Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Już dawno by mnie szlag trafił na Twoim miejscu

Wierzę Ci,bidulko :-(.To wszystko wk.....ło by każdego,a jeszcze w Twoim stanieoj dziewczyny uwierzcie mi ja dzisiaj rano beczałam z bezsilności, juz dawno bym stąd zwiała gdyby mi oddali depozyt i gdyby było coś normalnego do wynajęcia:-( a i ja nie mam siły teraz sie przenosić bo ledwo nogi za sobą ciągam:-(
.Przeprowadzka(choć zdaje się tu najlepszym wyjściem)to nie jest taka łatwa sprawa
.Trzeba odpowiednie lokum znaleźć,a same przenosimy to też nie jest tak hop,siup.Normalnie człowiek się namęczy,narobi w czasie i po przeprowadzce,a tu jeszcze tak wysoka ciąża:-(Ale Ci ludzie wokół zdają się nie zauważać tego,że Ty już z sił opadasz

.Normalnie wziąć strzelbę i tylko powystrzelać
ich to nie ochodzi,zeby tu irlandczycy mieszkali to myśle ze dawno sprawa byłaby załatwiona,dla właściciela tez zależy bo wydzwania do tych sąsiadów a oni mu kit wciskają ze ja sobie coś wymyślam z tym gazemWierzę Ci,bidulko :-(.To wszystko wk.....ło by każdego,a jeszcze w Twoim stanie.Przeprowadzka(choć zdaje się tu najlepszym wyjściem)to nie jest taka łatwa sprawa
.Trzeba odpowiednie lokum znaleźć,a same przenosimy to też nie jest tak hop,siup.Normalnie człowiek się namęczy,narobi w czasie i po przeprowadzce,a tu jeszcze tak wysoka ciąża:-(Ale Ci ludzie wokół zdają się nie zauważać tego,że Ty już z sił opadasz
.Normalnie wziąć strzelbę i tylko powystrzelać
![]()

no i musiałam ją puścić;-)Pewnie-najlepiej żebyście się zaczadzili całą rodzinąich to nie ochodzi,zeby tu irlandczycy mieszkali to myśle ze dawno sprawa byłaby załatwiona,dla właściciela tez zależy bo wydzwania do tych sąsiadów a oni mu kit wciskają ze ja sobie coś wymyślam z tym gazem
no nic trzeba po córke iść bo sie uparła ze idzie do szkoły i koniecno i musiałam ją puścić;-)
!!!!!!!!!!!!Anineczka pisała coś o jakiejś tam instytucji-nazwy nie pamiętam...Może tym ją postrasz
A córcię masz dzielną
Co będzie w domku chorować;-)Na szczęście dziś znowu słonko
,więc przynajmniej nie musisz się martwić,że pogoda jej zaszkodzi
)
...Ostatnio mój J się dowiedział,że skoro USG robi jakiś tam arab i nie chce zdradzić płci,to całkiem prawdopodobne,że to jednak dziewuszka(jakieś tam wschodnie przesądy
),ale co ma być to będzie i nie ma co sobie głowy zawracać

...Już nie pamiętam kiedy coś piekłam(jakiś miesiąc temu serniczek
)a kiedyś to było minimum jedno ciacho tygodniowo
...Jutro też będę piekła-krówkę,bo w piątek mijają mi dwa lata w tej pracy-i taki malusi poczęstunek dla dziewczyn i szefostwa chcę zrobić,a co?:-).