Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to od Was blizejOde mnie coś około 78km
Mam nadzieję,że jutro dojedziemy do celu bez większych problemów![]()

Moj mial w 4czy 5 miesiacu zycia spuchniete dzisla i tez nie moglam dotknac bo sie darl....pozniej za nim skonczyl 6m stabilnie sam siedzial jak mial nie cale 7 m juz raczkowal....potem znow spuchniete dziasla i ryk a zebow brak....jak mial nie cale 9 m to juz latal z pchaczem po domu...opanowal to do perfekcji i znow dziasla spuchly i byl nie mozliwy....widac bylo biale kreski i co? pozniej wszystko minelo...w tamtym tyg. znow dziasla napuchly nie mozna bylo dotknac bo wyl jak syrena....od piatku chodzi i dziasla juz nie sa spuchniete i jest spokoj....a zebow brakEwelcia chyba wykarakałaś:-), mała ma lekko opuchnięte dziąsełka i boli ją jak chcemy dotknąć... Spodziewałam się szybko zębów, bo ja też miałam szybko. Mam nadzieję, że gładko pójdzie, bo mi się serce kroi, jak ona cierpi...
.
:-(.....
Spagetti wyglada smakowicie....Ewelcia-jeśli tylko macie czas i ochotę zapraszamy serdecznie:-)
A tak w ogóle to zastanawiałam się czy byłaby taka możliwość,abyśmy się kiedyś spotkały tak wszystkie-wybrać takie neutralne miejsce,żeby nikomu nie było"daleko"(aż tak),ustalić jakiś termin i jazda
,co Wy na to?
A to spagetti,które oststmnio zaserwowałam![]()
w poniedzielek czyli jutro wieczorkiem ..bedziemy pedzily likier..haha sabat bezdzietny

a bimber tez
;-)

Witam sie i Ja
frogDobrze ,ze Wiktorek juz lepiej sie czuje.
Moj E Tez leci do Pl Shannon-Łódz 18stycznia,to moze panowie leca razem?
A bycie na lasce slubnego no coz czasem to nawet wskazane
witam sie i ja my tez mamy karmnik :-)my tez mamy karmnk..moj tata zrobil albertowi bo mlody dal zamowienie na nieo dziadkowi i tata musial go 2 razy malowac bo byl najpierw niebieski ale mlody nie lubi i mowi ze chce zielony no to dziadek zasowal do sklepi po farbe i malowal..teraz tylko musimy wielki pal miec aby go na nim zamocowac
no ale dzisiaj jedziemy na spacer do lasu kolo Barny wiec poszukam...odpowiedniego drzewka..haha..a moze ktoraz mamuska galwayyska wybiera sie tez tam na niedzielny spacerek..slicznie tam jest ..
a zimno faktycznie ale moje dzieciaki biegaja po podworku!!ciesza sie śniegiem!!!!No to jak nie dojedziemy to wpadniemy na kawkę do jakiejś knajpy,wypijemy i wrócimy do domu ;-)
Moja Mila ma wielkie dredy ze śniegu na łapach i klacie
Kurcze M pojechał tylko na stacje benzynową a nie ma go i nie ma![]()

najwyżej wejdziemy na piechote a spowrotem zjedziemy na sankach
tylko zebyśmy z toru nie wylecieli

szkoda..Didi kurdka szkoda wychodzi na to ze znow musze odpasc. R pracuje do 22ej wiec nie mam z kim zostawic mlodego:-no: