Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jeszcze gastoneMama_ady i Justysia..co ja widzęSuPeR nowiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje :-)
Dużo zdrówka dla Was i maleństw![]()

A ja mam jakiś szósty zmysł czy co?Właśnie dziś chciałam pytać gdzieś Ty
To tak jak i ja, też się zastanawiałam gdzie się podziewa Joannn?A ja mam jakiś szósty zmysł czy co?Właśnie dziś chciałam pytać gdzieś Ty![]()

Może i nam Jola oficjalnie przedstawi swojego synka Olusia;-) Czekamy, czekamyWitam dziewczynki
Wkoncu nas uwolnili i juz wrocilismy do domku:-) Maly jest boski,wymiekamy przy nim, caly czas je i spi (najlepiej na rekachbo w lozeczku to nie bardzo) Porod mialam ...nie wiem czy ciezki
opisze jak znajde chwilke na odpowiednim watku i oczywiscie wstawie fotki;-) Widze ze sporo rozpakowanych przybylo ale i niektore dzielnie sie jeszcze trzymaja:-)
Jak sie ogarne to postaram sie choc troche ponadrabiac
Trzymam kciuki za wszystkie co przed lub w trakcie,cale emocje i lzy szczescia przed wami
Ps maz przy porodzie bezcenny, gdyby nie on to polozna bym pogryzla![]()

Gastone to już gratulowałam wcześniej :-) jeszcze przed świętami bylam tu..I jeszcze gastone
A tak w ogóle to witam Cię,straaaaasznie dawno Cie nie byłoA ja mam jakiś szósty zmysł czy co?Właśnie dziś chciałam pytać gdzieś Ty
![]()

Ewelcia i jak smakowały Szymkowi naleśnczki? Moja Emilka je uwielbiaHeh tak na noc smaki robicie...ja tylko nalesniki dzis robilam ale m uwielbia wiec zadowolony byl....nawet Szym probowal![]()

A kiedy wracasz?A ja W Polandii jestem stąd mało czasu.. Powoli nadrabiam.. Obym więcej dobrych wiadomości poczytała![]()

O i kolejne dobre wiadomościTo tak jak i ja, też się zastanawiałam gdzie się podziewa Joannn?
A ja z ciekawości wyśledziłam co tam u Joli;-)
Witam dziewczynki
Wkoncu nas uwolnili i juz wrocilismy do domku:-) Maly jest boski,wymiekamy przy nim, caly czas je i spi (najlepiej na rekachbo w lozeczku to nie bardzo) Porod mialam ...nie wiem czy ciezki
opisze jak znajde chwilke na odpowiednim watku i oczywiscie wstawie fotki;-) Widze ze sporo rozpakowanych przybylo ale i niektore dzielnie sie jeszcze trzymaja:-)
Jak sie ogarne to postaram sie choc troche ponadrabiac
Trzymam kciuki za wszystkie co przed lub w trakcie,cale emocje i lzy szczescia przed wami
Ps maz przy porodzie bezcenny, gdyby nie on to polozna bym pogryzla![]()
Może i nam Jola oficjalnie przedstawi swojego synka Olusia;-) Czekamy, czekamy
A ja na razie ogromnie gratuluję:-)