reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
właściciel (stary) znowu mi ciśnienie podniósł, powiedział ze to ja zerwałam umowei nienależy mi sie depozyt
więc mu kluczy narazie nie oddam
![]()
Ochhhh kochana Ty to masz problemy
A ja dzis bylam na kawusii pozniej na miasto i na zakupki
ale zgłosiłam juz to do ThresholdOchhhh kochana Ty to masz problemyWtedy kiedy one absolutnie nie dosc ze nie sa potrzebne to jeszcze nie wskazane !
![]()
A ja dzis bylam na kawusii pozniej na miasto i na zakupki![]()

spakowałam juz prawie wszystko

ale starego domu nie mam zamiaru im sprzątac

julia28
Mama lutowa 2007
a pewnie ze nie sprzataj kolo mnie mieszkali irole i nic nie sprztali jak sie wyprowadzili......a i co ci powiedzieli jak zglosilas????przeprowadzaj sie szybciutko i bedziesz miala juz troche spokoju :-)ale zgłosiłam juz to do Threshold
spakowałam juz prawie wszystkoufff i jestem zmęczona:-(
ale starego domu nie mam zamiaru im sprzątac![]()
mialam tak samo ale w ostatnim tygodniu moj maly sie przekrecił odpowiednio,,,,za to moja mama urodzila nas dwojke posladkowo o matko w tamtych czasach to dopiero było bol i jeszcze raz bol.....a tu mi powiedzieli ze jak cos to cesarka;-)jejku:-(ja to nie wiem co ci poradzic,miałam i cesarke i rodziłam naturalnie i wiem ze cesarki juz bym nie chciała ale jakie jest najlepsze wyjscie dla ciebie to nie mam pojęcia
myśle że musisz sie poradzić lekarzy
![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Julia - nie pisz posta pod postem jesli nie minelo 60minut od czasu Twojej ostatniej wypowiedzi. Jesli chcesz cos dodac uzyj opcji EDYTUJ , a jesli chcesz zacytowac wiecej niz jeden post uzyj znaku + znajdujacego sie w kazdym poscie w prawym dolnym rogu, a pozniej ODPOWIEDZ.
julia28
Mama lutowa 2007
bardzo przepraszam jakos tak wyszłoJulia - nie pisz posta pod postem jesli nie minelo 60minut od czasu Twojej ostatniej wypowiedzi. Jesli chcesz cos dodac uzyj opcji EDYTUJ , a jesli chcesz zacytowac wiecej niz jeden post uzyj znaku + znajdujacego sie w kazdym poscie w prawym dolnym rogu, a pozniej ODPOWIEDZ.
ufff padam z nóg:-(jutro przewieziemy reszte
ten idiota napisał mi ze inspektor gazowy napisał raport ze to przepalony gaz i nieszkodliwy i ze nie musieliśmy sie wyprowadzac i dalej wąchac ten smród
i nie odda depozytu
julia ja zgłoszenie wysłałam przez internet bo telefonu nikt nie odbierał pewnie dlatego ze weekend i dostałam automatycznie odpowiedz ze sie ze mną skontaktują

ten idiota napisał mi ze inspektor gazowy napisał raport ze to przepalony gaz i nieszkodliwy i ze nie musieliśmy sie wyprowadzac i dalej wąchac ten smród

julia ja zgłoszenie wysłałam przez internet bo telefonu nikt nie odbierał pewnie dlatego ze weekend i dostałam automatycznie odpowiedz ze sie ze mną skontaktują
Marte F- ja też tak miałam wogóle nie miałam siły w rękach a czasem mi tak ścierpły że dzwoniący telefon nie mogłam chwycić bo nie miałam czucia w rękach ale przeszłoMEDBEBE-GRATULACJĘ TO DLA CIEBIE Mogłabym nie spać tylko po to , aby słyszeć jak oddychasz , patrzeć jak sie uśmiechasz gdy śpisz - chwile spędzone z Tobą to skarb
mnie tez dretwialy non stop,nie moglam nic robic dluzej prawa reka - nie wspomne juz o operowaniu myszka;-)wiec to normalne.Ponoc ma zwiazek z zatrzymywaniem sie wody w organizmie,co jakos tam wplywa na nadgarstki.Nie martw sie na zapas.Bedzie OKdziewczynki chorubsko i mnie dopadło,jak na złość teraz
i mam pytanko bo troche sie martwie:-( drętwieją mi palce u rąk i jak ściskam w pięść to boli:-(i to coraz gorzej:-(nie wiem czy iść z tym do lekarza czy to normalne??

dziekuje emili - sie wzruszylam normalnie

jeszcze raz dzieki za gratki wszystkim Wam!
reklama
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Ciao Dziewczynki!!
Ha ha ha ha a ja widzialam mala Wiktorynke!!!!!! Terefere kuku!!:-):-) I jest boska i sliczna jak maly anioleczek!! I taka tyci tyci:-) I Aaron az sie wzruszyl bo dopiero o Al byl taki malusi a teraz jest duzusi!
Ogladam 'Mam Talent' wiec tylko na sekundunie. dziewczynka sie poryczala bo jej marzeniem bylo poznac Chylinska. Kurcze wcale sie jej nie dziwie...tez bym sie poryczala jakbym ja spotkala..hehe:-) Od niepamietych czasow jestem zapalona fanka;-)
Aaron obiecal romantico wieczor, pizza, telewizornia i takie tam...a jak usypialam Ala to skurczybyk zasnal i sie skonczylo..hehe...i wez sie tu umawiaj z facetami.
No nic..lece bo sie reklamy skonczyly...
Ha ha ha ha a ja widzialam mala Wiktorynke!!!!!! Terefere kuku!!:-):-) I jest boska i sliczna jak maly anioleczek!! I taka tyci tyci:-) I Aaron az sie wzruszyl bo dopiero o Al byl taki malusi a teraz jest duzusi!

Ogladam 'Mam Talent' wiec tylko na sekundunie. dziewczynka sie poryczala bo jej marzeniem bylo poznac Chylinska. Kurcze wcale sie jej nie dziwie...tez bym sie poryczala jakbym ja spotkala..hehe:-) Od niepamietych czasow jestem zapalona fanka;-)
Aaron obiecal romantico wieczor, pizza, telewizornia i takie tam...a jak usypialam Ala to skurczybyk zasnal i sie skonczylo..hehe...i wez sie tu umawiaj z facetami.

No nic..lece bo sie reklamy skonczyly...