Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cieszę się ogromnie,że to nie wizyta na komisariacie nie dała Ci czasu na forum.Witam
Didi no ale Ci rozebrało chłopaków
Zdrówka dla małego i dużego.
Lubiczanko jestem,jestem jeszcze mnie nie zamknęli
W weekend wzieliśmy się do mocniejszych porządków,Spora częśc zabawek wylądowała na strychu,zwłaszcza te wielkie,które zagracają pokój np.warsztat
Lustro w końcu zawisło nad kominkiem,fajna promocja była w Argosie.Takie właśnie wielkie lustra nad kominek za 11 eurpyla się
Czek na CHB oczywiście nie przyszedł,tak jak Pani obiecywała,normalka
Misia przeczytałam historie o Lucky ;-)
Dobra kobita z Ciebie
Ale masz teraz ferajnę
W sobotę będę miała grzybki bo teściowa przekazała ojcu i w końcu chociaż bigos i krokiety zrobimy wcześniej
Pranie z Antkową pościelą się pierze,tylko stertę prasowania mam![]()
.Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego ja nigdy nie trafiam na fajne promocje(patrz np.w argosie)
.Ja dziś jak J wróci z pracy będę tworzyć dewolajki naŚwięta(wreszcie coś).I namoczę na noc grzybki na uszka-i jutro się wezmę.A i dziś rybcię kupiłam!!!W super value(cena nie taka super
).Ale rybka być musi
.

.Co do prezentow oczywiscie przechowam je u mnie, moze cos podpatrze i mojemu kupie hihi.

Rybka-łosoś.I kosztował 6.49 za 1.5kgTutaj jest to lustro,już bez promocji:
Buy Overmantle Brushed Metal Effect Mirror. at Argos.ie - Your Online Shop for .
A rybkę jaką kupiłaś? Karpia? Ile kosztował?
Muszę się przejśc do dziewczyn z Poloneza i zapytac czy będzie karp
A na cycka zimne okłady i kapusta tłuczona ;-)
Ale to pewnie wiesz
Zupka już gotowa.Pranie się pierze.
Młody śpi,chyba zasiądę do testów.
Wczoraj jeszcze robiliśmy łańcuch na choinkę
No i muszę zabawki powystawiać na sprzedaż,ale nie mam aparatu a nie mogę znaleźć w necie zdjęcia z raczkującym tygryskiem Winnie the Pooh
MartaF i jak? Idziesz z Szymciem do doktorka?
Julia Hello![]()
Nie wiem czy to dobra rybk,bo generalnie nie jadam,ale jest
.A z tymi okładami to zgłupiałam,bo słyszałam,że ciepłe a nie zimne

-kupiłam tylko dlatego,że głupio było się wycofywać przy kasie(tam się dowiedziałam jaka jest cena),a mojemu J się podobał
Masakra...Płyty,książki-to raczej dajemy sobie na imieniny czy Mikołaja,albo ewentualnie dzien chłopaka
,biżuterię-już wyczerpałam asortyment...W zeszłym roku kupiłam mu wieżę sony(ego)...Ale wydaje mi się średnio udany pomysł....stoi i kurzy się w kuchni:-(.Czy któraś z Was jest w stanie mi PODPOWIEDZIEĆ???help

przecież ktoś się musi nimi zajmować;-):-)
ale za to plecy mi wysiadły i Zuzka się zbuntowała tak mnie skopała w Tesco że musiałam usiąść bo ustać nie mogłam
no widzę że już pokazuje swój charakterek
;-) także z reszty zakupów musiałam zrezygnować i mąż będzie musiał pojechać