Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wyprasowalam cala sterte dzisiaj w tym posciel i zaslony, nastalam sie pol dnia przy tym zelazku i nic, teraz zaliczylam drzemke i czekam az mnie gdzies cos zaboli
Pare dni wczesniej wydzwaniali do mnie zebym aby nie rodzila tylko trzymala teraz wydzwaniaja i prosza zebym rodzila a moje dziecie ma to wszystko w d...

Niedawno wrocilismy z synkiem z wojazy i jakas kolacyjke trzeba mu wymyslec - chyba placki bananowe Anineczki zrobie bo chdza za mna od jakiegos czasu
.Kamcia jesli chodzi ci o EHIC to z nia moga cie traktowac roznie w PL. Ale gdzies na forum chyba Anineczka wklejala PL dokument z NFZ ze maja obowiazek swiadczyc wszytkie uslugi na ta karte i wcale nie tylko w naglych wypadkach. Jak cosik to poszukaj na forum albo w necie, wydrukuj i w razie problmow rzuc im tym na blat;-) Powodzenia w PL i mam nadzieje ze obejdzie sie bez wiekszych klopotow;-)Ponawiam pytanie o tą karte med europejska.
Buzaki
Biredne dziecko, bola go te zabale...
Oczywiscie nie moge chodzic i ciagle mnie mdli z bolu...
Egoista no!Jola a na kiedy Ty masz dokladnie termin?![]()