reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
tichonku właśnie mój Szymcio nie lubi jeździć ale mam nadzieje ze jak podrośnie to polubi:tak:

nalatałam sie po sklepach ale juz wszystko zamówione to pochwale sie rogówką:-)
Zobacz załącznik 193457
chciałabym białą ale nie przy mojej trójeczce:sorry2:
Zobacz załącznik 193458
Powiedz Szymonkowi,że czekam,żeby polubił jazdy autem:-D
A narożniczek Ci powiem cacany jest:tak:Bardzo mi się podoba i szczerze?Dużo ładniejszy niż ten biały:tak:

dziewczyny możliwe ze po tabletkach (cilest) można mieć wysokie ciśnienie,bo jak byłam w ciąży miałam normalne a teraz jak tylko zaczęłam brac tabletki to mam wysokie:baffled:
Można mieć wysokie ciśnienie,bo jak ja chodziłam do lekarza,żeby mi receptę wypisał na Cilest to za każdym razem mierzyli mi ciśnienie bo lekarz mówił,że u niektórych kobiet Cilest powoduje jego wzrost:dry:Było wszystko ok u mnie,ale parę miesięcy temu mi skoczyło(choć zawsze,nawet w ciąży miałam niskie)i przepisał mi tylko na miesiąc i kazał wrócić po miesiącu sprawdzić.Za miesiąc nadal było wysokie,więc przepisał tylko jedno opakowanie i powiedział,że jeśli znów za miesiąc będzie za wysokie,trzeba będzie zmienić tabletki:baffled:Ale,że porzuciłam tabsy,zmiana konieczna nie była,a ciśnienie teraz sobie mierzę w domu i jest w normie:tak:
mary_mary:spróbuj jeszcze Laxose,to taki syrop wspomagający wypróżnianie,jest w Bootsie,na półkach,bez recepty.

Ostatnia edycja:
Frog , Pauletta moge tez jutro do was dolaczyc:)?
Nic nie mam w planach a zawsze to fajnie sie spotkac:)
Wlasnie ogladalam 2012 film i nawet spoko.
Slyszalam ze avatar w 3D jest super moze na to pojdziemy?:)
buziaki

a ja dzisiaj wogóle nie śpie:baffled::dry:mały marudny i zaraz na lotnisko wyjezdzam.

właśnie miałam przed ciążą te tabletki i lekarz sam powiedział ze mi więcej nie przepisze przez te ciśnienie a teraz znowu mi je dał:baffled:ale z doświadczenia wiem ze ten lekarz sie do niczego nie nadaje:no:pójde dzisiaj po drugie

Witam rano!
czytałam Was wczoraj niemalże na bieżąco,ale nie pisałam,bo tak mnie ząb napi...,że wyłam z bólu...Teraz znowu zaczyna:-(:wściekła/y:.Masakra...Muszę lecieć dziś do dentysty,bo nie wyrabiam...Najlepsze to to,że z Dawidkiem i Danielkiem przy boku,bo nie mam vco z nimi zrobić(Dadzia na szczęście do przedszkola dziś wędruje).Ależ mi się chce płakać-wczoraj jak mnie J zobaczył po powrocie z pracy,to od razu kazał mi do łóżka lecieć...Nie będę Wam smęcić i uciekam,z resztą i tak muszę dziecięciom moim pobudkę robić.Miłego dnia Dziewczynki:tak:

Wpadam i wypadam,ale witam powiem:tak:
Marta:toś pobiła rekord godzinowy,3:52:szok:Szymonek chce na pewno do mnie jechać,dlatego już nie może spać:-DA tak poważnie,współczuję:sorry2:Radek też tak często miał-budził się o 3 i do 6 z nim walczyłam,po czym zasypiał i wstawał 6:20:wściekła/y:Chodziłam jak neptyk:baffled:A po kogo Ty znów na lotnisko jechałaś?
Lubiczanko:nie zazdroszczę:no:
6.gif

Życzę bezbolesnego dnia,udanej wizyty u dentysty
5.gif

Powodzenia!
Ja też lecę do tutejszej służby zdrowia:sorry2:Trochę krwi sobie upuścić,to do później mamuśki:blink:

tichonku mały zasnął o 23.00,i co godzine,co pół sie wybudzał i marudził,więc nie zdążyłam zasnąć a on juz nie spał:baffled: a byłam odwieźć chrzestnego na lotnisko:tak:bo wracał do domu:-)na drodze szklanka!!najwięcej 60 na godz. a między Limerickiem a Shannon samochodu w ronda sie wbijały albo w barierki na poboczu:baffled:masakra jakaś:no:sama prawie w poślizg wpadłam przy 40 i musiałam 20 jechac:baffled:jeszcze nigdy tak długo nie jechałam na lotnisko:-(

reklama
Witam się i ja :-) pogoda super lubie taką w końcu chciało się wstawać:tak: nawet troche śniegu leży :-) ja dopiero co z wyra sie podniosłam nawet jeszcze śniadanka nie zrobiłam :zawstydzona/y: ale zaraz to nadrobię ;-)
Kamcia* spotykamy się tak ok 13:15 u frog.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry