Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zatkalo mnie jak przeczytalam ze musieli paluszki amputowac
.
...a ja jak tylko zobaczyłam obrazek to zamknęłam stronę bo od jutra dieta cud :-)wolfia jak zobaczylam slowo "orzechy" to przestalam dalej czytac. Nienawidze orzechow :-)

A moze najpierw sama wyprobuje 
:-) Zadnych wiadomosci popoludniu nie bylo... 

Oby!

niestety wczoraj humory nam niedopisywałyDzień dobry wieczór:-)
Znów mnie cały dzionek nie było,ale tak jak pisałam rano-pogoda super więc mamy powywiewało i dużo do czytania nie miałam
Ja tylko z takim pytankiem...Gdzie cały dzień podziewały się lubiczanka i MartaF?
Czyżby się obie zawinęły w wiadome miejsce?Oby!
![]()
źle sie czułam,z tego co zauważyłam pod szkołą to lubiczanka tez:-(

niestety wczoraj humory nam niedopisywałyźle sie czułam,z tego co zauważyłam pod szkołą to lubiczanka tez:-(
a dzisiaj może pospałam ze 4 godziny bo nawet jak próbowałam sie przewrócic to mnie wszystko bolało a o plecach juz nawet nie wspomne
więc nie będe wam marudzić tylko życze miłego dnia![]()
jejku jak ja już bym chciała jechać bo jestem przemęczona:-(zebym jeszcze mogła sie wyspać a przy 2 dzieci raczej sie nie da i ciągle jest cos do załatwieniewitam laseczki
no moze MArta dzisiaj pojedzie i Twoj maluszek bedzie punktualny jak moja Ewunia i urodzi sie w terminie...hehe..
powodzenia i zycze Wam dziewczyny rozsypania..dzisiaj i oby szybko i bezbolesnie znaczy malo bolesnie poszlo..![]()