malego rozrabiake. Mieszkamy w Bettystown blisko Droghedy. Mam nadzieje, ze moge sie do was przylaczyc.
Jutro lece do Polski na tydzien na slub brata. :-)
Podobaja mi sie wasze stronki z informacjami o dzieciach itp. Jak sie takie robi?
Moj synek ma Irlandzki paszport, byl podpisany w Garda Station. Dorosli tez musza miec swoje podpisane i tez tak chodza.
Pozdrawiam
,żeby sobie trzymał miejsce już na styczeń,bo ona nam nie obiecuje,że w styczniu będzie dla niego miejsce
,a teraz nam go nie może zapisać już na 3 miesiące na przód
,ale od stycznia chodziłby za darmo na 3 godziny
.Ale w drugim babka żadnych problemów nie robiła,zapisała go i powiedziała,że od stycznia będzie chodził za free na 3 godziny
(9:15-12:15 lub 12:15-15:15).Nie wiem więc,czemu Tobie powiedziano,że żadne przedszkola nie będą na 3 godziny przyjmować
,ale jak sama po sobie widzę,każde przedszkole inaczej do tego podchodzi
Nadal nerwówka...Ci lekarze tutaj
..byle swoje odbębnić,zero wyczucia,delikatności.Szkoda słów
.Wyobrażam sobie jak musiało Ci serce ściskać jak na to patrzyłaś.Radek miał miesiąc gdy robiono mu USG przezciemiączkowe,myślałam,że mi serce pęknie,jak na to patrzyłam.Taka maleńka,mięciutka główka,a lekarz (wielki jak dąb
) tak mu mocno cisnął
,mało tam nie padłam:-(
Wcale nie widać,że Al daje Ci popalić,wręcz przeciwnie