MartaF
potrójna mamusia:)
Anineczka to Wy jedzcie dzis.....a umowimy sie razem na inny termin:-)......
Marta a masz sanki hehehe
kurde no nie mam
zawsze coś sie znajdzie żeby zjechać

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anineczka to Wy jedzcie dzis.....a umowimy sie razem na inny termin:-)......
Marta a masz sanki hehehe
kurde no nie mam
zawsze coś sie znajdzie żeby zjechać

mój K mówi ze nie jest tak źle na osiedlu a za miastem drogi czarne także nie jest tak źleNo M mówi,że się jeździ po Japońsku
Ale twardo chce jechac
Kurcze najwyżej zawrócimy jak będzie źle![]()

ello!Madbebe ale macie pecha z ta woda!! moze jednak do miasta sie przeprowadź, koło nas na Knockancare, bedziesz miec blisko zeby likierek zrobic ;-)
:-)tam mam wode juz i ciepelko i suuuper domek

. Szwagier wczoraj mówił, ż od przyszłego roku mają być obowiązkowe opony zimowe. W naszych okolicach nie najlepiej też, ale chyba u nikogo woda nie zamarzła. Muszę napisać do naszych, żeby sprawdzili, czy w naszej łazience woda jest, właściwie w prysznicu, bo mamy osobny panel na prąd.My bez wody jestesmy od wczoraj. Nie wiem tylko czy to u nas zamarzło czy gdzies rura pękła (jak ostatnio kiedy takie temperatury były..)Ale akcje w Irlandii, strach z domu wyjść. Szwagier wczoraj mówił, ż od przyszłego roku mają być obowiązkowe opony zimowe. W naszych okolicach nie najlepiej też, ale chyba u nikogo woda nie zamarzła. Muszę napisać do naszych, żeby sprawdzili, czy w naszej łazience woda jest, właściwie w prysznicu, bo mamy osobny panel na prąd.

:-)Przynajmniej Szymuś sobie pośpi
.A nie wiesz jak tam nasza szkoła?

szkoda..
no ale moze w tygodniu jakies normalne spotkanko bedzie ..w koncu mialysmy do bussy bees isc z dzieciakami cala paka..![]()