reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
A ja mam jakiś szósty zmysł czy co?Właśnie dziś chciałam pytać gdzieś Ty:-D
To tak jak i ja, też się zastanawiałam gdzie się podziewa Joannn?

A ja z ciekawości wyśledziłam co tam u Joli;-):-p
Witam dziewczynki
Wkoncu nas uwolnili i juz wrocilismy do domku:-) Maly jest boski,wymiekamy przy nim, caly czas je i spi (najlepiej na rekachbo w lozeczku to nie bardzo:-D) Porod mialam ...nie wiem czy ciezki:sorry2: opisze jak znajde chwilke na odpowiednim watku i oczywiscie wstawie fotki;-) Widze ze sporo rozpakowanych przybylo ale i niektore dzielnie sie jeszcze trzymaja:-)
Jak sie ogarne to postaram sie choc troche ponadrabiac:tak:
Trzymam kciuki za wszystkie co przed lub w trakcie,cale emocje i lzy szczescia przed wami:tak:

Ps maz przy porodzie bezcenny, gdyby nie on to polozna bym pogryzla:blink:
Może i nam Jola oficjalnie przedstawi swojego synka Olusia;-) Czekamy, czekamy:tak::tak:
A ja na razie ogromnie gratuluję:-)
BabyBoy.jpg

Ostatnia edycja:
I jeszcze gastone:tak:
A tak w ogóle to witam Cię,straaaaasznie dawno Cie nie było:happy2:A ja mam jakiś szósty zmysł czy co?Właśnie dziś chciałam pytać gdzieś Ty:-D
Gastone to już gratulowałam wcześniej :-) jeszcze przed świętami bylam tu..:tak:
A ja W Polandii jestem stąd mało czasu.. Powoli nadrabiam.. Obym więcej dobrych wiadomości poczytała :happy2:

Dziewczyny co wy tu z takimi zachciankami na noc jakbyście w ciąży były:-), z tego co widać po suwaczkach to tylko Pauletta jest usprawiedliwiona;-)

Heh tak na noc smaki robicie...ja tylko nalesniki dzis robilam ale m uwielbia wiec zadowolony byl....nawet Szym probowal:-D
Ewelcia i jak smakowały Szymkowi naleśnczki? Moja Emilka je uwielbia

A ja korzystając że Emilka już o dziwo od dłuższej chwili śpi obejrze sobie po raz kolejny Babel, stary filmik ale mi się bardzo podoba. Miłej nocki dziewczynki
Misia spokojnej nocki, oby Alowi pomogły te rozgrzewania
Ps u nas bez wody dzień 5!:no:

To tak jak i ja, też się zastanawiałam gdzie się podziewa Joannn?

A ja z ciekawości wyśledziłam co tam u Joli;-):-p

Witam dziewczynki
Wkoncu nas uwolnili i juz wrocilismy do domku:-) Maly jest boski,wymiekamy przy nim, caly czas je i spi (najlepiej na rekachbo w lozeczku to nie bardzo:-D) Porod mialam ...nie wiem czy ciezki:sorry2: opisze jak znajde chwilke na odpowiednim watku i oczywiscie wstawie fotki;-) Widze ze sporo rozpakowanych przybylo ale i niektore dzielnie sie jeszcze trzymaja:-)
Jak sie ogarne to postaram sie choc troche ponadrabiac:tak:
Trzymam kciuki za wszystkie co przed lub w trakcie,cale emocje i lzy szczescia przed wami:tak:

Ps maz przy porodzie bezcenny, gdyby nie on to polozna bym pogryzla:blink:

Może i nam Jola oficjalnie przedstawi swojego synka Olusia;-) Czekamy, czekamy:tak::tak:
A ja na razie ogromnie gratuluję:-)
O i kolejne dobre wiadomości :happy2:
Gratulacje Jolu!!!

reklama
Moniak smakowaly,biegal w kolo stolu , podchodzil do m otwieral buzie i wolal am i dalej biegal jak polknal to znow podchodzil....
Uuu wspolczuje braku wody....moze na dniach sie roztopi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry