Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) poprostu lzej jakos bylo i mniej bolalo, no i w nocy spalam z rozbitymi liscmi w staniku i w dzien tez tak latalam;-)mam nadzieje ze bedzie ok i wykurujesz cycucha

ja chce zdjecie tej Waszej szopki 
ps zoska ala jest u frog 

Lubiczanka - ja codziennie jestem z Patrykiem na spacerku, trzeba hartować dziecko a nie kisić w domu(...)
Joannn-hmmm.mogę polecić parę miejsc,bo jeszcze kilka miesięcy temu w każdy weekend gdzieś jezdziliśmy,ale to zależy co Was interesuje...I nie będę ukrywać,że większość miejsc jest na wolnym powietrzu,a teraz (o tej porze roku)nie jestem pewna czy chciałabyś z Patryczkiem ryzykowaćprzewiania jakiegoś...
(...)
;-) nie straszne nam wiatry i ulewy
proszę - rzuć jakimiś miastami plisss.. - mieszkasz w okolicy, więc bardziej znasz teren
w zamku w Cashel byliśmy..w Dungarvan i Tramore nad morzem też.. Bo dalej to nie ma się na razie co zapuszczać..zbyt szybko robi się ciemno..ale latem jak najbardziej - kusi mnie Killarney..a może gdzieś w dłuższej trasie mieliście nocleg? Gdzie najlepiej się przespać w Irl..tzn.najtaniej i w miarę przytulnie..

Anineczka - współczuję przygód..ja się zniechęciłam do Polaków za granicą jak mnie koleżanka wykiwała w Anglii..która w PL była fajną laską..nie wiem co się dzieje Polakom za granicą..normalnie głupieją..Hej dziewczynki.
Czy znacie się trochę na tutejszym prawie?A dokładniej przywłaszczenie mienia?
Jestem wściekła
Prostaczki,które wprowadzili się na nasz stary dom,nie chcą nam oddac naszych rzeczy.
(...)

..aczkolwiek szkoda nerwów..złość piękności szkodzi 
tylko trzeba je jakoś zamontować..pewnie wiertarka by się przydała..hmm..ale to może już by landlorda popytać..i może by zamontował...hmm...
Misia - fajnie :-) jak tak dalej pójdzie to na wiosnę otworzysz zoo?Dziewczyny!!!
Jaja jak berety!!
Poszlam z Alem na spacer! Daleko od domu! I jak wracalam to zobaczylam na ulicy malego szczeniaczka. (...)
ale najbardziej mnie ujęło to, że Twój narzeczony zwolnił się z pracy by CI pomóc i zawiózł Was wszystkich do domku...
słodko..Agusiek - kiedy lecisz?(...) ja ze spotkania odpadam bo juz sie pakuje do pl:-) (...)
Witamy nową foremkę :-) czyli, że z Tichonkiem znacie się na żywo?Za rada Tichonka, przerzucam sie tutaj
Witam i dolaczam
Czy jakas mamusia rodzi w czerwcu/lipcu? Ja mam termin na sam koniec czerwca i wybralam National Maternity Hospital:-)

Pauletta - bardzo pięknie opisałaś foteliki..na pewno też skorzystam z Twoich rad..bo niestety mój szkrab wyrasta z pierwszego fotelika..Fotelik Ramatti Venus 8 kolorów +2 rolety gratis (848212531) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam ten fotelik i bardzo jestem zadowolona to fotelik polskiej firmy...jeżeli chodzi o mnie to ja wolę przedział fotelików 9-18 są one dużo wygodniejsze a dla tych maluchów które zaczynają wagowo jest to ważne bo jeszcze często zasypiają w samochodzie w Pl mam fotelik 9-36 FOTELIK SAMOCHODOWY CONECO 9-36KG _WYSYŁKA 0 ZŁ_ (840795957) - Aukcje internetowe Allegro wg Wiktora nie za bardzo ok jak go widzi już zaczyna marudzić że ma w nnim jechać i widać różnicę w wygodzie chociażby spania
jest jeszcze opcja 9-25 one też są wygodne bo tak jak 9-18 mają regulowane oparcie HIT!FOTELIK CONECO ZENITH SEA 9-25KG+CANPOL+WYS0 (821356508) - Aukcje internetowe Allegro

Witamy nową foremkę :-) czyli, że z Tichonkiem znacie się na żywo?

Po prostu napisałam jej o tym wątku na innym wątku

A to takie buty...czyli, że reklamujesz nasz wątek..Po prostu napisałam jej o tym wątku na innym wątku
![]()
fajnie - będzie nas więcej
A tu jeszcze Agusiek mi więcej latek dodajehejka mamusie:-)
moniak81 bezstresowego lotu i udanego pobytu w pl
pozdrawiam

Hej, hej a Ty już w powietrzu czy jeszcze na lądzie(IRL?/PL?)? Bezproblemowego spokojnego lotu
damy rade
;-)

także mam nadzieje ze będzie dobrze;-)
)
tak mi ucisnął na rane ze aż słabo mi sie zrobiło
a najlepszy był mój starszy synek,dowalił mi
powiedział: mamo ale ty masz duży brzuszek
:-(dobrze ze lekarz nie rozumie polskiego