reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam niedzielnie
U mnie nadal nic:wściekła/y: nie chce miec wywolania:no:

No mi tez dlugie wyszly ale jakie pyszne:-D
Moj m sie dzis pytal kiedy znow zrobie te pyszne makowce....

Lubiczanko wszystkiego najlepszego dla corci w dniu urodzin od ciotki z bb:-D:-D:-D

Jola a okna juz umylas---ech pewnie tak bo dopiero co sie swieta skonczyly....ale nie zaszkodzi umyc jeszcze raz skoro schodow nie masz;-)....no albo sexik z lubym? nie wiem czy u nas to pomoglo ale przytulanka byla w czwartek a w sobote o 3 nad ranem wody mi odeszly i urodzilam 2 tyg przed terminem:-p

Misia zawin sobie ta noge bandarzem elastycznym,zamoczonym w wodzie z octem.....ja mialam zlamanego palucha przy noce(tego mniejszego obok duzego) i do tej poty mam krzywego i niskich butow w palcach juz nie zaloze bo boli jak diabli

Okna umyte,seksik jest codziennie:zawstydzona/y: nie zebym zboczona byla ale staram sie jak moge:-p
Ide chyba na spacer na plaze. Milego dnia

reklama
Hello!!!
Julia 28 czytając Twojego posta kojarzy mi się taka wysypka tylko z jednym ze skazą białkową. Moja mała ma ją od urodzenia i cechą charakterystyczną tej skazy są takie plamy czerwone na buzi pod zgięciami u kolan, na rączkach. Wiesz Ci lekarze irlandcy nie znaja się na tym oni nie uznają czegość takiego jak skaza białkowa jak przepisali mi maść to jeszcze gorsze Agatka miała plamy. Dopiero w Polsce lekarz złapała się za głowe jak można było do czegoś takiego dopuścić. Ciekawa jestem czy karmisz piersią czy butelką jeśli butelką to sprubój kupić mleko nutramigen i spr czy zmiany ustąpią a jak piersią to wyeliminuj wszystko co z krową związane. Mogę się mylić najpewniej to zbadasz dziecko w Polsce jak mówiłam na irlandzkim lekarzu się zawiodłam.
lubiczanko gorące buziaki i słodkości dla Dagmarki niech się chowa dobrze i rośnie duża.
3757.gif

Oj zjadłabym twojego torcika.
Dziś cd. pociągania nosem mam nadzieje że jutro będzie już tylko dobrze. Niedziele więc spędzam w domu paradując w cieplym dresie i szlafroku z kubkiem herbaty z miodem i cytryną. Ciekawe jak Tichoncio??:-D:-D widzę że męzowie mają z nas pożytek obydwie pociągające:-D:-D

Hello!!!
Julia 28 czytając Twojego posta kojarzy mi się taka wysypka tylko z jednym ze skazą białkową. Moja mała ma ją od urodzenia i cechą charakterystyczną tej skazy są takie plamy czerwone na buzi pod zgięciami u kolan, na rączkach. Wiesz Ci lekarze irlandcy nie znaja się na tym oni nie uznają czegość takiego jak skaza białkowa jak przepisali mi maść to jeszcze gorsze Agatka miała plamy. Dopiero w Polsce lekarz złapała się za głowe jak można było do czegoś takiego dopuścić. Ciekawa jestem czy karmisz piersią czy butelką jeśli butelką to sprubój kupić mleko nutramigen i spr czy zmiany ustąpią a jak piersią to wyeliminuj wszystko co z krową związane. Mogę się mylić najpewniej to zbadasz dziecko w Polsce jak mówiłam na irlandzkim lekarzu się zawiodłam.
lubiczanko gorące buziaki i słodkości dla Dagmarki niech się chowa dobrze i rośnie duża.
3757.gif

Dziś cd. pociągania nosem mam nadzieje że jutro będzie już tylko dobrze. Niedziele więc spędzam w domu paradując w cieplym dresie i szlafroku z kubkiem herbaty z miodem i cytryną. Ciekawe jak Tichoncio??:-D:-D widzę że męzowie mają z nas pożytek obydwie pociągające:-D:-D
serdecznie zapraszam-została dobra połowa,a chętnych brak:baffled:
ja jak jestem chora zawsze chciałabym być tak upierdliwa jak facet ,ale nie mam serca udawać umierającej przy byle kichnięciu:-(

Ciao Dziewczynki!

No a moja stopa dzis taka, ze sie w kapec nie mieszcze prawie...Boli jak cholera. Chodzic nie moge wiec A nosi wszedzie Alexa...:-( Ma mi dzis sprobowac skombinowac skads kule!:szok:
No co za pech!!! Mam nadzieje,ze nie potrwa to bardzo dlugo bo przeciez za tydzien zaczynam prace!!!:szok::tak:
Gosik- ale fajnie! To rzeczywiscie malutka roznica wieku:-) Musialsmy byc w takim razie w tym samym czasie w szpitalu:-)

Witam niedzielnie!
U mnie też psikania ciąg dalszy:baffled:Oczy mi łzawią,kręci w nosie niemołesiernie,głowa od tego boli,ale gorączki ani bólu gardła nie mam:happy2:Tyle dobrze...Jak zadzwoniłam do mamy i się odezwałam to mnie mama nie poznała,pyta się:Jadzia?A Jadzia o moja teściowa,ma taki chrypiący głos po spieprzonej przez lekarzy operacji krtani:sorry2:Mama była pewna,ze to ona bo tak chrypiałam:-D
Lubiczanko,nie wiesz co u Marty?
Toś się,Misia pięknie urządziła:szok:Nie ma co!!!Życzę szybkiego powrotu stopy do kapcia:blink:

Tichonek-jedyne co mogę powiedzieć na pewno to to,że przygotowania do zamieszkania w nowym domku trwają w najlepsze:tak:.
Misia-nie zazdroszczę...ale jak o kuli pójdziesz do pracy zrobisz niezapomniane wejście;-)
Jak na złość w niedzielę,kiedy o dziwo mogę posiedzieć przed komputerkiem cisza taka na forum:baffled:

Ano,właśnie,co Ty w niedzielę lubiczanko robisz na BB?:blink:
Mam nadzieję,że przygotowania trwają wspólnie z K i niedługo Marta do nas powróci w lepszym nastroju:tak:

Hello!!!
3757.gif

dzieki za podpowiedz moj Justin ma prawie 3 lata je kaszki bobovita i nestle na noc i rano !!!!moze faktycznie ma za duzo bialka!!!!nie wiem sama:sorry2:

reklama
Misia a do lekarza sie nie wybierasz?
Lubiczanko szkoda ze blizej nie mieszkasz napewno bym wpadla na torcika!!
Jola chyba m za slabo sie stara z tym wypedzaniem dzidzi z brzuchola;-)....

Ale zimno brrr...wczoraj padal snieg wieczorem i chyba w nocy bo przed domem na betonie troche lezy ale zamarzl na kosc:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry