asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Anineczko a ile placa za blizniaki:-)![]()

Czyżbyś planowała powiększenie rodziny o bliźniaki???Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Anineczko a ile placa za blizniaki:-)![]()

Czyżbyś planowała powiększenie rodziny o bliźniaki???In addition, a special 'once-off' grant of €635 is paid on all multiple births. Further 'once-off' grants of €635 are paid when the children are 4 years of age and 12 years of age.Anineczko a ile placa za blizniaki:-)![]()

Czyżbyś planowała powiększenie rodziny o bliźniaki???
Halo, halo!!!:-) Ja sie tylko spytalamIn addition, a special 'once-off' grant of €635 is paid on all multiple births. Further 'once-off' grants of €635 are paid when the children are 4 years of age and 12 years of age.
No to Mamo_Ady staraj się![]()

Powiedzcie, to bede wiedziala na co uwazac, zebym przypadkiem nie zostala szczesliwa mamusia wieloraczkow!
Ale oby nie!!!!Kochanienka, napisz tak samo, jak juz Twoj maluszek bedzie na swiecie, to uznam, ze jestes szalonaOjjj jak ja bym chciala miec blizniaki :-):-):-) Ale nie dlatego, ze placa
Chcemy miec dwojke dzieci, a tu prosze za jednym zamachem by byly ;-)![]()

Ale nie tak na raz. Po kolei

paluszki amputowano...:-( na bb też o tym piszą...:Witam
My w efekcie pojechalismy do Coole park, bardzo tam fajnie
Przed wyjazdem Oli mi kilka razy wskoczyl na plecy na barana no i teraz tak mnie plery bola posmarowalam zelem termofor mam i leze do pracy jutro nie pojde bo przy staniu i siedzeniu nawala mnieTo samo mialam tydzien temu jak podnioslam za ciezkie siatki, no ale za głupote trzeba płacic.
A macie linka jakiegos o tych Mclaren wózkach?
Milego wieczorku

nie pomyślałam o aptekach...
eh..ale dziś wdepłam z ciekawości cenowej..i kurcze drogie to..rzuciło mi się w oczy dla juniora za 6,5 euro takie dosyć małe opakowanie..
a większe za 13
nie wdawałam się w szczegóły bo zanim to znalazłam..to Patryk się już gotował w swoim pojeździe..a gorąco było w aptece.. A ile tego stosujecie? Bo ja jednak chyba to kupię - mój szkrab drapie się po brzuszku bo ma tam dosyć wysuszoną skórę..oliwka ani wazelina nie dają rady..
My teraz to już jesteśmy na etapie stosowania praktycznie wszystkiego
Ostatnio kupiliśmy jakiś Funky Farm czy jakoś tak i jest ok, bo tak to zawsze Nivea 2in1;-)
Ja też byłam w ciężkim szoku, bo myślałam, że takie rzeczy nie mają miejsca, a tu proszę:-( Tak myślę, gdzie Victor lub Oliver mogliby włożyć palce w naszej spacerówce Chicco, żeby tak się stało i nie mam pojęcia
Wytłumaczcie mi jak to się dzieje w Maclaren'ach
Teraz mając dwójkę dzieci jakoś sobie tego nie wyobrażam, ale nie zarzekam się, że nie chciałabym
Gdyby ta dwójka była taka jak mój drugi syn od początku, to dałabym jakoś radę, gorzej jak nie;-) U mnie na szczęście taki zaszczyt ma bardzo małe prawdopodobieństwo;-)
Mi też by się coś przydało, ale ze względu na rozmiar już mi się odechciewa zakupów dla siebie
Może do NewLook albo Evans się wybiorę niedługo, ale najpierw to ja muszę choinkę kupić i jakieś ozdoby na nią i do domu
Tym listem ze szkoły to Cię chyba zaskoczyli troszkę;-) Jejku od września będziesz miała już ucznia w domu
:-) Jednak ten Wasz dom nie taki straszny, plac zabaw Wam budują - super:-) Serio aż 5km masz tam do basenu? Myślałam, że ze 3km to max
Musimy się w końcu spotkać jeszcze, może są jeszcze jakieś chętne mamy? Ewelcia? Może być nawet u mnie w domu jak nie macie nic przeciwko;-) Tylko chyba nie w ten weekend, ale jeszcze nie wiem na 100%
Skłaniam się ku temu, bo lubi słodkie;-)