Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To poczekaj, co będzie po karmieniu. Ja miałam zawsze b, wykarmiłam synka i wydawało mi się, że piersi w ogóle zniknęły.;-) Ale teraz (na razie) mam takie ogromne, że aż się mało komfortowo czuję.![]()
A ile karmiłaś synka jeśli mogę spytać? Ja przez dwa dni z zachwytem oglądałam moje baloniki w lustrze w łazience i chyba mnie pokarało teraz... No ale małe cycusie to zawsze był trochę mój kompleks. Zresztą bardziej zależy mi na mleczku niż rozmiarze stanika. Na razie ciągle obserwuję i sprawdzam ale chyba produkcja wrze
) Porod mialam ...nie wiem czy ciezki
opisze jak znajde chwilke na odpowiednim watku i oczywiscie wstawie fotki;-) Widze ze sporo rozpakowanych przybylo ale i niektore dzielnie sie jeszcze trzymaja:-)

Ps maz przy porodzie bezcenny, gdyby nie on to polozna bym pogryzla![]()

niestety u mnie w szpitalu jest całkowity zakaz odwiedzin i porodów rodzinnych, więc chyba zamiast męża wezme ze sobą kaganiec
;-)

niestety u mnie w szpitalu jest całkowity zakaz odwiedzin i porodów rodzinnych, więc chyba zamiast męża wezme ze sobą kaganiec
;-)
witaj z powrotem
Pasibrzuch- chyba wszystkie laski przytulają się do mężów lub dzidziolków. Ja musze i na jedno(zanim wróci z pracy) i na drugie(zanim się wykluje) jeszcze poczekać - więc tu jestem![]()
Synka karmiłam 13 miesięcy. Ale nie żałuję. Piersi są stworzone do karmienia dziecka, a nie do patrzenia. Jak kiedyś zwariuję, to sobie zrobię fajne cycole, a co!No to mnie pocieszyłaś....A ile karmiłaś synka jeśli mogę spytać? Ja przez dwa dni z zachwytem oglądałam moje baloniki w lustrze w łazience i chyba mnie pokarało teraz... No ale małe cycusie to zawsze był trochę mój kompleks. Zresztą bardziej zależy mi na mleczku niż rozmiarze stanika. Na razie ciągle obserwuję i sprawdzam ale chyba produkcja wrze

M jak mdłości się chyba w Polsce zaczęło czy jeszcze nie to?Kurka fix, co tu tak cicho?!