reklama

Mamy z Irlandii!!

Gastone dobra jest marchwianka tylko nie wiem czy Twój to zje..
Justysia też może zrobic małej.
Zetrzec marchew i ugotowac z ryżem.
Dobra jest też ta woda z tej mikstury do pica na biegunkę.

A ja jak zwykle problem.
Jak wyprowadzaliśmy się to M przenosił konta w Bord Gaise.Elektrycznośc i gaz.
No i co się okazuje.Ze elektryczność tam zamknęli a gazu nie :wściekła/y::wściekła/y:
Co za dziady :szok:
Czekałam tutaj na rachunek,powinnien przyjśc właśnie,bo przyszedł za prąd i co?
I tam płacimy dalej.:szok:
A ciekawe kto tutaj płaci bo rachunku nie ma na tą chatę :dry:
Nie przyszedł do nas ani do landlorda bo jego poczta tutaj przychodzi :baffled:

Aha no i mój synek poszedł na drzemkę z guzem i porysowanym czole.Skakał z kanapy i zarysował o namiot :-D

Ostatnia edycja:
reklama
lubiczanka a ja sie zastanawiałam co oni tam od ciebie ciągnął:dry::-D

ewelcia widzisz jaka ta lubiczanka wredna:dry:specjalnie mi ucieka:sorry2:

justysia myśle ze w weekend sie przeniesiemy:-)juz sie doczekac nie moge:sorry2:

witam sie

Moniadan i reszta ktore mial noce zarwana - U mnie to samo :baffled: czy to jakis spisek :szok:

MartaF a zrobiłas foto jak wygladał dom bez podlogi , ja zrobiłam takie forki i widac potem efekt ... tez sie nie mogłam doczekac...

razie tylko tyle ide czytac dalej

:szok:
sofik nie robiłam bo tam sam beton:tak:teraz góra juz ładnie wygląda a salon zawalony meblami:baffled:ale dzisiaj przeniesiemy je na góre:tak:

heheh no wiem ze beton ale ja zrobilam w galerii :zawstydzona/y:dalam fotki jak wygladalo przez a jak PO nie zbeym sie chwalila:zawstydzona/y: ale jakos mnie tak naszlo i sobie przypomnialam ile to bylo radosci ;-)
wiec jak ktos chce to zapraszam:-)

Kurde z tymi lekarzami rany tyle kasy piora za 3 minuty - szkoda słow

Dzieki dziewuszki za rady.Znam sposoby na biegunke.Mam na szczescie smecte.Bo inne specyfiki odpadaja.Jakbym dala marchwianke miala bym jeszcze zyganko hehe.Dziecko jesc nic nie chce.Ugotowalam rosolek z kleikiem.Nie chce ,nic bidulek nie chce tylko pije.
Anineczka co do wody rury mamy cale,nie pekly.U nas tak jak u lubiczanki.Polowa ma wode ,polowa nie.Jade do dunsa kupic se gatki heheh

reklama
Wpadam i wypadam-humoru dziwnego ciąg dalszy...A dzisiaj tak jakoś tu nieprzeciętnie spokojnie:dry:Zapewne jak tylko ja wyłączę necik wszystkie Wy ruszycie do pisania;-):-)No i w związku z tym,że ta chwila właśnie następuje życzę Wam wszystkim milusiego wieczorku i jeszcze milszej nocki
Gastone-ja dziś w Lidlu nabyłam sexi majciochy(2pary)za 1e i do tego sexi koszuleczka za kolejnego euroska...Pewnie jak dzieci pójdą spać zrobimy sobie premierę z J;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry