lubiczanka
Fanka BB :)
Witam się wreszc i ja:-)
Dziś z Danielkiem zaliczyliśmy1-sze szczepienia...W nóżki
Ależ był dzielny-jakby mówił,to powiedziałby coś w rodzaju-o ,komar,o bestia przerzucił się na drugą nóżkę...i tyle
Kurcze-taki wicher,że mi śmietniki po całym osiedlu porozwiewał...I renifera obalił...i lampki pozrywał
już wolałam śnieg i mróz
Sofik-najmocniej przepraszam za błąd,nie mam pojęcia co mi się z tym limerykiem pohuśtało
.Ależ z tego Twojego Syncia dzielny chłopina-może mamusia będzie miała prywatnego ochroniarza;-)
Martuś-zeszło mi się u tego GP:-(
Anineczko-tzn.widzimy światełko w tunelu
O domek oczywiście chodzi
AsienkaR-spokojna głowa-Anulka na spokojną dziewczynkę wygląda-choć zapewne bez guzów się nie obędzie...Oby tylko jak najmniejszych i jak najrzadziej
Tichonek-ależ Ci dobrze...Moja Dadzia niestety jedyną Polką w przedszkolu jest,więc o poznawaniu polskojęzycznych koleżanek mogę zapomnieć:-(
Pauletta-ależ smakowity torcik-taki walentynkowy,miłosny-szczęściarz z tego twojego męża
Dziś z Danielkiem zaliczyliśmy1-sze szczepienia...W nóżki
Ależ był dzielny-jakby mówił,to powiedziałby coś w rodzaju-o ,komar,o bestia przerzucił się na drugą nóżkę...i tyle
Kurcze-taki wicher,że mi śmietniki po całym osiedlu porozwiewał...I renifera obalił...i lampki pozrywał
już wolałam śnieg i mróz
Sofik-najmocniej przepraszam za błąd,nie mam pojęcia co mi się z tym limerykiem pohuśtało
.Ależ z tego Twojego Syncia dzielny chłopina-może mamusia będzie miała prywatnego ochroniarza;-)Martuś-zeszło mi się u tego GP:-(
Anineczko-tzn.widzimy światełko w tunelu
O domek oczywiście chodzi
AsienkaR-spokojna głowa-Anulka na spokojną dziewczynkę wygląda-choć zapewne bez guzów się nie obędzie...Oby tylko jak najmniejszych i jak najrzadziej

Tichonek-ależ Ci dobrze...Moja Dadzia niestety jedyną Polką w przedszkolu jest,więc o poznawaniu polskojęzycznych koleżanek mogę zapomnieć:-(
Pauletta-ależ smakowity torcik-taki walentynkowy,miłosny-szczęściarz z tego twojego męża

okazało się bez złamań ale przez jakiś czas twarz miał płaską nie było tego wgłębienia co tworzy nos między oczami

, oszaleć można.