Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,ale jak mogą mieć taka wagę w HSE?
Joasi tak naprawdę nic nie dolega tylko kazała zakraplać sola morska nosek i zrobić inhalacje na wieczór. Na spacer tez można wychodzić
, wiec po powrocie cmyk do wózka i spacer zaliczony. Teraz śpi, ale jak wstanie to pewnie z krzykiem bo będzie głodna. Ja przy okazji zrobiłam przeglad moich zebow u stomatologa i jeden zaczęłam leczyć:-(no wiesz co masz takiego fajne go męża a za obcymi sie oglądaszNo co ty??
Polka?
Ja zapłaciłam za zaświadczenie z badaniem wzroku 15 euro u bardzooo przystojnego Irola.Aż mi się wzrok na jego widok poprawił![]()

jejku przeciez jest już cieplej i woda ci nieodmarzła??a moze coś innego sie z nią stałoA ja cholercia nie docyc ze nie mam wody to moje dziekco ma biegunke dzis.
Nic nie moge wyprac,wszystko obfajdane bo nie zdazy bidulek powiedziec.Podratowalam sie pampkami.Bo co mam zrobic..

i co-masakra...że też ludziom nie wstyd takie bunky pokazywać do wynajęcia
nie to,zebym za tą cene nie wiadomo czego sie spodziewała ,ale przynajmniej coś takiego mogłoby być Kenyon Street, Nenagh, Co. Tipperary - Apartments and Houses for Rent in Nenagh, Tipperary - Rent.ie...

Mama_ady i Justysia..co ja widzęSuPeR nowiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje :-)
Dużo zdrówka dla Was i maleństw![]()
masakra jakas.... moja biegunke ma juz ponad tydzien i nic jej nie pomaga normalnie zalamka.... codziennie sterta zasranych ubranek bo jakos t5ak to robi ze ma na plecach nogach dobrze ze glowa nie jest obsmarowana chociaz nie powiem przy rozbieraniu czasem sie zdazy....
To moze ja bym do niego poszlaNo co ty??
Polka?
Ja zapłaciłam za zaświadczenie z badaniem wzroku 15 euro u bardzooo przystojnego Irola.Aż mi się wzrok na jego widok poprawił![]()

....
;-)
a ostatnio od 4:30 do 5:30
ze tez w nocy mu sie chce buszowac