reklama

Mamy z Irlandii!!

400_F_17407526_goDS6WXObWx2nFRS56ua3gOP8pUCPoXv.jpg

Dziewczeta - w nadchodzacym Nowym Roku zycze Wam milosci i szczescia :-):-):-)

reklama
hey dziewczynki!

U nas pali sie w kominku, tort sie chlodzi. Jestem z siebie dumna, bo wkoncu udalo mi sie zrobic american icing na tort z goracego cukru, wiec bedzie mniam mniam.Kiedys probowalam,ale zakonczylo sie to klapa. No i mam piwko i szampana w lodowce. Lozeczko poscielone przy kominku,bo dzis bedziemy spac tu :-)

mary mary a gdzie mieszkasz w Galway?

Dziewczynki zycze Wam, aby ten Nowy Rok byl lepszy, radosniejszy, przyniosl wiecej slonca do Waszego zycia, wiecej usmiechu i mnostwo mnostwo zdrowka dla Was, Waszych pociech i mezow (albo boyfriend-ow :-) )

851814rm82k14a1z.gif

Ostatnia edycja:
no i mamy 2010 :)
misia83_83 no faktycznie w podobnym wieku mamy pociechy. Kiedy dokładnie Twój skarb sie urodził? No i mam pytanie o jakich spodkanich galway'skich mam wpominałaś? Bo faktycznie jest nas troche tutaj :)
Bardzo miło że tak serdecznie witacie na tym forum :) aż chce się dołączyć!

Witam w Nowym Roku wszystkie babyboomowe mamuśki!!! Oby ten Rok był dla Nas wszystkich pełen radosnych dni i uśmiechu na twarzach naszych i naszych najbliższych, spełnienia i zadowolenia z tego co 'tu i teraz'.
A my dziś już od kilku godzin w Irlandii, właśnie wróciliśmy od znajomych bo Emilcia nam już padała. Na dziś wystarczy jej wrażeń (podróż i jej pierwsza impreza sylwestrowa) mam nadzieje że pośpi przynajmniej do 10 rano:tak:

Dzień Doberek laski w 2010 :-) ale piękna pogoda w Galway nas zastała oby tak dalej tfu tfu odpukać :-D:-D:-D my niedawno wróciliśmy bo na ostatnią chwilę wybyliśmy z domku do znajomych:tak: mąż mi się schlał i jak go wiozłam rano do domku to jeszcze był pijany teraz zaległ w łóżku i zdycha aaa mi tak strasznie przykro z tego powodu że szok :-D:-D:-D:-D cierp ciało jak żeś chciało hehehe:cool2: ja się zabieram za sprzątanie domku bo wczoraj w pośpiechu niezły sajgon zostawiliśmy a ma mnie frog odwiedzić :tak: kochana czekam z kawką i serniczkiem:-D:-D:-D oby taki humor mi dopisywał przez caluśki rok i Wam dziewczynki również i pociechy z dzieci i tych małych i tych dużych czyt. mężcyzn naszego życia:-D:-D:-D:-D buziaki kochane
Gosiu misia pisała o spotkaniach towarzyskich bo my mamy z Galway lubimy się spotkać na pogaduchy:tak:

Witam w Nowym Roku!!!
Misia-dopiero teraz przyuważyłam,że Al urodził się w tym samym dniu,co mój Dawidek:-)
My wczoraj (właściwie dzisiaj)legliśmy o 4-ej...a o 8-ej już na nóżkach byliśmy...ale o dziwo nie czuję się specjalnie zmęczona...Na koniec jakże fascynującego Sylwestra przy tv(nawet Dawid wytrwał do 24.30:szok:)oglądaliśmy program na mtv o różnych obrażeniach ciała-masakra:szok::baffled:...A dziś nuuuudy...Jutro Dadzia ma urodzinki,więc cosik dziś przygotuję...Jakiś serniczek,deserki,a tort zrobię jutro,bo lubię świeżuteńki.
Na razie uciekam,ale tylko na inne stronki.Miłego dnia Dziewczynki

reklama
I ja się melduję:tak:
Jeszcze raz wszystkiego dobrego w Nowym Roku;-)
My bez szaleństw,ale wytrwaliśmy do 4:szok:,Radek odpadł ok 1:szok::szok:,wstał o 9,ale przeleżeliśmy z nim do 11:30:sorry2:,teraz dopiero reszta towarzystwa wyszła z łóżka i zaraz jemy śniadanie:baffled::-D,potem jedziemy do Ikei:tak:Może po drodze o kręgle zahaczymy:confused:Nie wiem czy są otwarte i czy nie będzie za dużo ludzisków:happy2:Pyknęło by się partyjkę:tak:
Lubiczanko coś niedobrego Ci się z suwaczkiem stało:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry