reklama

Mamy z Irlandii!!

siemanko

tak sobie mysle ..a moze mamuski z Galway ..zrobiy jakies grupowe spotkanko na w jakis gdzie na placu zabaw no albo nie wiem gdzie ...co wy na to ja jeste cheetna :-D

reklama
HEJ DZIEWCZYNY fajnie ze sie spotykacie bo to b umili czas wam i dzieciaczkom.a czy sa mamy z dublina -moze tez bysmy zorganizowaly jakis spacerek na plac zabawach:-)

Hej dziewczyny, no co tak slabo piszecie?
didi ja juz nie moge sie doczekac na spotkanie z Wami. Myslalam ze moze uda sie juz nawet w tym tygodniu no ale Natanek lekko przeziebiony jest i katarek ma wiec nie chcialabym Twojego chlopaka zarazic. Ale co sie odwlecze to nie uciecze...

A gdzie reszta mamus z Galway?

Kaziowa napisz co u WAS? Pewnie na wszystko czasu brakuje? Napisz jak mezus i nowa praca.

:tak:siemanko

co prawda ja juz nie Oranmore ale co jakis czas jezdzimy do praku i na plac zabaw ten duzy :-)to nasze ulubione miejsce w tej wiosce :-D wiec moze kiedyc sie tam umowimy ..moj pracuje od czwartku do soboty i reszte dni mamy wolne jesli nie ma innych planow wiec z mila chcecia mozna tam sie spotkac i szkraby wybiegaa sie :-)

Sotrotki..ogladalam wasza galeryjke z fotkami ..sliczna wasza corcia i jaka do mamusi podobna :tak:

jakby co to podalam juz wczesniej moje gg wiec iszcie smialo...bo ja w irlandii jestemdo 16 wrzesnia b lecimy na wakacje wracamy 26 no i 6 pazdziernika jade do Pl na 10 dni

Witam po dosc dlugiej przerwie w pisaniu! Widze, ze na forum duzy ruch sie zrobil, przybylo pare nowych mamusiek.
Ja mialam ostatnio doslownie urwanie glowy, moja Ola poszla w poniedzialek pierwszy raz do szkoly. Klasa mieszana, tzn. razem chlopcy i dziewczynki, ale w pozniejszych klasach maja rozdzielac na zenskie i meskie. Oprocz mojej corki jest jeszcze jeden polski chlopczyk - szczerze mowiac spodziewalam sie wiecej dzieci z Polski, bo przeciez w Oranmore jest kupa Polakow. Nauczyciel mily i bardzo przystojny ;), narazie dzieci glownie bawia sie i jeszcze nie maja nic zadane. Wkurza mnie tylko, ze zajecia rozpoczynaja sie o 8.50 i mniej wiecej o tej godzinie otwieraja szkole, a ja mam na 8.30 do pracy i sie spozniam.
Poza tym to wyurlopowalam sie za wszystkie czasy, bylam dwa tygodnie w Polsce z czego tydzien z mezem na Slowacji i w Bieszczadach. Naladowalam akumulatory na caly rok, pogoda byla swietna. Teraz czekam na kolejne lato.
Po powrocie do pracy mam mase roboty, ale sie ciesze bo przedluzyli mi umowe no i szepnelam szefowi juz slowko o podwyzce, a jak sie do tego ustosunkuje - zobaczymy ;)
Pozdrawiam wszystkie mamuski z okolicy!

Didi no to jakos bedziemy musialy kiedyś sie umówić i spotkać na placu oczywiście jak pogoda dopisze :-) a plac naprawde jest bardzo, bardzo fajny i do gustu nam też przypadł :-) no licze także na inne chetne mamy :-)
Didi jesteś raptem trzcią osobą ktora mowi że Zośka jest podobna do mnie ;-):tak: kazdy mowi że to wykapany tatuś :-) no i dziekuje za miłe slowo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry