reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam:-)
Trochę wczoraj do późna posiedziałam,łaaaaaaa...tak mi się ziewa:laugh2:
Okazało się,że jednak nie jestem czarownicą(jak zawsze mój mąż twierdzi) i jednak asienka_r syna nie ma:szok:
MartaF:ja Cię,dziewczyno na prawdę podziwiam:sorry:Już dawno by mnie szlag trafił na Twoim miejscu:szok:
asienko_r: Skoro dziewczynka,to różowo Ci GRATULUJĘ!!!
Niech się zdrowo chowa i duuuuża rośnie:tak::-D

Załączniki

• 3d4115.gif
    3d4115.gif
    2,7 KB · Wyświetleń: 70
oj dziewczyny uwierzcie mi ja dzisiaj rano beczałam z bezsilności, juz dawno bym stąd zwiała gdyby mi oddali depozyt i gdyby było coś normalnego do wynajęcia:-( a i ja nie mam siły teraz sie przenosić bo ledwo nogi za sobą ciągam:-(

oj dziewczyny uwierzcie mi ja dzisiaj rano beczałam z bezsilności, juz dawno bym stąd zwiała gdyby mi oddali depozyt i gdyby było coś normalnego do wynajęcia:-( a i ja nie mam siły teraz sie przenosić bo ledwo nogi za sobą ciągam:-(
Wierzę Ci,bidulko :-(.To wszystko wk.....ło by każdego,a jeszcze w Twoim stanie:shocked2:.Przeprowadzka(choć zdaje się tu najlepszym wyjściem)to nie jest taka łatwa sprawa:no:.Trzeba odpowiednie lokum znaleźć,a same przenosimy to też nie jest tak hop,siup.Normalnie człowiek się namęczy,narobi w czasie i po przeprowadzce,a tu jeszcze tak wysoka ciąża:-(Ale Ci ludzie wokół zdają się nie zauważać tego,że Ty już z sił opadasz:wściekła/y::szok::wściekła/y:.Normalnie wziąć strzelbę i tylko powystrzelać:wściekła/y:

Wierzę Ci,bidulko :-(.To wszystko wk.....ło by każdego,a jeszcze w Twoim stanie:shocked2:.Przeprowadzka(choć zdaje się tu najlepszym wyjściem)to nie jest taka łatwa sprawa:no:.Trzeba odpowiednie lokum znaleźć,a same przenosimy to też nie jest tak hop,siup.Normalnie człowiek się namęczy,narobi w czasie i po przeprowadzce,a tu jeszcze tak wysoka ciąża:-(Ale Ci ludzie wokół zdają się nie zauważać tego,że Ty już z sił opadasz:wściekła/y::szok::wściekła/y:.Normalnie wziąć strzelbę i tylko powystrzelać:wściekła/y:
ich to nie ochodzi,zeby tu irlandczycy mieszkali to myśle ze dawno sprawa byłaby załatwiona,dla właściciela tez zależy bo wydzwania do tych sąsiadów a oni mu kit wciskają ze ja sobie coś wymyślam z tym gazem:baffled:

no nic trzeba po córke iść bo sie uparła ze idzie do szkoły i koniec:baffled:no i musiałam ją puścić;-)

ich to nie ochodzi,zeby tu irlandczycy mieszkali to myśle ze dawno sprawa byłaby załatwiona,dla właściciela tez zależy bo wydzwania do tych sąsiadów a oni mu kit wciskają ze ja sobie coś wymyślam z tym gazem:baffled:

no nic trzeba po córke iść bo sie uparła ze idzie do szkoły i koniec:baffled:no i musiałam ją puścić;-)
Pewnie-najlepiej żebyście się zaczadzili całą rodziną:wściekła/y:!!!!!!!!!!!!Anineczka pisała coś o jakiejś tam instytucji-nazwy nie pamiętam...Może tym ją postrasz:confused2:A córcię masz dzielną:tak:Co będzie w domku chorować;-)Na szczęście dziś znowu słonko:cool2:,więc przynajmniej nie musisz się martwić,że pogoda jej zaszkodzi:happy:
Agusik78-no to mi ulżyło i może za dwa tygodnie jednak się dowiem co mi w brzuchu siedzi(że dziecko wiem:-D):-p...Ostatnio mój J się dowiedział,że skoro USG robi jakiś tam arab i nie chce zdradzić płci,to całkiem prawdopodobne,że to jednak dziewuszka(jakieś tam wschodnie przesądy:eek:),ale co ma być to będzie i nie ma co sobie głowy zawracać:tak:
A ja wypchnęłam tego lenia,co się chciał u mnie zadomowić i upiekłam drożdżóweczkę z brzoskwiniami:-D:tak:...Już nie pamiętam kiedy coś piekłam(jakiś miesiąc temu serniczek:sorry:)a kiedyś to było minimum jedno ciacho tygodniowo:tak:...Jutro też będę piekła-krówkę,bo w piątek mijają mi dwa lata w tej pracy-i taki malusi poczęstunek dla dziewczyn i szefostwa chcę zrobić,a co?:-).

Ostatnia edycja:
Witam się.

U nas ciepełko,a u Was?
Słoneczko świeci cały dzień.

Pochwaliłam się już na innym wątku,że Antka przyjęli do przedszkola.:-p
W piątek idziemy tam zapoznac się z wszystkim.
jestem happy :sorry::-D

MartaF pisałam o thershold
Threshold National Housing Organisation in Ireland dzwoniłaś już do nich?
Ja chyba też zadzwonię w sprawie mojego domu :szok::-D:-D

My już po pysznym obiadku,a jakim mało dietetycznym uho ho.Nawet nie będę pisac :eek::laugh2::laugh2:

Asieńka r Gratuluję córuchny :-D:-D:-D:-D:-D

Idę pic kawkę.Młody coś się obraził na drzemkę popołudniową :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry