reklama

Mamy z Irlandii!!

Mamy córeczkę :-D:-D:-D Urodziła się o 23:38 czasu Irlandzkiego, czyli 29 września, ciekawe jak to będzie w Polsce. Ważyła 2822g, wszystko ok, poród naturalny, trochę to trwało niestety.

Marcin w imieniu żony :-) która nie może żyć bez forum. Jak wróci to wszystko opisze.
Ja od siebie dodam, że jest słodka, ma czarne włoski.

reklama
Mamy córeczkę :-D:-D:-D Urodziła się o 23:38 czasu Irlandzkiego, czyli 29 września, ciekawe jak to będzie w Polsce. Ważyła 2822g, wszystko ok, poród naturalny, trochę to trwało niestety.

Marcin w imieniu żony :-) która nie może żyć bez forum. Jak wróci to wszystko opisze.

wiec jednak dziewczynka :-):-)gratulacje gorące!!!
niech zdrowo rośnie. A moja dzidzia wcale sie nie spieszy do wyjścia:no:....

Misia - super fryzurka!:tak::-)

Ostatnia edycja:

Drogi Marcinie-wielkie dzięki za info(swoją drogą ja też pewnie mojego J poproszę o podobną przysługę:tak:).I GRATULACJE DLA ŚWIEŻO UPIECZONYCH RODZICÓW!!!
A tak w ogóle-dzień dobry Paniom(Panom?)
Ależ od rana mglisko nas przywitało:szok:,normalnie mleczko-uwaga na drogach!!!
Anineczka-dzięki za cynk:-pwiem,że Dadzia się łapie,ale jeszcze o nic nie pytałam:zawstydzona/y:
I ostrożnie z tym nożem w kieszeni-ażeby krzywda Ci się nie stała:-D.Na dziś również powodzenia z przedszkolem i szkołą:tak:
MartaF-kiedy Ty Olivkę zapisywałaś do szkoły?Bo widzę,że powszechne jest zapisywanie już teraz,a ja nie chcę nic przegapić-jeszcze mnie wyślą do zielonych mundurków:eek:
Miłego dnia wszystkim Mamusiom(Tatusiom?)

:szok::szok::szok:
GRATULACJE!!!
nastawiłyśmy Asie na chłopca a tu taka niespodzianka:sorry:namęczyła sie biedaczka cały dzień:-(

witam dziewczynki

ja juz u kresu wytrzymałości:wściekła/y:z godzinke może przespałam,bolało mnie dosłownie wszystko:-(wszystko przez ten gaz:wściekła/y:od wczoraj śmierdzi niesamowicie,mój wściekły bo musiał sie kąpać przy otwartym oknie bo nie dało sie wejść, no i rano napisałam do właściciela ze do piątku ma mi oddać depozyt:crazy:

kamcia jak twój synek będzie dobrze rozmawiał po polsku to go przyjmą bo to jest podstawa:-)

lubiczanka ja Oliwke zapisałam w czerwcu, miejsce zawsze będzie

mimo to życze wam miłego dnia:tak:

Ostatnia edycja:
Asienka gratulacje! Myśle że nie jesteś zawiedziona że wróżby dziewczyn się nie sprawdziły:-)?
Misia aleś odważna! tyle włosów na raz ściełaś! Ale bardzo Ci pasuje ta fryzurka:tak:
A teraz Ostrzeżenie!!! Ucze się jeździć!!! Tzn przypominam sobie bo prawo mam od 10 lat. wczoraj zrobilismy sobie wycieczke do Clifden i przejaechałam z 20km ależ zmęczona wróciłam po tej podróży:-D A dziś chyba Athlone Wszystkie osoby wybierające się w tym kierunku proszone o zachowanie szczeeeeeeeeeegółnej ostrożności:-D

właśnie dzwonił do mnie właściciel i wygarnełam mu na temat ich irlandzkich fachowców:wściekła/y:więc powiedział zebym znalazła sama dobrego gazownika (a mam znajomego Polaka) a on pokryje wszystkie koszty:-)oby tylko baba wpuściła nas do swojego domu:eek::sorry:

reklama
właśnie dzwonił do mnie właściciel i wygarnełam mu na temat ich irlandzkich fachowców:wściekła/y:więc powiedział zebym znalazła sama dobrego gazownika (a mam znajomego Polaka) a on pokryje wszystkie koszty:-)oby tylko baba wpuściła nas do swojego domu:eek::sorry:
Trzymam kciuki oby się powiodło:tak:.Gratuluję wytrzymałości-ja już dawno wiałabym stamtąd:sorry:.
A mnie się nic totalnie dziś nie chce:zawstydzona/y:.Dziwne takie przeskoki ze skrajności w skrajność:eek:.Wczoraj mogłabym góry przenosić-dziś pod nimi spać;-):rofl2:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry