reklama

Mamy z Irlandii!!

hej irlandzkie mamy :-) wybieram się wkrótce do irlandii i zastanawiam się, czy można tam znaleźć ciążowe ubranka w przyzwoitych cenach? powoli muszę się zabrać za wymianę garderoby, a w pl spodnie, dzinsy ciążowe sa drogie (200zł). Czy znajdę coś w przyzwoitych cenach w irl? poradźcie :-) jadę na miesiąc, więc muszę się zaopatrzyć w jakieś spodnie, bo za chwilę w swoje się nie zmieszczę

reklama
Maruśka ceny nie są niskie,ale wejdź na wątek Ogłoszenia i cofnij się kilka stron wcześniej,mam tam zdjęcia kilka ciuszków ciążowych ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...amienie-szukam-15002/index10.html#post4030527

Didi gratki dla Ewci.
Mojemu mężowskiemu też tak wyszły pierwsze ząbki.
A Matt np. nie miał bardzo długo jednej jedynki dolnej,choc dwójki i 2 czwórki już były na stanie :-D
Ważne,że wyłażą,a w jakiej kolejności to bez znaczenia :tak:

Maruska ciązowe w przystępnych cenach to sa np w H&M, bo w innych sklepach to nawet po 100e za sztuke, a do jakiego miasta sie przeprowadzasz?

zapomniałam jeszcze napisac, ze mi znów sniła sie Misia :szok::-D:-D tym razem, u niej w domu i uwaga Misia byla w 6-stym miesiacu ciazy :-D, miała taki fajny brzuszek i jej narzeczony A mial pełno czarnych kręconych włosow
ale nie martw sie, moje sny sie nie sprawdzają ;-)

A ja wlasnie wrocilam z zakupow. HA auto jezdzi :-) Normalnie sie ciesze :-) Ani w Foodlandzie ani w Papu nie bylo juz miesa(dziwne, bo bylam zaledwie o 7),cale szczescie w Adze kupilam. Lodowka,szafki zawalone,kasa stracona, ah te zakupy :-)

Maruska ciązowe w przystępnych cenach to sa np w H&M, bo w innych sklepach to nawet po 100e za sztuke, a do jakiego miasta sie przeprowadzasz?

zapomniałam jeszcze napisac, ze mi znów sniła sie Misia :szok::-D:-D tym razem, u niej w domu i uwaga Misia byla w 6-stym miesiacu ciazy :-D, miała taki fajny brzuszek i jej narzeczony A mial pełno czarnych kręconych włosow
ale nie martw sie, moje sny sie nie sprawdzają ;-)
hahaha :-D:-D:-D
A ja wlasnie wrocilam z zakupow. HA auto jezdzi :-) Normalnie sie ciesze :-) Ani w Foodlandzie ani w Papu nie bylo juz miesa(dziwne, bo bylam zaledwie o 7),cale szczescie w Adze kupilam. Lodowka,szafki zawalone,kasa stracona, ah te zakupy :-)

Ja mam odwrotnie hih lodowka pusta i szafki tez.Moze w koncu jutro jakies zakupy zrobie:confused:Ja narazie szamam ciagle jablka,identycznie jak z Maxem bylam w ciazy.Jestem dzis tak wypchana jablkami jak szarlotka:-D Nawet obidu dzis nie jadlam bo jablek mi sie chcialo.Wiecie co jest najsmieszniejsze ? Ja nie lubie za specjalnie jablek.Prawie nie jadam.Mogly by dla mnie nie istniec.Noo ale nie teraz:cool2:

no salatka zrobiona ..P juz podjadl troszke..i smakuje..haha...a on nieprzepada za takimi salatkami ..a tu prosze az chwalil ze bardzo dobra :cool2::-)

dzieki w imieniu mojego wampirka...haha.dziwnie z tymi zebami ..ale coz..
moze za chwile wyjda i jedynki.:sorry2::dry:

haha..Martuśka zabiera karpatke do Moni..a ja wezme salatki jak jej nie zjem calej

reklama
Ewelcia- jestem pod wrazeniem Szymcia! Zuch chlopak! Tak maszeruje pieknie! Szybko zaczal chodzic nie? Mam dwie kumpele z rocznymi dzieciakami i jeszcze nie chodza, a tu Szym zasuwa slicznie!:-)
Misia za jedna raczke to chodzil juz od jakis 3tyg...w czwartek zaczal sie puszczac tak juz bardziej pewnie i chcial to robic non-stop a wczoraj pokazal klase:-D:-D dzis sam wstaje i idzie a nawet biegnie:cool2:

Ewelcia kochana pamiętam pamiętam i zapewniam,że odwiedzimy.A daleko mieszkasz od Lubiczanki?
Jeśli nie w ten weekend to na następny,ok?
Szymek pięknie zasuwa.Kurcze on nawet roku nie ma a tak pociska :-D:-D

M chcial sprawdzic na GPS-ie ile jest km do lubiczanki ale bateria padla:baffled::sorry2:....
Jak sprawdzi to napisze....ale jutro to raczej nie pojedziemy jak bedzie taka pogoda....

W tesco w Carlow tez pustki....kolezanka byla i mowila ze ludzie wykupuja gotowe obiady i jakies mrozonki chyba sie boja ze jak mroz dowali to z domu nie wyjda....

Didi Ty sie ciesz ze mala ma zabki,bo moj Szym nie ma nawet jednego a nie dlugo bedzie mial roczek

EDIT:
Anineczko ode mnie do Cashel jest 105km....a od Ciebie?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry