reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
właściciel (stary) znowu mi ciśnienie podniósł, powiedział ze to ja zerwałam umowe:eek::wściekła/y:i nienależy mi sie depozyt:wściekła/y:więc mu kluczy narazie nie oddam:crazy:

właściciel (stary) znowu mi ciśnienie podniósł, powiedział ze to ja zerwałam umowe:eek::wściekła/y:i nienależy mi sie depozyt:wściekła/y:więc mu kluczy narazie nie oddam:crazy:

Ochhhh kochana Ty to masz problemy :( Wtedy kiedy one absolutnie nie dosc ze nie sa potrzebne to jeszcze nie wskazane ! :(

A ja dzis bylam na kawusii pozniej na miasto i na zakupki :)

Ochhhh kochana Ty to masz problemy :( Wtedy kiedy one absolutnie nie dosc ze nie sa potrzebne to jeszcze nie wskazane ! :(

A ja dzis bylam na kawusii pozniej na miasto i na zakupki :)
ale zgłosiłam juz to do Threshold:tak:

spakowałam juz prawie wszystko:tak:ufff i jestem zmęczona:-(
ale starego domu nie mam zamiaru im sprzątac:no:

ale zgłosiłam juz to do Threshold:tak:

spakowałam juz prawie wszystko:tak:ufff i jestem zmęczona:-(
ale starego domu nie mam zamiaru im sprzątac:no:
a pewnie ze nie sprzataj kolo mnie mieszkali irole i nic nie sprztali jak sie wyprowadzili......a i co ci powiedzieli jak zglosilas????przeprowadzaj sie szybciutko i bedziesz miala juz troche spokoju :-)

jejku:-(ja to nie wiem co ci poradzic,:no:miałam i cesarke i rodziłam naturalnie i wiem ze cesarki juz bym nie chciała ale jakie jest najlepsze wyjscie dla ciebie to nie mam pojęcia:sorry:myśle że musisz sie poradzić lekarzy:tak:
mialam tak samo ale w ostatnim tygodniu moj maly sie przekrecił odpowiednio,,,,za to moja mama urodzila nas dwojke posladkowo o matko w tamtych czasach to dopiero było bol i jeszcze raz bol.....a tu mi powiedzieli ze jak cos to cesarka;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Julia - nie pisz posta pod postem jesli nie minelo 60minut od czasu Twojej ostatniej wypowiedzi. Jesli chcesz cos dodac uzyj opcji EDYTUJ , a jesli chcesz zacytowac wiecej niz jeden post uzyj znaku + znajdujacego sie w kazdym poscie w prawym dolnym rogu, a pozniej ODPOWIEDZ.

Julia - nie pisz posta pod postem jesli nie minelo 60minut od czasu Twojej ostatniej wypowiedzi. Jesli chcesz cos dodac uzyj opcji EDYTUJ , a jesli chcesz zacytowac wiecej niz jeden post uzyj znaku + znajdujacego sie w kazdym poscie w prawym dolnym rogu, a pozniej ODPOWIEDZ.
bardzo przepraszam jakos tak wyszło

ufff padam z nóg:-(jutro przewieziemy reszte:tak:
ten idiota napisał mi ze inspektor gazowy napisał raport ze to przepalony gaz i nieszkodliwy i ze nie musieliśmy sie wyprowadzac i dalej wąchac ten smród:eek:i nie odda depozytu

julia ja zgłoszenie wysłałam przez internet bo telefonu nikt nie odbierał pewnie dlatego ze weekend i dostałam automatycznie odpowiedz ze sie ze mną skontaktują

Marte F- ja też tak miałam wogóle nie miałam siły w rękach a czasem mi tak ścierpły że dzwoniący telefon nie mogłam chwycić bo nie miałam czucia w rękach ale przeszło :-D MEDBEBE-GRATULACJĘ TO DLA CIEBIE Mogłabym nie spać tylko po to , aby słyszeć jak oddychasz , patrzeć jak sie uśmiechasz gdy śpisz - chwile spędzone z Tobą to skarb

dziewczynki chorubsko i mnie dopadło,jak na złość teraz:wściekła/y:
i mam pytanko bo troche sie martwie:-( drętwieją mi palce u rąk i jak ściskam w pięść to boli:-(i to coraz gorzej:-(nie wiem czy iść z tym do lekarza czy to normalne??
mnie tez dretwialy non stop,nie moglam nic robic dluzej prawa reka - nie wspomne juz o operowaniu myszka;-)wiec to normalne.Ponoc ma zwiazek z zatrzymywaniem sie wody w organizmie,co jakos tam wplywa na nadgarstki.Nie martw sie na zapas.Bedzie OK:tak:

dziekuje emili - sie wzruszylam normalnie:eek:
jeszcze raz dzieki za gratki wszystkim Wam!

reklama
Ciao Dziewczynki!!

Ha ha ha ha a ja widzialam mala Wiktorynke!!!!!! Terefere kuku!!:-):-) I jest boska i sliczna jak maly anioleczek!! I taka tyci tyci:-) I Aaron az sie wzruszyl bo dopiero o Al byl taki malusi a teraz jest duzusi!:-D

Ogladam 'Mam Talent' wiec tylko na sekundunie. dziewczynka sie poryczala bo jej marzeniem bylo poznac Chylinska. Kurcze wcale sie jej nie dziwie...tez bym sie poryczala jakbym ja spotkala..hehe:-) Od niepamietych czasow jestem zapalona fanka;-)

Aaron obiecal romantico wieczor, pizza, telewizornia i takie tam...a jak usypialam Ala to skurczybyk zasnal i sie skonczylo..hehe...i wez sie tu umawiaj z facetami.:eek:

No nic..lece bo sie reklamy skonczyly...

Do góry