reklama

Mamy z Irlandii!!

Cześć dziewczyny:-)

No Ciao:-)

Asienko- ach te noce....ale wczoraj sie uparlam! No i wyszlam na tym jak Zablocki na mydle...:baffled: Pierwsza pobudka o 23.20. Cyc i uspienie- razem 20 min. Spanie 2 godziny, pobudka. Kolejne 20 min na cyc i uspienie. Pobudka po 2.5 godzinie i........bite 2 godziny na ponowne uspienie!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja myslalam, ze go zabije! Godzina 4.30 a ten juz zadowolony, usmiechniety i bawic mu sie chce! Gdy w koncu zasnal po 6....to obudzil sie o 7 i juz bylo koniec spania...:wściekła/y::no: Nie byloby tak zle, gdyby nie te cholerne 2 godziny aktywnosci po 4 rano....ale on wlasnie zawsze tak ma. Nie mam pojecia co zrobic, zeby spal normalnie. Niech sie juz budzi czesciej ale szybko zasypia a nie mi funduje 2 godzinne zabawy....a za oknem czarno jak w d...!!
Ale nic to..trudno...nie zamierzam odpuscic. Koniec spania z cycem. Kiedys zawsze spal sam cale noce, pozniej jak zaczal zabkowac to zaczelam go brac do lozka, a teraz to sie chyba Dziadyga przyzwyczail! Nie nie nie...

Na dworze jest tak pieknie bialo, wszytsko zamarzniete....od rana latam z aparatem i cykam fotki przez okno...hehehe..

Larcia- Tort Rewelka!!! Czy te piersi to odlew????? hehehehe
Ciekawe jak mi moj wyjdzie....juz sie nie moge doczekac na pieczenie :)

Misia wsółczuje:sorry2:Mi na szczęscie na tak długo się nie wybudza tylko jak już wcześniej wspominałam non stop cycusia się w nocy domaga:-(:hmm:Wczoraj tak z moim S rozmawialiśmy,ze trzeba coś z tym zrobić,bo na dłuższą mete już rady nie damy.Chciałabym aby się nauczył z butelki jeść w końcu i na noc się ładnie najadał.Tak więc dzisiaj od samego rana ściągam swoje mleczko i S mu daje,a ja się chowam,aby mnie nie widział i nadsłu****e:zawstydzona/y: Szkoda mi niezmiernie maleństwa mojego:-(:-(:hmm: i powiem wam szczerze,ze przez cały dzień mi czegoś brakuje!Kilka razy zaciągnąl lecz w niewielkich ilościach;-).A co dziwne to bez większego płaczu:szok::szok::szok:,troche ponarzekał!!!Na noc również zassał,a z pół godziny temu się przebudził i jak S z butelką zobaczył to głowe w drugą strone odwrócił i dalej spać poszedł:confused::baffled::baffled:hehe. Ciekawe jak dalej noc minie:szok::szok:

Dyta13[/B] ja dopiero zauważyłam, że Ty z Lublina jesteś:-). Mam sentyment do tego miasta, bo tam studiowałam, nawet były plany, że po ślubie tam zostaniemy, no ale tak wyszło, że jesteśmy w Irlandii:-). Jak będziesz miała wieści od Karolinki to pisz, bo się tu martwimy wszystkie. Miałam ja niedługo poznać

Ja dopiero od ślubu w Lublinie mieszkam,wcześniej w lubelskim w małej mieścinie się wychowywałam:zawstydzona/y::happy2:
Karolina nadal bez zmian,a wyniki za 5-6 dni będa dopiero z tego co mówiła.Oj,ocierpi się bidulka:-(:-(:-(Do tego jakby było mało w szpitalu powiesili wywieszkę,ze świńska grypa mają:baffled:

reklama
witam o porankue
moja corcia juz wyspana wiec mama nie moze spac dalej
ogladalam wiadomosci i mowili zapowiadaja dalsze opady snigu a w niektorych miejscach ma spasc go 10 cm... szok co sie dzieje
no i szkoly maja byc podobno zamkniete do czwaartku

pokazywali ludzi spiacych na lotnisktach itd..szok..oby szybko pogoda sie poprawila

moze to na zeby t6ak?

Ewelcia chyba wykarakałaś:-D:-), mała ma lekko opuchnięte dziąsełka i boli ją jak chcemy dotknąć... Spodziewałam się szybko zębów, bo ja też miałam szybko. Mam nadzieję, że gładko pójdzie, bo mi się serce kroi, jak ona cierpi...

Przeraża mnie sytuacja w Irl. Za 10 dni wracamy, obyśmy wylecieli w terminie....

Witam tak w ogóle, ale ja kulturalna jestem:-D:-D:-D

laski ja na sekunde ..bo ide salatke robic jarzynowa tak mnie naszlo od wczoraj i juz mam wszystko ugotowane tylko pokroic

a wiec wpadlam powiedziec ze mam w domu malego Wampira
Ewa ma kolejne 2 zeby i to gorne dwójki...
no a gdzie podzialy sie jedynki i kiedy te 2 wyszly no szok teraz wiem czemu tak mi grala na nerwach i darla sie ostatnio

Gratulacje:-)

Ja dopiero od ślubu w Lublinie mieszkam,wcześniej w lubelskim w małej mieścinie się wychowywałam:zawstydzona/y::happy2:
Karolina nadal bez zmian,a wyniki za 5-6 dni będa dopiero z tego co mówiła.Oj,ocierpi się bidulka:-(:-(:-(Do tego jakby było mało w szpitalu powiesili wywieszkę,ze świńska grypa mają:baffled:

Ja pochodzę z okolic hrubieszowsko- zamojskich, wiec też z małej miejscowości. Trzymam kciuki za Karolinkę

Witam
Kochane nie straszcie mnie z tymi samolotami,bo20-go odbieram rodzinę z lotniska i mam nadzieję,że dolecą:szok::tak:
MartaF-Kiedy mebelki do domku zajadą?
Anineczko-mam ogromniastą nadzieję,że chłopcy czują się wyśmienicie,pogoda(przynajmniej u nas)bez zmian-czyli nie przybyło śniegu:sorry2:,ale mróz trzyma-skubaniec jeden
Tichonek-tożto do Ciebie niepodobne,żeby tak długo milczeć:dry:
Ewelcia-jeśli tylko macie czas i ochotę zapraszamy serdecznie:tak::-)
A tak w ogóle to zastanawiałam się czy byłaby taka możliwość,abyśmy się kiedyś spotkały tak wszystkie-wybrać takie neutralne miejsce,żeby nikomu nie było"daleko"(aż tak:baffled:),ustalić jakiś termin i jazda:tak:,co Wy na to?
A to spagetti,które oststmnio zaserwowałam

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja
Nie bylo mnie 2 dni a tu prosze ruch jak w Rzymie:-). Mlody juz od wczoraj dobrze sie czuje, na szczescie nie mial goraczki i jedynie multiwitamina i syropek na kaszel wystarczyl. Kaszle jeszcze tylko rno jak wstanie i wieczorkiem jak spac idzie. Ale to normalne chyba. A poniewaz mlody juz byl "wyjsciowy" wiec pojechalismy na 2 latka Oliwi - kolezanki W:-) Wiktor pieknie bawil sie kuchnia i odkurzczem(prezent od nas) a moj maz byl lekko przerazony - jak widzi Wiktorka przy tzw. zabawkach dla dziewczynek to panika nie z tej ziemi:-D:-D:-D. Poznal nowe kolezanki i ogolnie bylo milo. Jedynie droga (bo Irlandczycy jezdza strasznie wr.... nie umieja dostosowac predkosci i panikuja.) do Tuam byla troszke meczoca ale to psychicznie .

witam o porankue
moja corcia juz wyspana wiec mama nie moze spac dalej
ogladalam wiadomosci i mowili zapowiadaja dalsze opady snigu a w niektorych miejscach ma spasc go 10 cm... szok co sie dzieje
no i szkoly maja byc podobno zamkniete do czwaartku
pokazywali ludzi spiacych na lotnisktach itd..szok..oby szybko pogoda sie poprawila

Ja w sumie z pogody jestem zadowolona, tylko dziwi mnie ta ich bezradnosc. No ale zadko maja tu doczynienia z kleska zywiolowa w postaci sniegu, lodu i mrozu.
Ciekawe jak bedzie za tydzien w poniedzialek bo moj R leci z Shannon do Lodzi i mam nadzieje ze nie bedzie problemow.Gratuluje zabkow Ewuni. Oby kolejne wychodzi mniej bolesnie:-)

MartaF przylaczam sie do dziewczyn i zycze by ten rok tak jak sie zaczal dla ciebie i rodzinki by tak dobiegl konca. Mebelki super no i fajnie ze masz cos w koncu swojego i e mozesz to urzadzic wg wlasnego pomyslu ;-):-)

Lubiczanko powiem ci ze pomysl ze spotkankiem w "zlotym srodku" jest super. Jestem jak najbardziej za, ko moze poczekajmy az sie ociepli no chyba za na taki zlot mamusiek wynajniemy cosik:-p Spagetti wyglada smakowicie i na pewno tak smakowalo,

Moniadan no to kiedy sabat poprosze o dokladna date i godz co by miotła odpalila:-D:-D

Pauletta hop hop!!! Co u ciebie, jak zdrowko? Mam nadzieje ze lepiej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry