Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dołaczam sie do gratulacji a anineczka tobie tez gratulacje za zdane testy!!!!!!!!a ja doszłam do wniosku ze telewizor zabieram do siebie do sypialni i tyle !!!!!!dzieci faktycznie musza miec ograniczony czas na ogladanie tv!!!!!!!!a ja dzis takos sie zle czuje po 5 dnich przestała mnie bolec głowa i wogole jakis dziwny stres mialam chyba ciezko na duszy ze znowu sami na swieta po raz 5 tutaj w irlandiiiiii!!!!!Gastone Justynko GRATULACJE :-):-):-):-):-):-):-)
Niech dzidzie zdrowo rosną
A ja zdałam testy![]()
jakos nie mam natchnienia do robienia czegokolwiek chyba depresja .................nawet jeszcze prezentow nie mam bo nic nie moge wymyslic ;-)Marta - a do jakiej maszyny on chce wkladac ta karte??dziewczyny pomocy!!!
która lata rayanerem bo kurde kuzyn nie wie co ma zrobić z tą kartą pokładową wydrukowaną z komputerachodzi mi którą część ma wsadzic do tej maszyny??wogóle co i jak ma zrobić??
![]()

hej tak dokladnie jak piszesz weszlismy zbadal dziecko czyli go obsluchal i do buzi zajrzal,to byly wszystkie badania ,stwierdzil ze kacper choruje od pazdziernika nie moze sie do konca wyleczyc i teraz doszly zapalenie oczek i ze wydaje sie jak by mial b katar a tego kataru nie ma i na tej podstawie przepisal mu sterydy.i to wszystko.oczywiscie nic mi nie powiedzial o lekach ze sa na bazie sterydow i wiecie ja ide do lekarza to wydaje mi sie ze on jest wyuczony i wie co mowi ale jak posluchalam tej babki z apteki to zmienilam zdanie.Biola, no ale cos musiał powiedziec że stwierdzil astmę...? Weszliście do gabinetu, lekarz na to bez badania, że dziecko ma atme,a nie zapytałas na jakiej podstawie tak uwaza?
nie widzę rzadnego suwaczka tylko rzuciły mi się dwa ząbki w takim razie GRATULUJE.
a co.dziewczyny pomocy!!!
która lata rayanerem bo kurde kuzyn nie wie co ma zrobić z tą kartą pokładową wydrukowaną z komputerachodzi mi którą część ma wsadzic do tej maszyny??wogóle co i jak ma zrobić??
![]()
Gastone Justynko GRATULACJE :-):-):-):-):-):-):-)
Niech dzidzie zdrowo rosną
A ja zdałam testy![]()