reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzien doberek wszystkim
No w koncu udalo mi sie jako tako wyspac. Mlody od kilku dni budzi sie w nocy i drepta do nas a my nie wiemy co sie stalo bo tak ladnie przesypial nam nocki.
Wczoraj to wiem czemu - wiatr tak hulal i gwizdal ze nawet ja zasnac mialam problem.
Na szczescie mamy ciepla chatke i nie musimy sie dogrzewac, a na poprzednim domku bylby problem jak u niektorych z was kochaniutkie.

U nas pizdzi caly dzien jak w Kieleckim.....w domu zimno,jak piec nie dziala,wszystko wywiewa:dry:....
Tichonku skoro piszesz ze jutro w Dublinie ma padac snieg to moze i do mnie doleci?
Zazdroszcze Wam tego sniegu w Galway

No tak Ewelcia masz racje jak w Kieleckim!!!!:-):-):-)

My zaraz na szybkie zakupki ruszamy wiec Zyczenia na Nowy Rok dla was Mamuski ode mnie:

Stary Rok mija lecz marzenia zostają
Niech one się wam wszystkie spełniają
I z Nowym Rokiem niech los wam sprzyja
A ogród życia wnet się zazieleni
Szampańskiej zabawy i mocnej głowy
na tę jedyną noc w roku
I Szcześliwego Nowego Roku

Załączniki

• 31mnt5[1].jpg
    31mnt5[1].jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 50
P z Radkiem pojechali na lotnisko po gości więc korzystam z okazji i wpadam z życzonkami.Dziewuszki:
Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami. A ja życzę Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.
97.jpg

1056.jpg

Kiedy Nowy Rok nadchodzi
kieliszeczek nie zaszkodzi
Kufel piwa to za mało
Litr szampana by się zdało
Trzeba opić wszelkie troski
By następny rok był boski!!!!!!!!!!!
5new-year-5-2009.gif

Hej witam laseczki wpadam żeby złożyć życzonka :)

Niech Nowy Rok przyniesie radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnia nich dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. W Nowym 2010 Roku wielu szczęśliwych tylko chwil.

|Dla wszystkich mamuś szampańskiej zabawy :)

a ja się pochwalę że u mnie podwójne świętowanie bo mamy jeszcze dziś naszą rocznicę :)

Ostatnia edycja:
No dobra ja wam nie rzuca wierszykami bo nie znam...a szukac nie mam czasu bo kurakowi musze pomarancze w tylek jeszcze powtykac! Ale to nie znaczy, ze Wam Moje Drogie nie pozycze!!! Wszystkiego cudownego, kolorowego, usmiechnietego i radosnego w Nowym Roku! Oby byl jeszcze lepszy niz poprzedni!! Oby kazdy dzien uplywal nam w poczuciu, ze jest nam dobrze i szczesliwie! Spelnienia choc czesci marzen (jakies trzeba sobie na pozniej jeszcze zostawic ;-) NO! I wszytskiego naj! Ach! I zdrowia duzo- bardzo wazna rzecz! I obysmy w nastepnym roku w tym samym, lub wiekszym o nowe foremki, skladzie znow mogly sobie skladac zyczenia!

My zaraz ruszamy na spacer na boiska z psami:-) Trzeba sie troche przewietrzyc i dac sie wybiegac tym szatanowm, zeby im glupie mysli ze lbow wywialo;-)

Witam dziewczynki sylwestrowo i w dwupaku i melduje ze wszystko wskazuje na to ze jednak wytrzymam do Nowego Roczku:-)
Po nocnej wichurze dopiero udalo mi sie nadrobic was, winko bezalkoholowe czeka ale marzy mi sie w skrytosci lampka szampana:sorry2:
No to puki mam okzaje

Zycze Wam ciepla i szampanskiej zabawy w sylwestrowy wieczor, a na Nowy Rok samych radosnych i szczesliwych chwil i wytrwalosci na obczyznie, no i oczywiscie zdrowka dla dzieciaczkow:-)

Ewelcia-Uświadom mnie gdzie Ty mieszkasz,skoro rodziłaś w Kilkkeny?Wiem,że w co.na K ale nie Kilkkeny:dry:...Ja też chcę śnieguuuuu-a u nas tylko dyszcz:baffled:
Droga Lubiczanko ja mieszkam w Co.Kildare w Castledermot,ale do GP chodzilam do Carlow Co,Carlow i mialam do wyboru Porllaois,New Ross( chyba tak sie pisze) albo Kilkenny....wybralam Kilkenny bo dobrze z tym mialam ze cala ekipa lekarzy z Kilkenn przyjezdzala w srody do szpitala w Carlow i nie musialam jezdzic nigdzie indziej:-);-).
A do Carlow mam 11 czy tam 12km;-):-).....

A do samych Kilkenn mam prawie 60km....ale autostrada jedzie sie szybciutko:tak:....

Frog no teraz to juz nie ma Kieleckiego tylko Swietokrzyskie:-).
ja caly czas pamietam ze Ty ze skarzyska jestes;-) ja tam do szkoly chodzilam ale tylko jeden semestr:cool2:

No to i ja Wam dziewczynki zycze,szampanskiego Sylwka,zabawy do bialego rana;-) spelnienia marzen w Nowym Roku:-) lepszych dni i czego sobie zamarzycie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry