MartaF
potrójna mamusia:)
anineczka Szymek lubi fotelik bo sadzam go w nim w ciągu dnia ale on taki ruchliwy ze w kombinezonie sie wścieka
mary mary mój tez ma uczulenie na pampersy i dlatego używamy huggiesów są lepsze i tańsze:-)
jaka ja jestem wściekła
najpierw czekałam 2 godziny z małym w domu bez ogrzewania na elektryka to potem w końcu zadzwoniłam i facet gada ze bedzie o 13.15 więc wracam i czekam do 13.50 i co??????????*****
dzwonie i aż sie wydarłam a on ze bedzie o 14.15 a ja ze nie mam juz dla niego czasu i ze ide do councila
to powiedział zebym podała godzine i ze on na 100%będzie,więc jutro rano
zobaczymy czy dojedzie

mary mary mój tez ma uczulenie na pampersy i dlatego używamy huggiesów są lepsze i tańsze:-)
jaka ja jestem wściekła
najpierw czekałam 2 godziny z małym w domu bez ogrzewania na elektryka to potem w końcu zadzwoniłam i facet gada ze bedzie o 13.15 więc wracam i czekam do 13.50 i co??????????*****
dzwonie i aż sie wydarłam a on ze bedzie o 14.15 a ja ze nie mam juz dla niego czasu i ze ide do councila
to powiedział zebym podała godzine i ze on na 100%będzie,więc jutro rano
zobaczymy czy dojedzie
gdzie ja jestem jak Gosiu byl i mnie nie bylo
ja mowie jak to caly czas czekam w domu(to bylo jeszcze jak nie mieszkalismy) a jego nie ma...okazalo sie z ebyl gdzie indziej buhahahahha po innym adresem czujesz ???

)A Ty już masz kreację?
az mi sie przewraca wszystko w srodku, nie wiem ale ja chyba padne jak sie cos mojemu malemu przytrafi, taka jestem przewrazliwiona na punkcie syneczka