reklama

Mamy z Irlandii!!

...Przede wszystkim - jesteśmy wolnymi Europejczykami którzy sami zdecydowali o swoim losie, a nie pachołkami którym władza reguluje życiorysy. Nikomu nic do tego, jeśli profesor siedzi na zmywaku - jego wola i łapska precz!
Finansowo - to my utrzymujemy Polskę, a nie odwrotnie! Nie bierzemy polskiego socjalu, za to wysyłamy tam ogromne sumy i wydajemy podczas pobytu pieniądze, które stają się własnością Polaków w ojczyźnie, czyli także twoją! Jeśli nas nienawidzisz, jesteś jak pies kąsający rękę pana.
Dzięki nam masz pracę, bo wyjechali lepsi od ciebie, więc szef musiał w końcu zatrudnić idiotę.
Politycznie? Idziemy na rękę rządowi jak możemy; zachęcali do wyjazdów - więc wyjechaliśmy, skąd te pretensje?
Obywatelsko - widziałeś w telewizji kolejki do głosowania w wyborach?
Kulturowo - jest tu polska kiełbasa, wódka i kościoły. Wszystko to wzbogaca miejscową kulturę, a nic nie zagraża.
Jesteśmy też lepsi od miejscowych pracowników, bo z jakiegoś powodu wciąż nas zatrudniają mimo częstej bariery językowej.
Jest tu cały przekrój społeczeństwa, od naukowców i inżynierów przez zwykłych ciężko pracujących ludzi do złodziei i menelstwa. Tych ostatnich jest najmniej. Jeśli myślisz że jest inaczej - to już nie nasza wina, jakich sobie dobierasz znajomych!

I ZAPAMIĘTAJ NA KONIEC, że tobie nikt nie zabroni wyjazdu ani powrotu, bo wolny człowiek szanuje innego człowieka i tym się różni od LUDZKIEJ SZMATY.
Pozdrawiam wszystkich normalnych w Polsce i na emigracji. Szczekaczy nie pozdrawiam.
0.gif

BRAWO!!!:tak::tak::tak:
misia:no wreszcie jesteś,już się dopytywałyśmy o Ciebie.A masz może to zdjęcie paszportowe?Mogłabyś wrzucić,zobaczymy tego koloska:tak:.A z tę panią z biura paszportowego niezłe jaja:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
No ok. Wrzuce, tylko troche bedzie niewyraznie. I wogole jakos tak niepodobnie troche do siebie wyszedl to fakt. No i dziwna ma mine troche..hehehe:-D

Załączniki

• 002.jpg
    002.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 44
No ok. Wrzuce, tylko troche bedzie niewyraznie. I wogole jakos tak niepodobnie troche do siebie wyszedl to fakt. No i dziwna ma mine troche..hehehe:-D
niom juz sie zastanawialysmy co z Toba:-)Boooze ja w zyciu bym nie powiedziala ze on ma 3miesiace:szok:nie dziwie sie Pani dzwoniacej;-):-)chlop jak dab:-D
czym masz sie martwic?gdyby slabo przybieral na wadze to owszem,a tak-okaz zdrowia! i jakie wloski sliczne:-)

witam Misia super fotka:)
Larcia spotkanko jak najbardziej jestem chetna:)Trzeba sie wiec zorganizowac:)
ja po pracy relaks a potem zmykam na siłownie:)
Zmykam jesc obiad
Milego popołudnia

O kurczę,to ja na miejscu tej pani też bym zadzwoniła:-D.Przecież on wygląda na jakieś 5-6 miesięcy:tak::-DAle śliczny jest i tylko się cieszyć,że taki duży rośnie:laugh2:,a włosków to ma chyba więcej niż mój Radek teraz:tak::tak::-D

Misia Alexowi rozjaśniały włoski?

No Agusiek,Frog rzadko piszą,a szkoda :sorry:
Wolfia urlopuje się w Pl :tak:
Muszę wogóle poparzec bo brak tutaj starych użytkowniczek :eek:
O Magdalenie już nie wspomnę :-(
MoKu gdzie jesteś?
Ela@83 ,sylllwiaaa,
jola24 też w Polsce?
wilwia jak tam Tobiaszek?
emili hello?
andziulina hop hop?
barmankę widziałam gdzieś na wątkach.
biola?
Margaritta pewnie gdzieś się ukrywa? hii hii
olivca to pewnie zaganiana przy rodzince.

Już nie wspomnę o
lajfik
anaklim ( a obiecała wpaśc)
Za h@nah nie tęsknię ;)
kaziowa też znikła.
labamba23 mogłaby wrócic do udzielania się :)

Oj sporo dziewczyn,ale widzę,że jest rotacja.Jedne odchodzą inne przychodzą a ja dalej jestem :)

Ostatnia edycja:
Misia, no Alex przeslodki!!!!!!!!!!!!!! A wyglada na starszego przez swoje "kumate" spojrzenie:-) Adzie tez zawsze dodawali tygodni czy miesiecy, wiec sie nie przejmuj ani nie zastanawiaj za duzo tylko sie ciesz, ze masz takiego fajniusiego synka:tak:
Ponawiam pytanie... Misia i Kamcia: jest szansa, zebym dostala te fotki ze spotkania?!?!

reklama
Kasia- o boze!! Al ma juz ponad 8 kilo a przeciez urodzil sie duzo lzejszy od Olci! Bylam pewna, ze ona bedzie podobnie wazyc...

Mamo Ady- ja nie widzialam tego pytania. Jasne ze mozesz! Podaj mi swojego maila to ci wysle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry