reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka
Moniak - wszystkiego najlepszego
hb.gif

Mary_mary - witaj na naszym wątku :happy:
Lubiczanko - tak czułam, że coś namieszałam..:sorry:
Dziękuję za opis miejsc..brzmi przecudnie..jak tylko coś więcej Ci się przypomni to proszę pisz :happy:
Ewelcia - hmm..rozmarzyłam się..delfinki, ocean..uwielbiam wodę, więc takie klimaty mnie kręcą..:happy:
Kina220v - fotel do karmienia fajna sprawa..jak masz możliwość to kup - wygodny mebel zawsze się przyda..szczególnie dla kręgosłupa, który będzie niestety dokuczał..oj będzie...:eek: a ja początkowo karmiłam na leżąco bo kręgosłup wysiadał mi na maksa (dodatkowo skolioza pewnie dodała coś od siebie ;-)) a siedzieć było ciężko (szwy się źle goiły, że nawet na kole siedziałam tylko gdy musiałam) ponadto Patryk spał ze mną - było mi dużo łatwiej niż wstawać co chwilę.. Obyłam się bez fotela do karmienia ale taki bujany to z pewnością rewelacja - nawet jeśli się nie karmi...:happy:
Anineczko - lustro na sznurówce..dobre :-D ale fajnie że masz podwójną funkcję..mi aż tak bardzo nie jest potrzebne ale będę czatować na podobną promocję...:tak:
Julia28 - ja jestem anty telewizorom..więc tym bardziej w dziecięcym pokoju jestem na NIE. Ostatnio nawet landlordowi powiedzieliśmy by sobie wziął tv bo nie chcemy płacić za telewizor skoro go nie oglądamy..heh..przyjechał jeszcze tego samego dnia :szok: chociaż opłatę za tv mieliśmy do końca miesiąca..no ale kit z nim..:-p

Co do wit.D...do jakiego wieku się ją podaje?

reklama
Joann wklejam Ci :
Do kiedy podawać witaminę D3?
Zapotrzebowanie na witaminę D jest zmienne i zależy od tempa wzrostu dziecka. Dodatkowo zaleca się ją podawać tylko w pierwszym roku życia, ponieważ dieta niemowląt w tym wieku jest bardzo uboga w witaminę D. Starsze dzieci zwykle nie wymagają już dodatkowej suplementacji, pod warunkiem, że mają normalną dietę i prawidłowe wchłanianie, a także zdrowe nerki i wątrobę.

Czyli przez pierwszy rok.Chyba, ze lekarz zaleci inaczej.

witam;-)

dziewczyny chyba poszły wcześniej spać bo nie miałam co czytać:sorry:
mojemu synciowi krostki schodzą więc chyba mleczko mu pasuje:-)pierwszy raz :-)budził sie tylko na jedzonko i nie chciał sobie gadać tylko zjadł i spał:-):tak:

miłego dnia:cool2:

Witam się migusiem!!!
Noc dzisiaj miałam koszmarną-od 24 wstawałam średnio co50,60 minutdo Danielka(a w międzyczasie 2 razy do Dadzi).I teraz też już jęczy,a jadł 20minut temu...Mam jednak ogromniachną nadzieję,że to taki jednorazowy kryzysik mojego dziecięcia.Najważnejsze to dobre nastawienie.Dziś postanowiłam pobuszować w sklepach w poszukiwaniu tego tv dla J i przy okazji zacznę kupować dla Maluszków coś ,żeby pod choinką mogli znalezć:tak::-)
Uciekam,bo jęki się nasilają
Joannn-napiszę,z pewnością cosik jeszcze dodam:tak:
Miłego dnia drogie Dziewczynki

Witam po długiej nieobecności:-D
ale ja za Wami tęskniłam:-);-). Nawet nie próbuję Was nadrabiać, ale teraz będę na bieżąco. Podłaczyliśmy neta u teściów:-D:tak:.

Lot minął nam bezproblemowo, Ania była grzeczna jak aniołek, odprawa super. Wózek dostał dwie nalepki. W Polsce zapanowała zima, biało i mroźno. Ania przez kilka dni musiała się przyzwyczajać do zmiany miejsca i natłoku ludzi w swoim otoczeniu:-D:-D:-D. Wszyscy się nią zachwycają. Coraz mądrzejsze to moje maleństwo. Mykam na razie, bo mała się obudziła

Dzień dobry!
Piękna dziś pogoda,więc mam zamiar zaliczyć z Radkiem wizytę u koleżanki,piechtą jakieś 45 min.:eek:,ale damy radę:tak:A w ogóle to pogoda w necie na jutro przewiduje 4st. i opady deszczu i śniegu:szok:No,ciekawe czy się sprawdzi:sorry:
asienka_r:Welcome back:happy:
Dobrze,że lot przebiegł bezproblemowo:tak:
Idę pomidorówkę pichcić:-p
Lubicznko,chyba nie przeczytałaś wczorajszego mojego posta na temat osób urodzonych 18 grudnia:sorry:

Dzień dobry:-) wszystkie chyba już pochłoniete świętami tak tu cicho :sorry: synek zreflektował się za wczorajszą nockę i dzisiaj całą spędził u siebie w pokoju przyszedł do mnie dopiero o 9 rano :tak: z ty że ja od 7:30 powstrzymywałam się by nie pójść do niego i sprawdzić czy wszystko gra :eek: ale okazało się że mój P to zrobił przed wyjściem do pracy ;-) zmykam muszę ogarnąć chatę i dokończyć bigos może i za pierogi się zabiorę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry