reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2010 Roku

Sylwester i po sylwestrze:sorry2:; choć długo nie świętowałam bo moja gwiazdeczka zaczęła koło 20:00:szok: marudzić to i tak mile spędziłam czas w gronie znajomych; maluszki miały małe kinder party:-D Sama aż wstyd się przyznać nie przywitałam jak należy Nowego Roku bo o 23:00 pokładłam się spać:baffled:oby cały rok nie był taki senny:shocked2: Dziś odwiedziliśmy znajomych nie obyło się bez małego drinka więc jakby nie patrząc 2010 przywitany nie szampańską zabawą a likierkowym spotkankiem. I tak zleciały te dwa a jak krejzolkowe dni. Jutro wraca codzienność a z nią porządki. Ok zmykam Agatkę uspać i idę się delektować resztką pizzy oj będzie co zrzucać. Miłej nocki

reklama
Witam!!
Kamcia no to troche lipa wyszla z tymi znajomymi:dry:
My weszlismy do sypialni przed 4 i maly sie obudzil wiec nakarmilam i poszlismy spac ale co ? pobutke nam zrobil o 7:baffled: ale dalam mu zabawki i do 8 wytrzymal w lozeczku:shocked2: ale pozniej zaczal wyc iu ubralam go i puscilam na podloge i wywalil wszystkie swoje skarpety,rajtuzki,czapeczki i sliniaki z szuflady i jeszcze prawie wszystkie ubranka z szafki:cool2:ale tym sposobem dokimalismy do 9 ale nie wyspana jestem strasznie bo nie dalo sie tak dobrze przysnac bo piszczal,gadal,smial sie i ciagle dochodzil do lozka i wolal mama:-).
Teraz popijam Bulmersa gruszkowego..... i trzeba isc lulu nie dlugo;-)

Dzień dobry dziewczynki!
Szału na forum wczoraj nie było:baffled:ale to może lepiej-poodpoczywałyście sobie i w dodatku nie musiałam za dużo nadrabiać.
A my wczoraj wybraliśmy sie do Thurles-kolejne pieniądze na wyprzedażach stracić(w dunsie)a przy okazji szefów odwiedziłam(wczoraj mięli otwarte:sorry2:-i w takich momentach dziękuję,że jestem na macierzyńskim)powiedzieć Happy New Year-z cyklu podlizywania ciąg dalszy;-):-)
Tichonek-nie wiem o co chodzi z tym suwaczkiem-tzn.widzę,że się sknocił,ale nie za bardzo wiem co z tym fantem zrobić:sorry2:.Dobrze,że chociaż:-Dwidzi wszystko jak sie należy
Asieńka-to nie poszaleliście...Tzn.Ciebie rozumiem doskonale,bo trzeba wykorzystywać każdą możliwą chwilę na odpoczynek,ale M i teściowie tak szybciutko legli?Czyżby Sylwester w Pl.na psy spadał(oczywiście żartuję):-D
Ewelcia-dobrze,że Twoje Dzieciątko na tyle duże jest,że sam sobie czas zorganizuje(a przy okazji mamusi na po przebudzeniu się:happy2:-nie ma lekko)
A teraz uciekam torcika tworzyć dla Dadziuni:tak::blink:

Dziewczynki!
Ja tak na sekund piec, bo zaraz na schopping lece.
Chcialam sie tylko zapytac, czy macie jakiegos znajomego/znajoma co na skrzypcach gra? Na slub mi potrzeba :-)

Dobry!
Mam nos i gardło zawalone jak stąd do Polski:-(Krople w ruchu,chusteczki:dry:
Nic w związku z tym najchętniej nie robiłabym:zawstydzona/y:,ale muszę podskoczyć na 2 godzinki popilnować Dylanka,bo mnie znajomi potrzebują:tak:
A wczorajszy dzień spędziliśmy bardzo miło.Zaliczyliśmy Ikeę,kręgle również były otwarte,pograliśmy,potem jeszcze udało mi się synowi maskotkę z maszyny wyciągnąć,a muszę przyznać,ze to był mój debiut wyciągacza:-DA wieczorem graliśmy w karciochy na życzenia,dawno się tak nie uśmiałam:-D:-DCo tu się działo:-D:-D:-DA najlepsze,że przez cały dzień,prawie w każdej grze wygrywałam:tak:Znaczy chyba,że tak cały rok już będzie:blink:Oby,oby....
U nas zimy ciąg dalszy,ponoć dziś też ma śnieg padać,drogi nigdzie nie poodśnieżane.Jakoś się poruszaliśmy,ale dupskiem auta zarzucało choć P bardzo wolniutko jechał:shocked2:Ja się tam z nim jeździć nie boję,bardziej się obawiam innych kierowców:baffled:
Lecę gości nakarmić,paaa....

Lubiczanko z tego co widze musisz stworzyc nowy suwaczek :tak:

U nas dobrze, powolutku do przodu, szkoda tylko, ze do pracy w poniedzialek musze isc :growl:
Ale jeszcze 20 dni, no moze mniej bo nie wiem ile mam urlopu, a musze wykorzystac przed plus wizyta w szpitalu i woooolnnnneeee :-):-):-)

Ewelcia makowce palce lizac :-) Tylko strasznie duzo mi ich wyszlo :-D
Ciekawe co u Joli...
Lece chatke ogarnac.
Milego dzionka ;-)

Witam laski dawno tu takiej ciszy nie było!!
Dzis był ostatni dzien pracy!!!!!:))
No mój sylwek nalezy do mało udanych ale.... dzis w pracy ustalilismy że robimy powtórke Sylwka dzis u znajomej, mamy dekoracje szmpany jedzenie z hotelu wiec bedzie impra i zimne ognie:))
Ładna pogoda za oknem ale zimno podobno w przyszl tyg maja byc duze mrozy do -18 masakra.
Ponawiam pytanie o tą karte med europejska.
Buzaki

Witam laski dawno tu takiej ciszy nie było!!
Dzis był ostatni dzien pracy!!!!!:))
No mój sylwek nalezy do mało udanych ale.... dzis w pracy ustalilismy że robimy powtórke Sylwka dzis u znajomej, mamy dekoracje szmpany jedzenie z hotelu wiec bedzie impra i zimne ognie:))
Ładna pogoda za oknem ale zimno podobno w przyszl tyg maja byc duze mrozy do -18 masakra.
Ponawiam pytanie o tą karte med europejska.
Buzaki
A o co konkretnie pytasz(bo mam)-najwidoczniej jakoś ominęłam ten wątek i nie wiem o co pytasz:sorry:

reklama
Ale tu pustki:szok:
Tabasia mnie wyszlo 3 makowce...a Tobie ile?

Kamcia ja nie mam tej karty wiec nie pomoge bo sie nie znam:sorry2:
Udanego Sylwestra:-D:-D:-D
chyba zartujesz ze ma byc taki mroz:szok:.....
mnie juz teraz jest zimno!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry