julia28
Mama lutowa 2007
ja mieszkam kolo oranmore w athenry moglabym byc kolo super valu:-)ta sala jest w Oranmore ale dla tych co nie wiedzą można zorganizować punkt zbiórki i się poprowadzi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mieszkam kolo oranmore w athenry moglabym byc kolo super valu:-)ta sala jest w Oranmore ale dla tych co nie wiedzą można zorganizować punkt zbiórki i się poprowadzi![]()
to teraz mnie zagięłaśja mieszkam kolo oranmore w athenry moglabym byc kolo super valu:-)
ja nie znam Oranmore 

a wiesz gdzie jest City Limits?? to może tam bo sala jest w tym rejonie
I odbieraj telefony jak do Ciebie dzwonię;-)

Więc środa lub piątek :-)Przepraszam, ale tel zostawilam na goze!
Moze w tym tyg mnie odwiedzisz??? Mi pasuje jutro po 15, we wtorek jade do lekarza, ale srode mam cala wolna. Czwartek- dublin i piatek wolny! Wiec kiedy:-)??
dam Ci jeszcze znać bo tak czy inaczej musisz mnie pokierować bo jeszcze w nowym domku nie byłam:-)Więc środa lub piątek :-)dam Ci jeszcze znać bo tak czy inaczej musisz mnie pokierować bo jeszcze w nowym domku nie byłam:-)

. Tylko kiedy chcecie sie spotkac, bo mi ten tydz.i weekend wogole nie pasuje bo czeka mnie przeprowadzka
moze przyszly tydz??piatek?? moze uda mi sie wyciagnac Larcie
bo sie w domku zasiedzi bidulka bez auta. Co Wy na to???