Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Cieszę się ogromnie,że to nie wizyta na komisariacie nie dała Ci czasu na forum.Witam
Didi no ale Ci rozebrało chłopaków
Zdrówka dla małego i dużego.
Lubiczanko jestem,jestem jeszcze mnie nie zamknęli
W weekend wzieliśmy się do mocniejszych porządków,Spora częśc zabawek wylądowała na strychu,zwłaszcza te wielkie,które zagracają pokój np.warsztat
Lustro w końcu zawisło nad kominkiem,fajna promocja była w Argosie.Takie właśnie wielkie lustra nad kominek za 11 eurpyla się
Czek na CHB oczywiście nie przyszedł,tak jak Pani obiecywała,normalka
Misia przeczytałam historie o Lucky ;-)
Dobra kobita z Ciebie
Ale masz teraz ferajnę
W sobotę będę miała grzybki bo teściowa przekazała ojcu i w końcu chociaż bigos i krokiety zrobimy wcześniej
Pranie z Antkową pościelą się pierze,tylko stertę prasowania mam![]()
.Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego ja nigdy nie trafiam na fajne promocje(patrz np.w argosie)
.Ja dziś jak J wróci z pracy będę tworzyć dewolajki naŚwięta(wreszcie coś).I namoczę na noc grzybki na uszka-i jutro się wezmę.A i dziś rybcię kupiłam!!!W super value(cena nie taka super
).Ale rybka być musi
.

.Co do prezentow oczywiscie przechowam je u mnie, moze cos podpatrze i mojemu kupie hihi.

Rybka-łosoś.I kosztował 6.49 za 1.5kgTutaj jest to lustro,już bez promocji:
Buy Overmantle Brushed Metal Effect Mirror. at Argos.ie - Your Online Shop for .
A rybkę jaką kupiłaś? Karpia? Ile kosztował?
Muszę się przejśc do dziewczyn z Poloneza i zapytac czy będzie karp
A na cycka zimne okłady i kapusta tłuczona ;-)
Ale to pewnie wiesz
Zupka już gotowa.Pranie się pierze.
Młody śpi,chyba zasiądę do testów.
Wczoraj jeszcze robiliśmy łańcuch na choinkę
No i muszę zabawki powystawiać na sprzedaż,ale nie mam aparatu a nie mogę znaleźć w necie zdjęcia z raczkującym tygryskiem Winnie the Pooh
MartaF i jak? Idziesz z Szymciem do doktorka?
Julia Hello![]()
Nie wiem czy to dobra rybk,bo generalnie nie jadam,ale jest
.A z tymi okładami to zgłupiałam,bo słyszałam,że ciepłe a nie zimne

-kupiłam tylko dlatego,że głupio było się wycofywać przy kasie(tam się dowiedziałam jaka jest cena),a mojemu J się podobał
Masakra...Płyty,książki-to raczej dajemy sobie na imieniny czy Mikołaja,albo ewentualnie dzien chłopaka
,biżuterię-już wyczerpałam asortyment...W zeszłym roku kupiłam mu wieżę sony(ego)...Ale wydaje mi się średnio udany pomysł....stoi i kurzy się w kuchni:-(.Czy któraś z Was jest w stanie mi PODPOWIEDZIEĆ???help

przecież ktoś się musi nimi zajmować;-):-)
ale za to plecy mi wysiadły i Zuzka się zbuntowała tak mnie skopała w Tesco że musiałam usiąść bo ustać nie mogłam
no widzę że już pokazuje swój charakterek
;-) także z reszty zakupów musiałam zrezygnować i mąż będzie musiał pojechać